RZV Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Este marti, am ajuns acasa dupa o incercare mizera de WE la mare in Romania.... Exceptand vila cu gazon, loc de joaca ,chioscuri 3 bucati - super bine si cu gust organizate... m-am simtit dupa aproape 15 ani de cand refuz statiunile consacrate de la Marea Neagra, ca intr-o emisiune proasta de la Antena Stars - chich si silicoane, botox si decolteu care vand falsitate, pe bani multi. La primul click , dupa 2 zile de locuit acolo am deschis tv-ul si fix asta a aparut.Barbosul vegheaza. Am fost sa vad/constat cum este o statiune unde merge tot omul.Si una unde merge tot fitosul care nu vrea sa chelt aceiasi bani in Italia sau Grecia sau.... pentru ca acolo nu il cunoaste nimeni si este doar un om inconcediu.dar nuuu, El este acasa, SMECHERL in concediu....si poate sa fie extravagant ca-n italiana nu ...stie, si in putina engleza nu-l intelege. Romanul este nesimtit.Si gradul de cultura nu are treaba cu contul din banca. Turistul trebuie sa fie primul la coada, sa fie mult (orice cumparat) si ieftin. Calitatea pOOla. Principiul de baza al tugulanului este -mie sa-mi fie bine- si asta este adevarul. Exemple de comportamente grobiene de la Gigeii ce-si intind cearsafurile la 10 cm de apa,luptandu-se cu tiganii ce inchiriaza la alti 10 cm sezlonguri. calci pe ei si copii ridica castele de nisip langa picioarele unui nene. cu unghii din 2017... Oamenii sunt atat de -nu stiu daca sa spun saraci , prosti ,indolenti sau toate la un loc - incat isi cara bere de 2 lei pe plaja,de la un km.....4-6 buc, deci niste kg luand in calcul lada frigo. ceilalti , cei ce administreaza bodega de pe plaja, vand 3 pahare la o ora ,cu 5 lei....bere Skol.... PLM business cu cerere si oferta.... exemplele pot continua.....si vrem sa ne credem civilizati dar suntem niste cretini burtosi inbuibati cu carne la gratar. Multa si proasta - 10 lei o friptura imensa care sa umple farfuria. Porc,binenteles. Si pui langa si o bere din lada carata cu greu de dimineata.Putin calda la 13:00,dar merge....... maximul de extravaganta este o frigaruie de pui.care are in spate, de siguranta si o fleica de purcel. repede bagata in burdihan, ca treb mers inapoi pe plaja la 14:00,ca pleaca soarele.....ce protectie? cine poarta prezervative din alea la plaja? prtectie solara...aaaa avem ochelari de ieri, 20 lei, raY ban,ca ai tai....... Are cineva idee cum este sa nu gasesti o salata ca lumea in 400 de m de faleza? spunea un amic ,hater pe facebook- iesiti in plm din casa , mergeti in locuri cu oameni normali, asta este realitatea din 2018. voi sunteti exceptia care nu vrea sa recunoasca adevarul. Acum ii dau dreptate, mare dreptate. Prosti, prosti, dar frate, nu multi, cata frunza si iarba..... BGP. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ubu Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Re: Simtiri si nesimtiri.... :cr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tannu Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Re: Simtiri si nesimtiri.... Mda... cam asta e adevarul. Partea nasoala e ca... va fi mai rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Re: Simtiri si nesimtiri.... Partea "buna" e ca atunci cind va fi mai rau eu n`oi mai fi! Modul de viata se romulanizeaza tot mai mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanp Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Re: Simtiri si nesimtiri.... Salutare, Ai uitat sa spui si de drumul de intoarcere acasa pe autostrada, duminica pe la ora 19:30 pe la Km 190, 6 masini accidentate, blocata autostrada pe 5 km, iar pe banda de urgenta nu mai aveai loc de cati "meseriasi" se grabeau probabil sa accorde primul ajutor ca altfel nu imi explic ce cautau pe acolo si cate alte aventuri prin benzinariile de pe autostrada unde parcheaza toti, in benzinarie, daca se poate si cu manelele la maxim, s.a.m.d Din pacate acum cativa ani nu credeam in emisiunile gen "Vax Populi" dar acum imi dau seama ca asta este de fapt nivelul si ca pe toate statisticile din Europa, privind gradul de invatamant, sanatate, cultura sau lectura si multe altele suntem intr-adevar pe ultimile locuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Re: Simtiri si nesimtiri.... Mi-ar placea sa-l pot contrazice pe RZV rar nu pot. Din pacate asta e lumea in care traim , majoritatea exemplarelor numite oameni se comporta asa. Asa a fost si mai mult ca sigur va fi mult timp de acum inainte. In urma cu aprox. 500 ani un om deosebit spera ca in viitor oameni vor deveni mai educati si mai buni dar inca nu a venit momentul acela. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Re: Simtiri si nesimtiri.... ReZeVe-ule, iti respect supararea, dar astfel de discutii care se duc invariabil spre chestii care ne dor si mai tare in tara asta trista, stii bine, nu le mai agream pe forumul nostru din motive evidente, dar mai ales pentru a pastra acest loc unul in care sa reusim sa evadam din cloaca zilnica in care ne imbrancesc/tavalesc "alesii". PS - Acuma cred ca pretuiesti si mai abitir un cort d-ala supra-terestru, este...?:wink: In rest, ne auzim pe telefon ca sa ti-l aduc sa-l pipai.....:h5 [ATTACH=CONFIG]289488[/ATTACH] PS II - Du-te, tati, cu mizeriile astea pe fb ca acolo e locul lor.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate