Noobius Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Nu stiu daca s-a mai discutat despre echipamentele astea, dar mi se par foarte interesante. Ati auzit de/vazut/folosit vreodata asa ceva? Se gaseste macar la noi? :grin: Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Echipament outdoor troliul e o improvizatie daca ar fi sa o FACI de nevoie, inteleg, respect, dar sa o CUMPERI si sa o porti dupa tine in masina...mai bine iei unul electric, e mai sigur, mai comod probabil la fel de ieftin, si e pregatit oricand sa fie folosit IN DIVERSE MODURI, nu doar in fata ancora de pamant... pentru cine merge la concursuri, are nevoie DE UNA PROFESIONALA, pt ca acel model nu e bun in mlastina, nisip, zapada, bolovani, e doar pentru pamant mediu batattorit poti sa improvizezi cu o cazma si roata de rezerva ceva mai bun, la caz de nevoie cortul..da, e o piesa buna, si eu am unul identic, e f f bun si comod, dar sa fie de firma, altfel vor fi ptobleme cu prelata si cusaturile forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Noiembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Echipament outdoor Am inteles cum sta treaba cu troliul, dar unde se gasesc corturi de genul ala pliabile si evident si bune? Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Echipament outdoor Proaste se gasesc la Praktiker. Sa nu va-npinga pacatul sa cumparati... Bune... ??? Al lui soimu e beton. Dublu, bine cusut... Pana montezi un cort "normal", soimu a si adormit in al lui :) 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: Echipament outdoor Nu stiu daca s-a mai discutat despre echipamentele astea, dar mi se par foarte interesante. Ati auzit de/vazut/folosit vreodata asa ceva? Se gaseste macar la noi? :grin: LR 101 FC vin din fabrica cu flanse din astea la rotile din fata.cred ca pot si modificate si pentru IMS. dar cum spunea si nea soimu la 3-400 € iti iei troliu nou electric mult mai usor si rapid de folosit. cit despre cort, unul de pus pe acoperis face toti banii, in 3 minute e intins si poti sa lasi si saltelele si sacii de dormit in interior. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Noiembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: Echipament outdoor E cam greu sa pui un cort d-ala pe samurai soft-top :ha: Al lui soimu e beton. Dublu, bine cusut... Pana montezi un cort "normal", soimu a si adormit in al lui :) Ok, dar de unde l-a luat? :grin: Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: Echipament outdoor imi permit sa intreb si eu: unde se gasesc asemenea corturi ,dar calitative si la ce pretz se invarte unul? traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: Echipament outdoor in germania queele (parca asa ii zice) este al meu si sunt inventatorii modelului (decatlon) in jur de 70-80 euro ... deci e eftin al meu e cu prelata rezistenta la +3000 sa nu iei 5 secunde, ia 2 secunde, este mai bun avantajul f mare este ca e mai mic decat unul traditional si te incalzesti mai repede in el, in plus, fie vrmea cat de rea, nu cred ca il pate ruupe, pe cand un iglu clasic... ai sanse mari cortul de masina... hmmmm sa nu prinzi o ploaie nasoala cu traznete si vant ca o sa ai serioase cereri insistente la :roll: cand e frumos afara....cine are nevoie de cort, daca nu este, parca ar fi mai bine sa te tragi dupa ceva "mai la scut" si sa acoperi unghiul complet cu masina, iar in mijloc, cortul si un foc micut parerea mea forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: Echipament outdoor la faza cu traznetele cam ai dreptate, de altfel eu nu-l folosesc decit cind ma duc in africa. in rest am scos banca din spate si am pus o placa de lemn la nivelul geamurilor. bagajele dedesupt si patul deasupra, loc destul pentru 2 oameni-potaia doarme pe scaunele din fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: Echipament outdoor cortul din imaginea aratata de tine face parte din categoria pop-up corturilor. cea mai respectata marca din cei care le produc este Quechua.sunt corturi bune,dar nu cu pretentii! eu am avut si si-a facut datoria bine.in final am renuntat la el din considerente de spatiu si mi-am cumparat unul mai serios de la Vaude(alta treaba,dar si pretu a fost inmultit cu 4) daca te ajuta la ceva uita-te aici http://search.ebay.de/search/search.dll ... age=search sunt sigur ca gasesti si in romania.scrie marca in google Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: Echipament outdoor quechiua* forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: Echipament outdoor Multumesc pentru informatii...o sa incep sa vanez unul :grin: Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: Echipament outdoor quechiua* Quechua (vezi link-ul) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: Echipament outdoor Eu am cumparat din Decathlon (linga Budapesta) a costat in jur de 60 eur daca tin minte si e ok.Poti vorbi cu cineva care merge in zona sunt vreo 4 magazine in ungaria.Sa cauti queqhua 2 seconds II. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Echipament outdoor Prin cautarile mele pe net am dat peste acest model de cort de la Maggiolina. Exceptand pretul, mi se pare o varianta foarte buna. [youtube:23dbbhqv] [/youtube:23dbbhqv] Fabricantul e italian, gasisem si site-ul lui dar acum nu mai stiu cum. Ca sa va faceti totusi o idee: http://www.autohomeus.com/products/maggiolina.php Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Echipament outdoor Prin cautarile mele pe net am dat peste acest model de cort de la Maggiolina. Exceptand pretul, mi se pare o varianta foarte buna. [youtube:2gtp2j2a] [/youtube:2gtp2j2a] Fabricantul e italian, gasisem si site-ul lui dar acum nu mai stiu cum. Ca sa va faceti totusi o idee: http://www.autohomeus.com/products/maggiolina.php corturi f f f bune am vazut si pipait unul identic, f f bune si trainice MASURAT PLAFONUL MASINII MAI ALES LATIMEA.... inainte sa cumparati unu.... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Echipament outdoor fain cortul de la Maggiolina cu manivela.rapid de tot de instalat.e bun daca mergi prin supernoroaie si nu ai unde sa iti pui un cort.dar eu cred ca loc de cort se gaseste intotdeauna pe unde poti merge cu un 4x4.deci,un iglu cu 20 de euro de montat in 3-4 minute e o alegere buna!si nu ocupa loc.ghestia aia de bagat in pamant e buna,dar cu conditia sa fie un pamant molut.ca altfel ai pus-o."troliul"e o porcarie.in spate si in fata daca lasi alea permanent pe roata,nu poti merge pe nicaieri cu masina,numai la plimbari soft.daca dai de pgase sau santuri sau norio,de 1000 de ori te incurca decat sa te ajute.si garantat le strici la prima iesire hard.numat troliul te scoate din necaz!unul bun,binenteles,nu unul cum mi-am luat eu cu 200 de euro si scrie pe el ca trage 2000kg,si nu pot urca pe platforma un corsa de 800kg,pe loc drept,pe care l-am impins sus 2 persoane cu mana!!! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Echipament outdoor Se pare ca se va deschide in martie 2009, langa Auchan militari un magazin Decathlon http://www.decathlon.ro/index.html Se pare ca au si cortul "Quechua 2 seconds" la 99 ron. Asta pe pagina lor.. ca daca nu este deschis magazinul..... http://www.decathlon.ro/html/produsele.html ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Echipament outdoor fara suparare,dar cotrul acela rapid, nu prea imi inspira incredere. Nu prea cred ca rezista la ploaie si vijelie, si partea de jos a cortului pare cam subtire. Per ansamblu cred ca e un cort bun doar vara cand e frumos afara. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Echipament outdoor fara suparare,dar cotrul acela rapid, nu prea imi inspira incredere. Nu prea cred ca rezista la ploaie si vijelie, si partea de jos a cortului pare cam subtire. Per ansamblu cred ca e un cort bun doar vara cand e frumos afara. sefu`...dar ai vazut vreunu` in viata matale? ai pipait vreunu sau personal l-ai vazut si picaot live??? ca banuiesc ca nu, si ca doar dai o parere asa... de plictis forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Echipament outdoor Am folosit cuvintele nu prea, si pare, ceea ce trimite la faptul ca imi dau cu parerea asupra a ceea ce am vazut in filmulet. Daca vedeam/pipaiam unul atunci puteam sa afirm cu tarie parerea mea. Asa doar banuiesc. Presupun ca am voie sa exprim o parere chiar daca nu am pipait/ vazut live cortul. Sper ca nu am ofensat pe nimeni. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Martie 27, 2009 Partajează Postat Martie 27, 2009 Re: Echipament outdoor cortul 2 secunde de la Dechatlon este ok. Nu este un cort de conditii extreme dar rezista. Am avut ocazia sa-l studiez la Budapesta in mag Dechatlon. Corturi ce se monteaza pe masina unde se gasesc? Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Echipament outdoor :hi Troliul ala de roata e o gluma. Oricum nu functioneaza decit cu diferential blocat si cine are masina cu asa ceva, si si sitie de ce o are, nu o sa-si ia asa ceva nici o data. Cortul e top in regula pt. innoptatul de ocazie. :cort Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Echipament outdoor cortul 2 secunde de la Dechatlon este ok. Nu este un cort de conditii extreme dar rezista. Am avut ocazia sa-l studiez la Budapesta in mag Dechatlon. Corturi ce se monteaza pe masina unde se gasesc? Aici gasesti corturi on-top : http://www.rom-caravan.ro/corturi-auto.html REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate