Irod Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Azi noapte mi s-a furat de pe Patrol , janta originala ( cele j8,5 R16 ) echipata cu pneu Insa Turbo Special Track ( nou , nou ) de pe pozitia rotii de rezerva . Am niste nervi de nu va dati seama ! Pe langa ca au luat roata cu totul , au luat cu ea si f*t*t*le alea de 3 suruburi care tineau roata. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Re: Anvelopa + janta Speram sa nu mai aud de furturi prea curand. Multumim guvernantilor pentru grija ce o poarta infractorilor, lasandu-i in libertate si oferindu-le si bani. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilboarder Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 Re: Anvelopa + janta Deci nu e in siguranta o roata de rezerva in Baia Mare .. :( trist. Bine de stiut. https://www.facebook.com/cristi.breban.p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts