soimu Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Posesori Aro si IMS Soimule, trebuie sa ridice si putin caroseria de pe sasiu pentru chestia asta, altfel isi loveste aripile. Ar fi ca la al meu - fostul verde al lui Dan...[/quote totul e din suspensie la telescoape fata T de papuc si eventual un inaltator din teava de 3 cm (o bagatela) si in spate sub arcuri pusa o bucata de material de 3 cm, gen bucata teava dreptunghiulara sau plastic dur, sau orice care rezista bine la tasare, ca nu trebuie decat un paralelipiped de 150x100x30 pe care sa stea arcul cu foi costuri totale...vreo 70 ron...si ai inaltat suspensia cu 4 cm , si masina arata altfel intra rotile alea mari, cu care aro 10 se joaca si in teren si pe strada (pe strada datorita profilului nu e recomnadat raliul si curbe stranse in viteza) forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cotizo Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: Posesori Aro si IMS Din suspensie e ideal, intr-adevar. Frumoasa masinuta - poate nu e o idee buna sa mi-o vand pe a mea, as putea usor s-o convertesc de la caroserie inaltata la suspensie "augmentata", mai ales ca ii trebuie tinichigerie... Niciodata nu esti destul de paranoic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaza Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 (editat) Re: Posesori Aro si IMS [ATTACH]73137[/ATTACH]silviu kaza aro 243 militar l25 1981 7000km.fan ims.urmeaza poze cu aro.foarte interesante discutiile .multumesc intre timp a venit si multvisatul M461 1971 motor campulung,necesita multa munca Editat Martie 3, 2011 de kaza am cumparat 6 ARO 243 de la armata si sper ca din ele va iesi un ims perfect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jagermeister Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Posesori Aro si IMS Christian Holban zis Speedy---Aro 10-4 Spartana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Posesori Aro si IMS Bun venit in :cl :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
n0iz3 Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Posesori Aro si IMS George, Bucuresti, Aro 10 1.9D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nickb Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Posesori Aro si IMS Nick este numele, iar Dromaderul este un M461 din '73. Momentan incercam sa ne imprietenim. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
13 Todesengel Postat Decembrie 5, 2010 Partajează Postat Decembrie 5, 2010 Re: Posesori Aro si IMS Nick este numele, iar Dromaderul este un M461 din '73. Momentan incercam sa ne imprietenim. :br ,,si ti-e rusine sa pui poze cu el? ce mai astepti/// ? IMPOTRIVA VINATORII , IMPOTRIVA ASASINILOR DE ANIMALE ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Re: Posesori Aro si IMS Buna tuturor! Ma numesc Cristi, sunt din Sebes-Alba si sunt posesor al unui aro 244. Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badlion Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Posesori Aro si IMS Dragos aka badlion, Prahova Aro M461 (1975) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodor_aro244 Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Posesori Aro si IMS Salut Am si eu un Aro 244 motor L25... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baciudibaciu Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Re: Posesori Aro si IMS In urma cu ceva timp m-am despartit de 320. Am fost impreuna aproape 20 ani timp in care am parcurs peste 700.000 km. Evaluand la rece activitatea pot sa spun ca a fost o masina foarte buna,dar NUMAI dupa ce toata masina afost desfacuta si montata la loc cu simt de raspundere si piese de calitate .intretinerea periodica constanta a fost cea care a crescut performantele si randamentul .Concluzia :aveti grija de "fiarele" voastre si va vor sluji cu devotament :grin: Si pentru ca microbul nu poate fi scos din cap si mujki am achizitionat un ARO 10 ,pe care l-am botezat DON JUAN . baciudibaciu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bob_cox Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Posesori Aro si IMS bob_cox: M461 motor CL L27D Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: Posesori Aro si IMS BUN VENIT in :cl noilor posesori de ARO:h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danielbalan Postat Aprilie 13, 2011 Partajează Postat Aprilie 13, 2011 M461 Daniel Balan - M461 motor de Brasov in 3 cilindri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rebel_Boy Postat Mai 24, 2011 Partajează Postat Mai 24, 2011 Re: Posesori Aro si IMS dumifly - ARO 246 motorizare Peugeot 2.5D (el nu prea are timp sa intre pe forum) http://www.rescue4x4.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4L Limited Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: Posesori Aro si IMS Buna seara, de azi sunt proaspat posesor de ARO 243 '94 motor brasov......m am pricopsit cu el dintr-un impuls fara sa stau prea mult pe ganduri :grin:. Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog* "A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 14, 2011 Partajează Postat Iunie 14, 2011 Re: Posesori Aro si IMS Iaca apar si eu aici ,pe cativa va stiu din alte parti ma refer alte forumuri asa ca va salut si ma bucur ca ne vedem si aici cu placere :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin100 Postat Octombrie 10, 2011 Partajează Postat Octombrie 10, 2011 Re: Posesori Aro si IMS [ATTACH=CONFIG]118073[/ATTACH]m461 C DIN 74 IN RESTAURARE ARO 240 PROASPAT ACHIZITIONAT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plastec Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 (editat) Re: Posesori Aro si IMS Posesor ARO 10.4 - Greuceanu motorizare Dacia 1400 Am mai "cochetat" cu ARO 244-Zmeu L25; ARO 324-Carabusu D127; TV D14F-Hipi D127 Editat Octombrie 11, 2011 de plastec ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vercingetorix Postat Octombrie 11, 2011 Partajează Postat Octombrie 11, 2011 Re: Posesori Aro si IMS Si eu...relativ proaspat posesor de Aro Spartana 2001 motor Dacia 1400, cutie 5 trepte, reductor pe sasiu si...fara rugina ! Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARONEL Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Posesori Aro si IMS Salutari tuturor forumistior detinatori de ARO si nunumai ! De astazi ma inrolez si eu cu un ARO 244 4X4 Diesel/Bv. recarosat 2001. Sa auzim numai de bine .[ATTACH=CONFIG]118315[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]118313[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plastec Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Posesori Aro si IMS Bun venit, ARONEL! repede la topicul asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor/page250 pana nu se supara gazdele. Multumesc ARO 10.4 aka Greuceanu ... am cu ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ARONEL Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 Re: Posesori Aro si IMS Multumesc ,,plastec'' ! Asa am sa fac cu scuzele de rigoare fata de Admin.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fan2474 Postat Octombrie 13, 2011 Partajează Postat Octombrie 13, 2011 (editat) Re: Posesori Aro si IMS salut proaspat pe forum sar de ceva ani posesor al unui ims 2.5benz 1975....restructurat dupa original cred 90%. necesitate am pus servo in rest tot cam ca originalul. acu fac o pauza ca de 6 ani am tot piert timp si ceva banet... sa ma plimb si eu un pic ca tot zice luimea ca-s dus cu pluta ca vara asta am facut traseu roma-fagaras- chilia -si....retur salut proaspat pe forum sar de ceva ani posesor al unui ims 2.5benz 1975....restructurat dupa original cred 90%. necesitate am pus servo in rest tot cam ca originalul. acu fac o pauza ca de 6 ani am tot piert timp si ceva banet... sa ma plimb si eu un pic ca tot zice luimea ca-s dus cu pluta ca vara asta am facut traseu roma-fagaras- chilia -si....retur poate reusesc sa incarc o poza. Editat Octombrie 13, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate