Alexey86 Postat Iunie 25, 2018 Partajează Postat Iunie 25, 2018 Va salut, am cautat prin sectiunea Nissan si nu am gasit o discutie de acest gen, sper sa nu fie de la miopie. Sunt in faza in care vreau sa cumpar un Nissan scurt, Y60 sau Y61 si nu prea reusesc sa ma hotarasc. Masina vreau sa o folosesc pentru iesiri prietenesti si ocazional pentru iesiri cu familia. Voi ce pare aveti? + si - intre cele 2 modele? Daca am gresit cu postarea mea, rog un moderator sa stearga postarea sau sa o mute unde trebuie. Multumesc. Alex Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 26, 2018 Partajează Postat Iunie 26, 2018 Re: Y60 sau Y61 ? 1. ma bucur de fiecare data cand vad cu un fan Land Rover ia in calcul upgrade la Nissan 2. Y60 su y61? Nu prea mai este pe alese, cumpara ce gasesti de banii pe care ii ai. Masinile bune la pret rezonabil sunt vanate rapide de cunascatori si samsari. Altfel piata este plina de toroape ce au muncit deja cat pt 3 vieti, barlogul ruginei si permanent insetate de ulei . ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iunie 27, 2018 Partajează Postat Iunie 27, 2018 Re: Sfat achizitie : Y60 sau Y61 ? Te aștept cu mare placere... Cu oricare dintre ele... Sa vedem upgradele... :grin: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 (editat) Re: Sfat achizitie : Y60 sau Y61 ? Ce asteptari ai de la masina , ce te gandesti sa faci ( Unde ajungi cu familia , cat de prietenoase sunt prietenestile in cauza , te mai opresti pentru gandeala sau e tot pana la capat ? ... ) ? ... Editat Iunie 28, 2018 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 (editat) Re: Sfat achizitie : Y60 sau Y61 ? Salut, familist fiind mergi pe Y61. Chiar daca riscurile sunt mai mari - electronica,mai grea,mai scumpa la toate cele, la capitolul confort daca prinzi una cu clima nu exista comparatie.... vs cele cu AC ,Y60 fara AC nici nu incape in discutie. Si avand in vedere ca stai in Bucuresti, orice aventura de 4 ore sau 4 zile incepe cu un drum de cateva sute de km, vara, la 36C....sa nu zic 42C.... Explica-i asta sotiei .... In schimb,daca vrei masina de dat de pereti.....cauta Y60. Eu am o alta intrebare- de ce vrei scurta? Pt ce ai creionat mai sus, este mult mai ok lunga.... Editat Iunie 28, 2018 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 Re: Sfat achizitie : Y60 sau Y61 ? Daca simti ca esti la a doua tinerete si vrei sa spargi muntii ...y60. Daca simti ca te-ai inmuiat , ca varsta din buletin zice ca meriti un trai conforabil dar si o imagine de bad boy ...y61. He, he, eu am 2buc Y60 si un Y61 automat !!!:banana ...mai copilaresc un pic ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iunie 28, 2018 Partajează Postat Iunie 28, 2018 Re: Sfat achizitie : Y60 sau Y61 ? E la prima tinerețe dar s-a înmuiat... De aici dilema... :ha::ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Iunie 28, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2018 Re: Sfat achizitie : Y60 sau Y61 ? Vreau masina sa-i pun niste simexi pe 33', sa merg cu ea eventual la o cupa si din cand in cand cu fetele la o ieseala pe forestier. Ai dreptate @RZV-ule, cred ca merge si lunga. Sper sa fac alegerea corecta :) Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 Re: Sfat achizitie : Y60 sau Y61 ? Saizeci. Dar lunga,daca incluzi familia.Daca nu - scurta,clar.Cu scurta fecioresti: plasezi copiii,iei alaturi consoarta(chestiune de gust/stare) si preamaresti "famiglia". Destul de greu ce vrei tu,si-n pacat si cu sufletu-n Rai. Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 29, 2018 Partajează Postat Iunie 29, 2018 Re: Sfat achizitie : Y60 sau Y61 ? Nu te complica cu scurta , parerea mea. Eu daca ar fi sa imi iau acum as merge tot pe lunga . La cupe fara trial cu LWB! , asta e clar nu , BINE daca nu suntem orgoliosi si mergem pe principiul ca e mai importanta participarea de cat victoria , atunci si la trial :ha:. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Iunie 30, 2018 Partajează Postat Iunie 30, 2018 Re: Sfat achizitie : Y60 sau Y61 ? Conduc un Y60 echipat cu de toate ca si daily drive de 2 ani.Am facut cam 30k km cu el. Ce pot sa zic , masina faina , robusta , in astia 2 ani nu am schimbat decat consumabile si am refacut etrierii spate, am tras remorca , am bagat materiale in el pana la refuz , niciodata nu a zis ceva. Offroad (de bun simt , fara sa imi bat joc de el prea tare, cu rare exceptii) fac aproape zilnic.Singurul lucru negativ e consumul si ca e puturos. Daca ar fi sa iau alta masina dupa aceasta experienta, tot un Y60 ar fi dar cu motorul de 4.2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate