whoratiu Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Posesori Aro si IMS Bine ai (re) venit! Impresionant parc ARO. Sa te bucuri de ele, ca de folosit...sigur, dupa cum se vede! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bogdan.sb Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Posesori Aro si IMS Deocamdata am 243 ........ dar cu impozitul asta nu cred ca pentru multa vreme ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Posesori Aro si IMS Salut Sunt Florin din Craiova si am un IMS M461 din 1969 fara modificari mari sau ireversibile (GPL si scaune). Are vreo 9600 km din care eu am facut vreo 4500 in 5 ani, la-m luat de la un nene cu pile la armata. Ies cu Baba (ca asa-i zic) la vanatoare, asadar un offroad mai usurel, dar noroaie la greu, santuri, zapada (cand mai ninge si pe la noi, mai rar in ultimul an). Iata si cateva poze atasate. Am mai avut o Lada Niva acum vreo 8 ani pe care am dat-o dupa 2 ani si luat IMS-ul.. Felicitari pentru site ! Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Posesori Aro si IMS Felicitari ptr M!! Foarte fain! O sa am curand drum in Craiova si sper sa-l vad live!!!! Poate ma dai o tura???? :xDaca vrei, trimite-mi un nr de tel pe PM si povestim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koreanu Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Posesori Aro si IMS am si eu un ims 461 faricatie 1960 doar 3000 km pacursi Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Posesori Aro si IMS Pt. Flo123123 Super M-ul, :1 , dar daca este din 1969, banuiesc ca este un M461 C (asta uitandu-ma si la stopurile din spate) si atunci nu ar trebui sa aiba bordul ala ci pe cel cu ceasuri rotunde, dar probabil fiind chiar la inceputul seriei sau daca este M461 la sfarsit de serie... :h5 Ah si apropo, vezi ca este o regula a forumului care spune ca trebuie sa te prezinti mai intai la rubrica special creata pe forum..., nu de alta dar sa nu incepi cu stangul :ha: :bn :ha: :happy Daca ai facut-o deja si nu am vazut eu (cu toate ca le urez succes in activitate tuturor noilor veniti :grin: ), :sr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Posesori Aro si IMS Ptr koreanu: ...din 60? fain. Ala e M59. Nu pui niste poze cu el? Sa-l porti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Martie 11, 2009 Partajează Postat Martie 11, 2009 Re: Posesori Aro si IMS Pt. Flo123123 Super M-ul, :1 , dar daca este din 1969, banuiesc ca este un M461 C (asta uitandu-ma si la stopurile din spate) si atunci nu ar trebui sa aiba bordul ala ci pe cel cu ceasuri rotunde, dar probabil fiind chiar la inceputul seriei sau daca este M461 la sfarsit de serie... :h5 Ah si apropo, vezi ca este o regula a forumului care spune ca trebuie sa te prezinti mai intai la rubrica special creata pe forum..., nu de alta dar sa nu incepi cu stangul :ha: :bn :ha: :happy Daca ai facut-o deja si nu am vazut eu (cu toate ca le urez succes in activitate tuturor noilor veniti :grin: ), :sr Seara buna, Am executat prezentarea, scuze dar nu am observat f bine regulile. Este M461 fara C si da, cred ca e facut asa, in intervalul in care s-a facut glisarea catre 461c Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AUTOMOBILIA Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Posesori Aro si IMS ARO M461 C (1974) Numai bine ! Bogdan AroM461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manolo Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Posesori Aro si IMS salut toti posesorii de aro si ims .am si eu un ARO 10 modificat cu mecanica de Terrono II SI FORD MAWERIK ,fiind un "fier" hibrid nu stiu pe unde s-ar incadra "tzantarul" meu asa ca va las pe voi sa va spuneti parerea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Posesori Aro si IMS Atita timp cit pe dinafara arata ca un ARO si lumea spune ce ARO ai ,atunci binenteles ca faci parte din latura de ARO acum tu decizi unde vrei sa tragi spre ARO sau spre alta marca si eu unul daca as face schimbari la un ARO tot aici as trage asa ca din partea mea esti BINE VENIT printre AROisti :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator motosebi Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Posesori Aro si IMS Sebi M461 motor Isuzu 2,3td Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Posesori Aro si IMS De vreo 4 luni sint si eu posesor de ARO244 motor L25,in curs de modificare...sper sa-l termin pina la MMOF... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Posesori Aro si IMS Sa-l stapinesti sanatos dar as fi curios da mai multe detali (modificari ,adaptari, improvizati ,etc...... ) :1 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Iulie 29, 2009 Partajează Postat Iulie 29, 2009 Re: Posesori Aro si IMS Thx Gabi,am sa deschid un topic separat pentru prezentarea masinii,dar intii sa o termin,sper intr-o saptamina sa fie gata,oricum in afara de ce se vede in poza nu sint prea multe modificari,incerc sa o pastrez cit mai originala ma refer la motor+transmisie,are mici probleme la motor,sper sa le rezolv cit mai repede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tcu Postat August 1, 2009 Partajează Postat August 1, 2009 Re: Posesori Aro si IMS tcu, posesor de M 461 C, 1974, AR-74-ARO, vanez piese pentru reconditionare :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: Posesori Aro si IMS Cristi din iasi posesor ARO 320 AN FABRICATIE 1978 super masina sunt foarte multumit de ea Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 14, 2009 Partajează Postat August 14, 2009 Re: Posesori Aro si IMS :1 SI BUN VENIT IN :cl Ceva poze cu agregatul :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Posesori Aro si IMS viewtopic.php?f=13&t=10127 poze vechi viewtopic.php?f=13&t=10127&start=105 poze noi Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi3611 Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Posesori Aro si IMS interiorul arouului meu :ha: :ha: :ha: http://www.youtube.com/watch?v=llit1YTVHSo Grea româna bat-o vina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 21, 2009 Partajează Postat August 21, 2009 Re: Posesori Aro si IMS ARO 10.4 dac? titlul de "tractozaur" e luat, m? gândeam s?-i spun la al nieu "cazanozaur". Se permite? :grin: ...sau mai bine AOCzaur. Prietenii ?tiu de ce... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catapoli Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Posesori Aro si IMS Aro 246 motor BV 2005 FREELANDER TD4 AUTOMAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Posesori Aro si IMS ARO 10.4 dac? titlul de "tractozaur" e luat, m? gândeam s?-i spun la al nieu "cazanozaur". Se permite? :grin: ...sau mai bine AOCzaur. Prietenii ?tiu de ce... :ha: Tractozaur a fost primul `ZAUR :) , fiind o idee de-a mea de a face o combinatie intre Tractor si Dinozaur :wink: , dupa ce m-a impresionat infatisarea pe care a capatat-o Patrolul meu in urma modificarilor, la acea vreme avand cauciucuri de combina (adica profil de tractor :grin: ) si cap de filtru de aer tot de tractor la snorkel :ha: si a dat trendu` denumirilor cu `ZAUR in coada :grin: fiind creatorul acestui "boom" :h5 , asa ca din partea nasului :ha: numai bine si sa-ti creasca Cazanozauru` mare si frumos! :happy :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: Posesori Aro si IMS Bai fratilor, p'al meu l-am botezat Tacanel :ha: :ha: :ha: ,nu se leaga cu "zaur" in coada sub nici o forma.. :sr M-as baga si eu "finut" la Tractozaur :h5 ca tare imi place cum arata... Da las' ca poate creste si Tacanelul meu mare... si capata alt nume... :ypu Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geticman Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Posesori Aro si IMS IMS M 59 A motor D115 (in viitorul apropiat motor de Jeep Cherokee 2.1 TD) Fugi de tentatii...dar incet sa te poata ajunge! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate