Klez Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Am nevoie de o remorca solida, platou drept, cu urmatoarele specificatii: Gabarit util minim: 4/2m (max 2m inaltime) MTMA: intre 2000-3500 kg Preferabil cu prelata Preferabil cu roti pe 15"-16" intrucat 5-10% din km vor fi facuti pe forestiere/macadam. Daca poate fi folosita si la transport auto, e un bonus OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Re: Remorca pentru marfa Gata !...ai comiso ?....cauti un loc de dormit?... vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 5, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2018 Re: Remorca pentru marfa Peste doua saptamani am nunta. Pregatesc alternativa in caz de uit dansul mirilor. Sau daca beau 2 pahare in plus. Sau uit sa salut soacra. Sau, sau, sau... :old OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Re: Remorca pentru marfa Salut, am eu una Eduard , dar e platforma fara obloane, 4x2 m , sarcina 2700 kg, luata de noua, are cam 3000 km. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 7, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2018 Re: Remorca pentru marfa Adicatelea e cu platoul drept, sau in panta? Ca asta ma intereseaza cel mai mult. Bine...si sa aibe prelata ar fi fost ideal, sa mai scutesc niste euroi :) Da-mi un nr de tel pe PM sa ne auzim OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Iulie 8, 2018 Partajează Postat Iulie 8, 2018 Re: Remorca pentru marfa Salut, e cu platoul (platforma) drept. Am carat niste stupi vreo cativa ani da nu ii mai am. Vezi poza, in plan apropiat a doua mea remorca, in plan indepartat o remorca fara obloane, similara cu cea care e de vanzare, doar ca rotile sunt mai inalte . In curtea dealerului din Germania. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 15, 2018 Autor Partajează Postat August 15, 2018 Re: Remorca pentru marfa Gasit/cumparat exact ce era in caietul de sarcini :B OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate