Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Achizitie Nissan Teranno 2.4 i

florinkx

Postări Recomandate

Salut.

Ma intereseaza sa achizitionez o masina 4x4 pentru deplasari de weekend, drumuri forestiere si off road usor. Am gasit un anunt in Germania pentru un

Terrano cu un nr redus de km, insa nu stiu foarte multe despre fiabilitatea motorului... M-ar interesa sa montez si o instalatie GPL dupa achizitie...

https://www.mobile.de/ro/Automobil/Nissan-TERRANO-II-2.4-4x4-5-T%C3%9CRIG-49.000KM/vhc:car,srt:price,sro:asc,ms1:18700_35_,frn:2002,mlx:70000/pg:vipcar/264046840.html

Ceva pareri ? Prea mare pretul pentru varsta masinii ?

Va multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Achizitie Nissan Teranno 2.4 i

Am avut Diesel pe mina, extrem de fiabil a fost, benzinare in Romania au fost putine, eu stiam 2 de la Marlboro, nu stiu sa fi avut probleme deosebite

si motorul am inteles ca era fiabil. Oricum , Dieselul ala era ca de tractor, cind il opreai trebuia sa tragi genunchiul ca te pocnea schimbatorul!

Totusi inca`i mai duc dorul! un Diesel cinstit cu sunet de Diesel nu de benzinar stricat cum au astea noi!

Ala din foto nu pare a fi frecat, problema e cu rugina in Germania, se gasesc si impecabile si vechi insa la pret mai mare.

Scrie ca nu are rugina, la pasajul rotii e ceva rosiatic, trebuie mers si vazut, intrebat de garantie, e dealer.

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns. Am vazut si eu zona rosie din zona aripii ... in rest masina pare intretinuta, am cerut poze de sub masina sa vad mai bine eventuala rugina.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Salut.

Ma intereseaza sa achizitionez o masina 4x4 pentru deplasari de weekend, drumuri forestiere si off road usor. Am gasit un anunt in Germania pentru un

Terrano cu un nr redus de km, insa nu stiu foarte multe despre fiabilitatea motorului...

Un benzinar chiar si cu GPL dar servisat corect, poate fi o masina pentru necesitatile descrise mai sus.

Motorul de 91 KW are mici hibe pe partea de injectie dar nu e panica.

Un diesel schimba putin situatia dar si taxele de intretinere :grin:

Am avut Diesel pe mina, extrem de fiabil a fost, benzinare in Romania au fost putine, eu stiam 2 de la Marlboro, nu stiu sa fi avut probleme deosebite

si motorul am inteles ca era fiabil. Oricum , Dieselul ala era ca de tractor, cind il opreai trebuia sa tragi genunchiul ca te pocnea schimbatorul!

Totusi inca`i mai duc dorul! un Diesel cinstit cu sunet de Diesel nu de benzinar stricat cum au astea noi!

Cand orizontul benzinarelor e limitat la reclama de la Marlboro...nasol ! Si ma opresc aici :wink:

Ps: acum inteleg pe cei cu deficiente de locomotie...au condus in tinerete Terrano diesel si au fost pocniti de schimbator cand opreau motorul. :uameni

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare