Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme cu nanocom-ul

cace

Postări Recomandate

Cand incerc sa fac citire la erorile de pe abs imi apare:”Comunication error 1” dau Ok si apoi apare “ ERROR -Unable to start communications with the ECU” .

Am facut la alta masina test imi apare citirea aproape instant(la mine gandeste vreun minut asa)

Editat de cace
Discovery 2 2004 facelift 2.5 diesel cutie manuala
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Probleme cu nanocom-ul

La SLABS se face citirea cu contactul oprit adica pe 0

Te contrazic

Cand incerc sa fac citire la erorile de pe abs imi apare:”Comunication error 1” dau Ok si apoi apare “ ERROR -Unable to start communications with the ECU” .

Am facut la alta masina test imi apare citirea aproape instant(la mine gandeste vreun minut asa)

Inseamna ca eroarea pe care incerci s-o identifici e de fapt defectiune de ECU

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Am pus ieri testerul din nou si acum citeste . Alte citiri facea si inainte numai “SLABS” nu

Discovery 2 2004 facelift 2.5 diesel cutie manuala
Link spre comentariu

Am pus ieri testerul din nou si acum citeste . Alte citiri facea si inainte numai “SLABS” nu

Deci, ai o problema de comunicare la ECU ABS... fie ceva contact murdar, fie vreun fir intrerupt, fie ceva defect pe partea de intrare in ECU!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare