riderinblack Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Salutare tuturor. Caut un 4x4 pentru iesiri cu familia. Iesiri pe drumuri de tara, forestiere etc, in nici un caz nu am timp si chef de aventuri extreme. Masina dorita ar fi un Opel Frontera in 4 usi dar voi lua in considerare si alte marci si modele in 4 sau 2 usi. Motorizarea de preferat benzina dar nu voi da inapoi nici la un diesel. Cerinte: -sa se prezinte intr-o stare tehnica si estetica buna; -interiorul sa fie curat, ingrijit; -sa fie inmatriculata pe RO cu actele la zi (fiscal), ideal cu ITP-ul si RCA-ul valabil; -volanul sa fie pe partea stanga, nu ma intereseaza nici un fel de auto adus din UK; -4x4 sa fie functional; -sa poata fi facuta o verificare inaintea achizitiei intr-un service din zona; -de preferat ca masina sa fie stock, fara modificari, nu va fi folosita pentru off-road extrem; -cutia de viteze de preferat manuala; -masina sa fie in zona de sud-vest a tarii, fiind din aceasta zona nu prea as vrea sa merg la Constanta sau la Iasi pentru a cumpara o masina. Bugetul este de 2000 de euro, nu vreau sa platesc mai mult deoarece masina va fi folosita destul de rar. Rog ofertele aici sau pe mail: riderinblack_tm@yahoo.com Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Re: Cumpar 4x4 Cu 2000 euro, putin probabil sa gasesti ceva care sa intruneasca toate doleantele tale.... Poate, cel mult, o Vitara LWB, dar sa fie si in toate mintile, ma indoiesc.... Pentru ce vrei tu, in acest moment, recomandarea ar fi masina de mai jos : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?96122-Isuzu-Trooper-3-0-DI-2001-AUTOUTILITARA-4000-eur-!&p=1112949#post1112949 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
riderinblack Postat Iunie 24, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2018 Re: Cumpar 4x4 pentru iesiri cu familia Mersi de sugestie dar e la un pret dublu fata de cat sunt dispus sa cheltui (nu mai zic si ca e cam departe de mine....). Pe olx am gasit foarte multe anunturi cu masini ok (in poze si descriere cel putin) si in gama de preturi 1500-2000 de euro si ma gandeam ca una din ele o fi a unui coleg de forum. Nu am pretentia ca masina sa fie "tzipla" dar nici sa fie o "cazatura" din punct de vedere mecanic sau sa fie neingrijita la interior. O masina cu vopseaua in stare decenta (fara rugina sau cu putina rugina) si din punct de vedere mecanic sa fie in stare buna (sa nu aibe joc in toate bucsele si capetii de bara, motorul sa nu fie plin de scurgeri de ulei, franele sa fie functionale etc). Nu exclud posibilitatea de a-i mai face mici reparatii dar in limite si costuri rezonabile, nu am nici timp si nici chef de a face un RK general la masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 25, 2018 Partajează Postat Iunie 25, 2018 Re: Cumpar 4x4 pentru iesiri cu familia Vezi ce gasesti prin apropiere si du-te cu cineva care se pricepe sa le vezi. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
riderinblack Postat Iunie 26, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2018 (editat) Re: Cumpar 4x4 pentru iesiri cu familia Mersi de sfat, in afara de a testa sistemul 4x4 (nu am avut de a face cu asa ceva pana acum deci nu ma pot pronunta in cunostinta de cauza) restul stiu sa imi verific singur (motor, cutie, electrica, tablaraie etc). Cunoscuti cu 4x4.... stiu ceva persoane dar nu am idee daca vor sa se bage la astfel de teste. Ca idee am gasit destul de multe Frontere in judetele CS si TM la o cautare mai amanuntita pe net, dupa data de 23 iulie plec "la vanatoare", pana atunci voi urmari piata (cu atentie si ingrijorare, ca sa parafrazez un cunoscut politician... :grin: ). Editat Iunie 26, 2018 de riderinblack Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate