daniel66 Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Multa stima si mult respect tuturor,sunt din tg jiu si abia mi a intrat acest microb greu de tratat al off roadului.Am in dotare un nissan terrano din 2000 caruia i am adus cele de trebuinta pt a mi indeplinii acest vis,dar acum vreau mai mult .Sunt captivat de aceste masini suzuki samurai,doresc sa achiozitionez una din germania,pe care am gasit o deja pe un site ,are cam tot ce i trebuie ,de la chit de inaltare ,jentii ,cuciucuri,si multe accesorii necesare in off road.Va rog daca puteti sa mi dati citeva sfaturi in privinta acestei marci ,referitor la tot ce trebuie sa tin cont ,s au la ce trebuie sa achizitionez pe parcurs ,ca atunci cind ne vom vedea sa fiu si eu in randul lumii .Doresc si promit sa fiu un bun camarad la toate intrunirile pe care le vom avea de acum incolo. Cu mult respect Daniel . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: De la nissan terrano la suzuki samurai. Bine faci, si la mine Terrano a ramas masina de strada, Suzuki e in top acuma :) bafta la cumparare. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: De la nissan terrano la suzuki samurai. mersi mult! la terrano am avut probleme dese cu semicasta de directie . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roberto Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: De la nissan terrano la suzuki samurai. Multa stima si mult respect tuturor,sunt din tg jiu si abia mi a intrat acest microb greu de tratat al off roadului.Am in dotare un nissan terrano din 2000 caruia i am adus cele de trebuinta pt a mi indeplinii acest vis,dar acum vreau mai mult .Sunt captivat de aceste masini suzuki samurai,doresc sa achiozitionez una din germania,pe care am gasit o deja pe un site ,are cam tot ce i trebuie ,de la chit de inaltare ,jentii ,cuciucuri,si multe accesorii necesare in off road.Va rog daca puteti sa mi dati citeva sfaturi in privinta acestei marci ,referitor la tot ce trebuie sa tin cont ,s au la ce trebuie sa achizitionez pe parcurs ,ca atunci cind ne vom vedea sa fiu si eu in randul lumii .Doresc si promit sa fiu un bun camarad la toate intrunirile pe care le vom avea de acum incolo. Cu mult respect Daniel . Buna alegere, numai sa tii cont de faptul ca daca o aduci deja preparata nu o vei putea inscrie pe RO. Ideal e sa o lasi inscrisa pe Germania. Samurai SJ413-87 KingQuad 700 -07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: De la nissan terrano la suzuki samurai. multumesc de sfat.am tinut cont de el si am gasit una in tara caruia tipul s a laudat ca o sa i faca carteasi o sa l iau cu ea facuta doar sa l inscriu apoi.masina e doar 20 % preparata si e foarte bine ca placerea mare este sa vezi ce iese din mainile tale.o sa mi trebuiasca multe pt ea as dori sa tinem o legatura daca nu deranjeaza chiar la telefon.i mi place bara cu pregatire pt troliu care este chiar necesara,poate ma ajuti sa intru si eu in posesia uneia .multumesc anticipat.si o sa revin cu poze la achizitia finala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate