Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Posesori Aro si IMS

kosfunny

Postări Recomandate

• Răspunsuri 207
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator bogdan.sb

Re: Posesori Aro si IMS

Deocamdata am 243 ........ dar cu impozitul asta nu cred ca pentru multa vreme .....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut

Sunt Florin din Craiova si am un IMS M461 din 1969 fara modificari mari sau

ireversibile (GPL si scaune).

Are vreo 9600 km din care eu am facut vreo 4500 in 5 ani, la-m luat de la un nene

cu pile la armata.

Ies cu Baba (ca asa-i zic) la vanatoare, asadar un offroad mai usurel, dar noroaie

la greu, santuri, zapada (cand mai ninge si pe la noi, mai rar in ultimul an).

Iata si cateva poze atasate.

Am mai avut o Lada Niva acum vreo 8 ani pe care am dat-o dupa 2 ani si

luat IMS-ul..

Felicitari pentru site !

Florin

LJ70, ex Jimny, ex IMS M461
Link spre comentariu

am si eu un ims 461 faricatie 1960 doar 3000 km pacursi

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Pt. Flo123123

Super M-ul, :1 , dar daca este din 1969, banuiesc ca este un M461 C (asta uitandu-ma si la stopurile din spate) si atunci nu ar trebui sa aiba bordul ala ci pe cel cu ceasuri rotunde, dar probabil fiind chiar la inceputul seriei sau daca este M461 la sfarsit de serie... :h5

Ah si apropo, vezi ca este o regula a forumului care spune ca trebuie sa te prezinti mai intai la rubrica special creata pe forum..., nu de alta dar sa nu incepi cu stangul :ha: :bn :ha: :happy

Daca ai facut-o deja si nu am vazut eu (cu toate ca le urez succes in activitate tuturor noilor veniti :grin: ), :sr

Link spre comentariu

Pt. Flo123123

Super M-ul, :1 , dar daca este din 1969, banuiesc ca este un M461 C (asta uitandu-ma si la stopurile din spate) si atunci nu ar trebui sa aiba bordul ala ci pe cel cu ceasuri rotunde, dar probabil fiind chiar la inceputul seriei sau daca este M461 la sfarsit de serie... :h5

Ah si apropo, vezi ca este o regula a forumului care spune ca trebuie sa te prezinti mai intai la rubrica special creata pe forum..., nu de alta dar sa nu incepi cu stangul :ha: :bn :ha: :happy

Daca ai facut-o deja si nu am vazut eu (cu toate ca le urez succes in activitate tuturor noilor veniti :grin: ), :sr

Seara buna,

Am executat prezentarea, scuze dar nu am observat f bine regulile.

Este M461 fara C si da, cred ca e facut asa, in intervalul in care s-a facut glisarea catre 461c

Florin

LJ70, ex Jimny, ex IMS M461
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

salut toti posesorii de aro si ims .am si eu un ARO 10 modificat cu mecanica de Terrono II SI FORD MAWERIK ,fiind un "fier" hibrid nu stiu pe unde s-ar incadra "tzantarul" meu asa ca va las pe voi sa va spuneti parerea.

Link spre comentariu

Atita timp cit pe dinafara arata ca un ARO si lumea spune ce ARO ai ,atunci binenteles ca faci parte din latura de ARO acum tu decizi unde vrei sa tragi spre ARO sau spre alta marca si eu unul daca as face schimbari la un ARO tot aici as trage asa ca din partea mea esti BINE VENIT printre AROisti :h5

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Sa-l stapinesti sanatos dar as fi curios da mai multe detali (modificari ,adaptari, improvizati ,etc...... ) :1

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

Thx Gabi,am sa deschid un topic separat pentru prezentarea masinii,dar intii sa o termin,sper intr-o saptamina sa fie gata,oricum in afara de ce se vede in poza nu sint prea multe modificari,incerc sa o pastrez cit mai originala ma refer la motor+transmisie,are mici probleme la motor,sper sa le rezolv cit mai repede.

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

ARO 10.4

dac? titlul de "tractozaur" e luat, m? gândeam s?-i spun la al nieu "cazanozaur". Se permite? :grin:

...sau mai bine AOCzaur. Prietenii ?tiu de ce... :ha:

Link spre comentariu

ARO 10.4

dac? titlul de "tractozaur" e luat, m? gândeam s?-i spun la al nieu "cazanozaur". Se permite? :grin:

...sau mai bine AOCzaur. Prietenii ?tiu de ce... :ha:

Tractozaur a fost primul `ZAUR :) , fiind o idee de-a mea de a face o combinatie intre Tractor si Dinozaur :wink: , dupa ce m-a impresionat infatisarea pe care a capatat-o Patrolul meu in urma modificarilor, la acea vreme avand cauciucuri de combina (adica profil de tractor :grin: ) si cap de filtru de aer tot de tractor la snorkel :ha: si a dat trendu` denumirilor cu `ZAUR in coada :grin: fiind creatorul acestui "boom" :h5 , asa ca din partea nasului :ha: numai bine si sa-ti creasca Cazanozauru` mare si frumos! :happy :h5

Tractozaur1.jpg.297e600cdb8402d62517407edd3f624d.jpg

Link spre comentariu

Bai fratilor, p'al meu l-am botezat Tacanel :ha: :ha: :ha: ,nu se leaga cu "zaur" in coada sub nici o forma.. :sr M-as baga si eu "finut" la Tractozaur :h5 ca tare imi place cum arata...

Da las' ca poate creste si Tacanelul meu mare... si capata alt nume... :ypu

Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult.....
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare