Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pajero 2007 probleme rugina si consum. Indrumari service ?

mkt

Postări Recomandate

Va salut! Masina e un Pajero LWB 2007 3.2 did 170cp, automata, 180.000km.

Problemele observate sunt urmatoarele:

1. Incepe sa o ia rugina pe dedesubt, caut un service - cu chef de munca, timp adecvat si ceva experienta pentru curatat cu simt de raspundere si aplicarea unor substante adecvate. Am apelat la cateva service-uri cunoscute in domeniu, dar nu am putut rezolva problema ( lipsa tinichigerie, lipsa timp..., singurii care mi-au explicat ca faceau asa ceva - si-au inchis atelierul). Inteleg ca e munca multa, fata de mult mai comunele inlocuiri de piese, dar sunt convins ca mai face cineva si asa ceva.

2. De la un timp consuma mult - in traficul de Bucuresti a ajuns pe la 18-20%. E DPF -off (cu soft-ul pentru varianta fara dpf din fabrica + indepartat fizic), inaltata cu un kit +5cm - sunt convins ca ii strica din aerodinamica - daca putem vb de asa ceva la masina asta, dar crestea consumului de la 14,5 la 20% in 3 ani de cand o am, mi se pare cam mult. Evident - pe tester la reprezentanta..totul e bine, nu are erori in bord.

Ale voastre cat consuma ? - poate asta e consumul ei normal...

Vreau o indrumare - exista oameni cu experienta in masina asta? in zona Bucuresti-Ilfov, as zice chiar si Brasov - desi e la ceva distanta, dar am ajuns deja sa ma gandesc serios daca nu cumva o mai tin 1 an si ma mut pe LC...

Cu multumiri!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 luni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Re: Pajero 2007 probleme rugina si consum. Indrumari service ?

Am descoperit o gaura in rezervor, la propriu ( in zona tevilor de tur si retur combustibil), rezolvata - a scazut consumul cu vreo 3% (nu glumesc). Am ajuns la 9,5-10% extra si 15-20% urban in functie de trafic. Am aplicat o substanta pe sub masina (nu am idee de nume), astept sa vad dupa iarna care e situatia.

Acum am alta minune pe cap....ledbar offroad, am cumparat din china, functioneaza bine, dar am nevoie de un electician priceput, imi trebuie instalatie separata pt el. Schema pt instalatie exista chiar aici pe forum, dar e nevoie de ceva cunostinte care mie imi lipsesc - ce tip de condensator + montajul efectiv al firelor.

Apreciez o indrumare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare