yo2bt Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 ... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 :ap :ap 2 samuraie 8 elicoidale>>>podiumul ii asteapta :!: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 ... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 47 si 48, baieti din Gh pe cit au plecat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 G-ul ms 53 usa sa dat peste cap Nellooo dar la Buzau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 :ap :ap 2 samuraie 8 elicoidale>>>podiumul ii asteapta :!: nu fi chiar asa sigur :P :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Am auzit ca un G rosu de la mures s-a dat de doua ori peste cap si a aterizat pe roti... :?: la Iasi sau acum? Astazi. Era in fata lui Deceneu. :cry: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Am vorvit cu Cornel care e la organizare si mi-a zis ca samuraiul verde pe coiovere deja s-a rupt :grin: A rupt cardanul fata (l-a rasucit cum a facut Sorin la Cheia),cardan de wrangler adaptat :P Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Am auzit ca un G rosu de la mures s-a dat de doua ori peste cap si a aterizat pe roti... :?: la Iasi sau acum? Astazi. Era in fata lui Deceneu. :cry: curat ghinion si la buzau tot ei ,asta era alta masina, ca cea de la buzaua fost praf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 :ap :ap 2 samuraie 8 elicoidale>>>podiumul ii asteapta :!:Nop ! aia au facut numai trialul :lol: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 :ap :ap 2 samuraie 8 elicoidale>>>podiumul ii asteapta :!:Podiumul deja se stie.............................................................................. :( Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Floyota avea probleme cu cutia de viteza. :!: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Excelente faze si excelente fotografii. Da, trebuia sa fim (si) acolo... :1 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 V-am transmis cum am putut emotia si bucuria pe care am trait-o la Deva. Dupa cum ati vazut TAT-ul este un mare concurs. Felicitari organizatorilor! Majoritatea masinilor sunt extrem de bine pregatite. 47 si 48, baieti din Gh pe cit au plecat? Din pacate nu am putut sta pana s-au anuntat locurile de plecare. M-am intors la Arad, ca seara m-am dus la job. Maine o sa pun poze cu ATV-uri si cu motoare. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Deceneu si Dagtoyota au plecat de pe locul 7. Intra pe mess si-ti explic mai multe. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 V-am transmis cum am putut emotia si bucuria pe care am trait-o la Deva. Dupa cum ati vazut TAT-ul este un mare concurs. Felicitari organizatorilor! Majoritatea masinilor sunt extrem de bine pregatite. 47 si 48, baieti din Gh pe cit au plecat? Din pacate nu am putut sta pana s-au anuntat locurile de plecare. M-am intors la Arad, ca seara m-am dus la job. Maine o sa pun poze cu ATV-uri si cu motoare. Imi pare rau ca nu ne-am intalnit,din unele poze cred ca ne-am calcat pe picioare,am fost si la Pecica si ti-am admirat masina,poate data viitoare... 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 V-am transmis cum am putut emotia si bucuria pe care am trait-o la Deva. Dupa cum ati vazut TAT-ul este un mare concurs. Felicitari organizatorilor! Majoritatea masinilor sunt extrem de bine pregatite. 47 si 48, baieti din Gh pe cit au plecat? Din pacate nu am putut sta pana s-au anuntat locurile de plecare. M-am intors la Arad, ca seara m-am dus la job. Maine o sa pun poze cu ATV-uri si cu motoare. Imi pare rau ca nu ne-am intalnit,din unele poze cred ca ne-am calcat pe picioare,am fost si la Pecica si ti-am admirat masina,poate data viitoare... pune si tu poze daca ai :ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Podiumul deja se stie.............................................................................. :( Adica cum se stie deja podiumul? :cn :?: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Podiumul deja se stie.............................................................................. :( Adica cum se stie deja podiumul? :cn :?: adica nu vor fi samuraie :ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Podiumul deja se stie.............................................................................. :( Adica cum se stie deja podiumul? :cn :?: adica nu vor fi samuraie :ap Ma scuzati dar eu nu prea inteleg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Podiumul deja se stie.............................................................................. :( Adica cum se stie deja podiumul? :cn :?: adica nu vor fi samuraie :ap Ma scuzati dar eu nu prea inteleg eu glumeam ,restu nu stiu :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iulie 3, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2007 Pazeaaa! Vin ATV-urile. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate