MAD MADI Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 Buna, gasesc vreun coleg mai inspirat ca mine care ma poate ajuta cu o schita din care sa determin ordinea de strangere a prezoanelor la o chiuloasa de 4.2 benzina(nissan patrol). Am cumparat garnitura noua pe original, dar nu a venit cu instructiuni de strangere. Tnx Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 (editat) Re: Instructiuni strangere chiuloasa 4.2 benzina ????? eu intotdeauna strang din interior catre exterior. Sper ca ai cheie dinamometrica. Daca nu, cumpara una, cred ca gasesti la 100 de lei De asemenea difera de la masina la masina cati nm sa aplici. Cam de la 40 la 100, alea de dacie se strangeau la 110. Dupa garnitura pare sa e din-aia de nu se strange prea tare, dat trebuie sa verifici. Editat Iulie 29, 2018 de BoZo Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAD MADI Postat Iulie 29, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2018 Re: Instructiuni strangere chiuloasa 4.2 benzina ????? Multumesc de sfaturi, dar din pacate este mult mai complicat :) Asta ma si intereseaza, la cati NM, apoi difera daca folosesc prezoane noi... sau le folosesc pe cele vechi. Eu am comandat noi. Vedem :) tnx Madi - 0768 295 083 - Piese Nissan Patrol Y60 & Accesorii Offroad - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 Re: Instructiuni strangere chiuloasa 4.2 benzina ????? ti-am trimis pe mes forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat August 24, 2018 Partajează Postat August 24, 2018 Re: Instructiuni strangere chiulasa 4.2 benzina ? Ai scos-o pana la urma la capat? Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate