patriciu Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Re: Cat Ulei se baga la AC ? Am auzit prin targ ca a ajuns agentul R134a la un pret de te doare capul. Plus ca e pe val noul agent frigorific 1234yf care, pe langa faptul ca este probabil la fel de scump ca tac'su, obliga proprietarii de ateliere sa cumpere si un aparat nou, nimic de la cele pt. R134a nu este compatibil cu 1234yf. pe bune....citeste cineva ce se scrie aici ???? am zis ca de 3-5 ani s-a schimbat gazul........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Re: Cat Ulei se baga la AC ? pe bune....citeste cineva ce se scrie aici ???? am zis ca de 3-5 ani s-a schimbat gazul........ Citeste bre, citeste....da' trebuie si sa inteleaga :ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate