Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Automatic Squelch Control

sorin

Postări Recomandate

Salut,

Am vazut ca statiile President au "Automatic Squelch Control" si "Automatic Adjustment of the RF Gain".

Foloseste vreun coleg asa ceva sa ne dea un feed-back daca merita banii in plus ?

Eu am o statie Tti care nu are asa ceva si ma gandesc la un upgrade catre President.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Automatic Squelch Control

este o abureala ASC de fapt este o limitare la semnale foarte bune . si eu am crezut ca este ceva dinamic dar nu este asa .

President este una din statiile cele mai serioase de pe piata ( Cb ) dar si pretul este pe masura

Daca te intelegi cat de cat cu germana iata o scula interesanta

President Jackson II

Link spre comentariu

Eu ma gandeam la un Johnson II. La Jackson ma incurc in atatea butoane.

Daca ASC-ul nu e ceva dinamic, prin ce se deosebeste de squelch-ul manual (din potentiometru) ? ASC-ul "prinde" semnalele bune chiar daca sunt la distanta mare, iar cu squelch-ul manual iti limitezi distanta la care poti "auzi" ? :oc (spun "prapastii" ?)

Link spre comentariu

la multe statii scrie ASC pe afishaj...iar in interior nu au nimic ...''''

un ASC bun gasiti la statiile president .... pretul platit in plus se justifica...i-ti face viatza mai usoara ... va tine zgomotul sub squelch , iar ptr comunicatiile la distante scurte..este chiar binevenit ...

un ASC bun are si ROADCOM .... si mai sunt si altele ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

La modelul Radian de la Storm, auto sq. chiar functioneaza! dupa ce am mai testat cateva modele de alte statii - nu le dau numele, m-am oprit la asta si sunt de-a dreptul impresionat.

Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare !

------------------------------------------------

Link spre comentariu

Vizitator geobyte

ASQ-ul ,este acelasi la toate statiile,doar ca depinde foarte mult buna sa functionare,de stabilitatea in frecventa a statiei si nu in ultimul rand de calitatea antenei.

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Automatic Squelch Control

salutare tuturor!

am o nelamurire maxima legata de ASC/ASQ. Am inteles ca isi face fff bine treaba in zonele aglomerate, dar ca in functie de marca statiei poate avea probleme ....este adevarat? e mai bine o statie"de firma"cu squelech manual? Eu detin un alan 42 multi, care sincer de 2 ani incoace si-a facut treaba fff bine, dar probabil datorita inmultirii "colegilor", plus ca probabil nu au statii bine reglate, a devenit destul de deranjant ....

eventual din cei care se ocupa cu asa ceva, poate pot sa dea mai multe lamuriri. Merita sau nu?? si daca da, in afara de Prezident, care ar fi recomandate, eventual un mic clasament cu firme/modele statii cu ASC sau fara...merci!

Link spre comentariu

Mersi Atar inca odata pentru ajutor; la cautarea mea nu am gasit aceasta discutie.

intrebarile raman in continuare: o clasificare a statiilor cu ASC si chiar si a celor fara...si pana la urma se merita ASC/ASQ sau e doar de "moft".

Link spre comentariu

Chiar astazi mi-am achizitionat o statie President Harry III ASC cu o antena President ML145 si pot spune ca isi face foarte bine treaba ASC in oras.

Land Rover Discovery 2 TD5 '99

Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare

Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over

Link spre comentariu

Chiar astazi mi-am achizitionat o statie President Harry III ASC cu o antena President ML145 si pot spune ca isi face foarte bine treaba ASC in oras.

felicitari! da te rog un semn dupa ce o folosesti la un drum lung...cum se comporta fata de una fara ASC...merci!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare