Nmoxx Postat Iulie 7, 2018 Partajează Postat Iulie 7, 2018 Salutare, colegi, Am o GV 2L benzina din 2001 si ieri mi s-a aprins martorul de "check engine". Astazi am pus masina pe un tester si eroarea este P0172 - amestec aer/carburant - amestec bogat. Aveti idee de unde este problema? Ati mai intalnit asa ceva? Multumesc anticipat, Lucian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nmoxx Postat Iulie 11, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 11, 2018 Re: Cod eroare motor GV - P0172 Buna dimineata, Revin cu intrebarea, aveti idee ce s-a intamplat? Care ar fi cauza probabila? Ce sa verific? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moccan Postat Iulie 11, 2018 Partajează Postat Iulie 11, 2018 (editat) Re: Cod eroare motor GV - P0172 daca o sa cauti pe net "FIX CODE P 0172" ai sa vezi cam ce se face in cazul asta. am avut si eu eroarea asta, am umblat un pic pe la conductele de aer, mi-a strs mecanicul eroarea si n-a mai aparut nimic de 10 luni daca masina merge frumos si nu scade/urca la relanti (daca toarce) e totul ok (cred). bafta! Editat Iulie 11, 2018 de moccan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate