comandox Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 Va salut stimati colegi ,am dat-o usor la deal si mi-am pierdut numarul de inmatriculare pe italia . Aveti idee cine m-ar putea ajuta ?am facut unu pe numerepersonalizate ,doar ca a iesit foarte nasol ii mult mai diferit . multumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 Re: Pierdut numar fata de italia Doar autoritatile tarii unde este inmatriculata iti pot rezolva problema, la fel cum este si la noi, dealtfel. Cei care confectioneaza numere de inmatriculare nu au voie sa produca cu litere originale si de-aia nu ti le-au putut face identice. Stiu asta pentru ca am patit-o si eu cu numerele de BG si mi-am facut placuta la o astfel de firma doar cat sa nu se cheme ca am o placuta lipsa, dar la o privire mai atenta se vedea ca literele erau diferite. Rezolvarea : conform legilor din BG trebuia sa reinmatriculez masina pentru ca la ei nu e ca la noi doar sa platesti o amenda si sa-ti refaca apoi placuta lipsa. Deci, doar in Italia o poti rezolva..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Mai 24, 2018 Partajează Postat Mai 24, 2018 Re: Pierdut numar fata de italia Eu mi-am pierdut nr. din fata la trecerea prin vad si mi-am data seama tarziu. Nr. de Romania. La intoarcerea spre casa am fost oprit de politie si dupa ce au vazut ca nu e rost de ciubuc m-au sfatuit sa pun nr. de pe spate pe fata ca sa pot fi vazut de camerele pt rovigneta sau filtrele din trafic. Cred ca poti face acelasi lucru pana vei avea ocazia sa-ti faci alt nr. in tara emitenta. S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate