shamus Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 As fi curios dacă are cineva vreo idee cat de complicată ar fi treaba cu montajul A/C pe w460. Motorul este schimbat om606, iar din câte știu pe motorul ăsta a venit echipat cu compresor și instalație, dar nu direct pe w460. Pentru instalația A/C știu că ar fi nevoie in mare de compresor, radiator, evaporator, furtune, senzori ( rog experții sa mă corecteze) Cum spuneam compresorul, eventual radiatorul ar fi mai ușor de găsit din dezmembrări, restul e destul de complicat. Eu as vrea un sistem simplu, gen ON/OFF, fără reglaje și doar pentru partea de răcire. Nu știu dacă ar trebui sa aibe și partea de dezumidificare. Orice păreri sunt bine venite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzlee Posted July 30, 2018 Share Posted July 30, 2018 Re: Instalație A/C w460 M-a batut si pe mine gandul asta. Instalatia de sub capota se poate adapta, singura mare problema e instalatia din bord(radiator si ventilator). Nu se prea potriveste de pe alt model si nu se poate nici o adaptare. Daca ai piesele respective, poti sa faci dupa aceea instalatia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tehniq_m Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 salutare. Vedeti g 200 italy care au instalatie de bord. Revin cu foto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzlee Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 G200 la dezmembrat e extrem de rar. Mai sunt si alte motorizari cu aer conditionat, dar e o gramada de munca si nu cred ca se merita. Ca si costuri, sari usor de 2k eur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliedragosmihai Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 Se poate dar foarte greu am monta aeroterma de C class an 96 pe G-u.W460 { pt AC } am facut toata nebunia. Lucrez de 4 luni sunt gata in prop de 90%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shamus Posted November 2, 2019 Author Share Posted November 2, 2019 Se poate dar foarte greu am monta aeroterma de C class an 96 pe G-u.W460 { pt AC } am facut toata nebunia. Lucrez de 4 luni sunt gata in prop de 90%. Poze, dacă sunt. Mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxian paul Posted November 2, 2019 Share Posted November 2, 2019 (edited) Eu nu știu de ce va complicați când există kituri universale. Și sunt destule modele. Nici dacă ai mașina donatoare nu cred că este rentabil. Edited November 2, 2019 by maxian paul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts