Vizitator lazarmih Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Posesori Aro si IMS lazarmih-un M59 motor diesel L27,un M461-motor fiat 3 cilindrii 45cp(leut) si un M461C motor L25 benzina original Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator lazarmih Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Posesori Aro si IMS E cam greu cand ai masini multe.Pe langa cele trei IMS-uri mai am un aro camioneta,o supernova si un logan mcv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: Posesori Aro si IMS dxx-aro 240 DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Schumy Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Posesori Aro si IMS ARo 10.4 motor dacia 1.4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
whoratiu Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Posesori Aro si IMS @lazarmih : nu pui niste poze cu turma aia de M-uri???? De unde esti?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alk Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 (editat) Re: Posesori Aro si IMS Anul fabr.1965,motor cl diesel 2,7 ltr. Editat Iulie 10, 2010 de alk ....Sunt putini ce-i ce dobindesc izbinda fara osteneala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady fulga Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Posesori Aro si IMS Ady -m461 motor de tractor(leut) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady fulga Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Posesori Aro si IMS uite si o poza ;si an 1966 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicu N Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Posesori Aro si IMS @ adi fulga, frumos M-ul....Presupun ca ai reductor pe el.. Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Posesori Aro si IMS Bun venit noilor membri !!!!!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Posesori Aro si IMS Salutare, Florin din Alba,posesor de fiara (zimbru) motorizat Bv ,blocante fata spate asa ca pazea strainii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szabi Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Posesori Aro si IMS ARO 10 -motor renault 1.9 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Posesori Aro si IMS L-am cumparat din luna August ,si adus pe roti prin jumatate Europa pina in Madrid . Era tot al unui coleg din Forum Acum stationeaza in garaj, m-am apucat sa-i schimb barile, scaunele,interiorul in general si multe altele. Poze nu prea am multe , dar in curand o sa termin cu primele modificari si o sa pun cateva. Dintre primele modificari au fost: bara fata ( am modificat una de Defender G4 ) bara spate e in constructie oblonul din spate l-am facut rabatabil, (era fix) capitonat TOATA podeaua cu Carflex scaune de Citroen C4 am scos bateria si am pus-o in compartimentul motor... etc,etc... Va urma... L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Posesori Aro si IMS Salutare, Nerv1- posesor de M461 deocamdata in modificari :) Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 (editat) Re: Posesori Aro si IMS Si o poza de pe transalpina ! Editat Februarie 19, 2010 de baciudibaciu baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cris_luc Postat Februarie 15, 2010 Partajează Postat Februarie 15, 2010 Re: Posesori Aro si IMS Salutare, Florin din Alba,posesor de fiara (zimbru) motorizat Bv ,blocante fata spate asa ca pazea strainii... Salutare vecine, incet incet te ajunge si baiatu la nebunie:c1:c1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cris_luc Postat Februarie 17, 2010 Partajează Postat Februarie 17, 2010 Re: Posesori Aro si IMS CRISTI proiect aro 243 .motorizare bv,grupuri de putere, un viitor autoblocant fata :grin: deocamdata intro stare ff buna ca no vazut de mule ori padurea:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TYK Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Posesori Aro si IMS Tica ma numesc. Am IMS motor Brasov , diferentiale blocabine fata si urmeaza spatele, suspensie Toyota. Dar sunt inca In faza de constructie.. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
goerula Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 (editat) Re: Posesori Aro si IMS uaz-ul meu 469 unde se incadreaza? multzam Editat Martie 16, 2010 de goerula Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Posesori Aro si IMS In peisaj...:tk Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 Re: Posesori Aro si IMS In peisaj...:tk dar nu la Aro.... mai degraba incearca rusoaice (Niva) :wink: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
goerula Postat Aprilie 8, 2010 Partajează Postat Aprilie 8, 2010 Re: Posesori Aro si IMS multzam fain asa voi face Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hbogdan Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 (editat) Re: Posesori Aro si IMS Hop si eu: Bogdan, Constanta, Aro 10.4 DR, 1995, motor Renault F8Q248. http://img717.imageshack.us/img717/9141/lateralo.th.jpg Editat Aprilie 16, 2010 de hbogdan Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Posesori Aro si IMS bogdane...sa iti traiasca ca arata bine daca tot ai motor tare (ca e tare cel de 1,9) ar fi bine sa mai ridici cascarabeta pe roti de 650/16 macar pt teren vezi ca dani (de la care vroiai sa ei ala cu motor de vw ) vinde 5 roti complete cu cauciucuri de tractoras, jante de tabla in 6 prezoane cum se potrive la aro 10 bafta forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Aprilie 15, 2010 Partajează Postat Aprilie 15, 2010 Re: Posesori Aro si IMS Soimule, trebuie sa ridice si putin caroseria de pe sasiu pentru chestia asta, altfel isi loveste aripile. Ar fi ca la al meu - fostul verde al lui Dan... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate