Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Se opreste motorul

lmd

Postări Recomandate

Salutare tuturor!

Sunt novice in probleme de mecanica si as avea nevoie de indrumari in acest sens.

Am cumparat recent un Nissan Terrano II 2,7 tdi din 2000, cu cutie automata si am probleme la plecarea de pe loc: uneori se opreste motorul cand cuplez pe D sau R si incerc sa plec , sau cand incerc sa virez pe loc si masina este in viteza.

Am fost la tester la APAN Braila, dar nu si-au dat seama despre ce este vorba. Mai intai m-au pus sa schimb filtrul de motorina si cand au vazut ca nu s-a rezolvat s-au gandit ca ar putea fi de la pedala de acceleratie.

A mai intalnit cineva asemenea probleme?

De asemenea, cand scot din viteza pe N se observa o scadere a turatiei motorului, de am senzatia ca se va opri, dar apoi isi revire, ramanand la 600 r/min. E normal? Am mai avut o masina cu cutie automata, dar nu-mi amintesc sa fi avut asa probleme.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Se opreste motorul

cand ai cumparat ''recent'' nu facea tot la fel ...??? suna a tzeapa....

mai mult ca sigur ca treb sa desfaci cutia automata ... stiu un baiat in bucuresti f priceput in cutii automate..... o sa-ti dau nr lui de telefon .... cat de curand ..( mi-am pierdut telefonul de 3 zile si cu el toate nr ....)

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Timp de 2 luni masina a mers excelent. Cu exceptia problemelor de la plecarea de pe loc si acum merge f bine, vitezele le schimba fara sa smunceasca, merge lejer cu 140-150 km/h iar consumul este foarte bun: urban aprox. 12,5%, extraurban aprox. 10%, la o viteza de 110 km/h. Daca motorul ar fi mai turat, nu s-ar mai opri, dar am inteles ca nu se poate modifica turatia, fiind stabilita de calculator.

Link spre comentariu

computerul masinii are o functie de mentinere a turatiei de relanti provocate de cuplarea unor accesorii ( gen AC, PS sau Drive) . Functia combinata cu analiza gazelor de evacuare stabileste debitul de motorina ce urmeaza a fi ars si autoregleaza turatia de mers in gol .

Ceva in lantzul SENZORI-COMPUTER-POMPA INJECTIE nu functioneaza. Cam asta ar fi directia in care trebuie sa mergi, adica test ( ev reset) pe computer, apoi verif pompa de injectie.

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

In relanti masina nu scoate fum absolt deloc. Cand plec brusc de pe loc ramane in urma un nor de fum negru.Cel de la care am cumparat masina mi-a spus ca sotia lui a condus majoritatea timpului in oras, fapt care a determinat ca turbina sa intre rareori in functiune si , din aceasta cauza, ar putea fi catalizatorul plin cu funingine.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare