Vizitator MutareDrake Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Salut. Vreau sa va cer un sfat in legatura cu intentia mea de a achizitiona un pajero 2.5 93. Vreau sa ma sfatuiti pentru ca sunt novice in off road si nu vreau sa iau vre-o deizie grabita. Ce va cer sa-mi spuneti daca se merita acesta masina in conditiile in care io o folosesc si in oras dar si la iesiri in afara soselei cam o data la 2 saptamani. Intre un Pajero si un Patrol ambele in 2 usi care credeti ca ar fi mai potrivit. Va multumesc anticipat pentru ajutor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: pajero 2,5 td 1993 diferentele sant de pret odata doi patrolul are niste plusuri : punti rigide fata spate , dif blocant in schimb cu 500o euroi i-ti faci o englezoaica super dotata( fara inscriere in romania ) mitsu se comporta bine in teren pentru o masina de clasa ei .daca nu vrei extrem e o alegere buna .pui niste MT-uri , un troliu si gata jucaria . vezi masinile colegilor de suferinta valia alias babu ,john helot etc PS . oricum :W in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 17, 2008 Partajează Postat Noiembrie 17, 2008 Re: pajero 2,5 td 1993 :W Bine ati venit! Referitor la problema dvs. si eu am avut cam aceesi dilema dar la mine datele problemei erau altele...puteti sa va documentati aici: viewtopic.php?f=19&t=3935 Am inceput cu unele si am terminat cu :F inte MITSUBISHI PAJERO si NISSAN PATROL...sper sa va ajute si pe dvs. sfaturile colegilor Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate