cace Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 (editat) Cand incerc sa fac citire la erorile de pe abs imi apare:”Comunication error 1” dau Ok si apoi apare “ ERROR -Unable to start communications with the ECU” . Am facut la alta masina test imi apare citirea aproape instant(la mine gandeste vreun minut asa) Editat Iulie 4, 2018 de cace Discovery 2 2004 facelift 2.5 diesel cutie manuala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
extremeseby Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Re: Probleme cu nanocom-ul La SLABS se face citirea cu contactul oprit adica pe 0 If I’m going to hell, I’m going in a Land Rover! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 (editat) Re: Probleme cu nanocom-ul La SLABS se face citirea cu contactul oprit adica pe 0 Te contrazic Cand incerc sa fac citire la erorile de pe abs imi apare:”Comunication error 1” dau Ok si apoi apare “ ERROR -Unable to start communications with the ECU” . Am facut la alta masina test imi apare citirea aproape instant(la mine gandeste vreun minut asa) Inseamna ca eroarea pe care incerci s-o identifici e de fapt defectiune de ECU Editat Iulie 5, 2018 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cace Postat Iulie 6, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2018 Re: Probleme cu nanocom-ul Am pus ieri testerul din nou si acum citeste . Alte citiri facea si inainte numai “SLABS” nu Discovery 2 2004 facelift 2.5 diesel cutie manuala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Re: Probleme cu nanocom-ul Am pus ieri testerul din nou si acum citeste . Alte citiri facea si inainte numai “SLABS” nu Deci, ai o problema de comunicare la ECU ABS... fie ceva contact murdar, fie vreun fir intrerupt, fie ceva defect pe partea de intrare in ECU! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate