infinity Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Salutare, Am inlocuit bucsile din fata si am nevoie de o reglare a geometriei rotilor. Caut un service in Cluj unde sa fac asta la nivel profesional. Am deja o experienta neplacuta cu niste 'profesionisti' din Brasov care nu au stiut mare lucru si nu au facut complet. Adica au facut cum se face la orice masina fara sa inteleaga prea bine ca pentru discovery 3 cu suspensie pneumatica procedura e mai complexa (document atasat). Asadar, daca e cineva din cluj cu un discovery 3 si ma poate indruma catre un service bun, as aprecia enorm :) De asemenea vreau sa schimb si distributia. Ceva sugestii sau recomandari de service sau mecanic pasionat? :D Multumesc.procedura geometrie discovery3.pdf Discovery 3 SE 2.7 TDV6 Camper, 2007 Suspensie pneumatica, cutie automata 6 trepte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Iulie 12, 2018 Partajează Postat Iulie 12, 2018 Re: Geometrie roti Discovery 3 cu suspensii pneumatice Salut ! Am auzit ca la Subaru in Baciu fac geometrii baietii ! Însa nu am fost pe la ei ... Mai poti incerca la Ford in Sanicoara acolo e service-ul de la reprezentanta Land Rover! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate