Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Inaltare GV LWB FT an 2003

Postări Recomandate

Buna sa va fie inima!

Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi daca binevoiti.

Vreau sau inlocuiesc suspensia stock de pe o GV LWB FT an 2003, cu alta care o ridica 35mm

In kitul de schimb vin arcurile si amortizoarele cu 35mm mai inalta ca cele stock.

Intrebarea mea este urmatoarea: Este necesar coborarea diferentialului ? La un lift de 2' am inteles ca este necesar dar pentru 1,5' o fi? Dar suruburile corectie unghi camber fata sunt necesare a fi schimbate?

Tampoanele distantiere trebuie modificate si ele?

Alte sugestii ce ar mai trebui modificat dupa aceasta interventie?

Multumesc anticipat!

A6avantC7

Kia Pregio 2,5 TCi

Fabia 1.4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Inaltare GV

Pana la 5 cm ar trebui sa merga si fara coborat diferential, flansa distantier cardan si camberbolts. (Eu nu am astea si am sl de 5 cm, varianta de buget, cu distantiere).

Bine... daca faci offroad extrem, e posibil sa ai nevoie si de ele, dar pana la mediu, nu prea.

Ar fi recomandat un gup fata de fonta si planetare verzi, ca sa scapi de-o grija... dar astea poti sa le schimbi si cand/daca spargi diferentialul de aluminiu, sau rupi vre-o planetara. ;)

Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998

0745-009633

cristianhaulica@yahoo.com

Link spre comentariu

Re: Inaltare GV

Pana la 5 cm ar trebui sa merga si fara coborat diferential, flansa distantier cardan si camberbolts. (Eu nu am astea si am sl de 5 cm, varianta de buget, cu distantiere).

Bine... daca faci offroad extrem, e posibil sa ai nevoie si de ele, dar pana la mediu, nu prea.

Ar fi recomandat un gup fata de fonta si planetare verzi, ca sa scapi de-o grija... dar astea poti sa le schimbi si cand/daca spargi diferentialul de aluminiu, sau rupi vre-o planetara. ;)

Multumesc pt raspuns! Nu o sa fac extrem, pentru extrem m-as fi orientat la alta masina!

Doar vanatoare pescuit si exploarari natura!

Cum spuneai, in caz ca pica le schimb!

Am intrebat cele de mai sus pentru ca am gasit la diferiti producatori, kit de 2' pe langa arcuri si amortizoare

care continea Differential Drop Brackets

A6avantC7

Kia Pregio 2,5 TCi

Fabia 1.4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare