Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

comanda piese Land Rover - paddockspares.com

bobo

Postări Recomandate

una dintre primele discutii avute cu utilizatorii acestui forum, a fost cu user-ul FLAY, care mi-a recomandat site-ul http://www.paddockspares.com pentru a putea comanda piese pentru land rover-ul meu.

ar mai fi si alti posesori de Land Rover care sa aiba nevoie de diferite piese de pe respectivul site, astfel incat sa poata iesi o comanda mai mare, si transportul sa ne fie mai convenabil la toti? eu am de comandat cateva maruntisuri a caror valoare este depasita de costul transportului.

daca sunt doritori pentru aceasta idee sunt dispus sa ma ocup de toate "etapele logistice" inclusiv distribuirea in tara a tuturor pieselor. nu vreau sa fac din asta o afacere, nu vreau nici un comision, doar vreau sa-mi comand niste piese si sa nu platesc o groaza de bani pe transport :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: comanda piese Land Rover - paddockspares.com

Mie mi-au trimis cu 15 lire pachetul pina in 25 kg;la Crespocom , la care vreau sa apelez pentru alt transport, e 1,5-2 lire/kg parca.

Paddock au un pret f bun de la Interlinkexpress probabil pentru ca au multe comenzi la ei;altfel, te rup aia la pret- in jur de 35 lire citeva kg.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

http://www.paddockspares.com pentru a putea comanda piese pentru land rover-ul meu.

Transportul de la ei in fata usi costa 15 lire pe pachet de 30 kg si sunt conditi de dimensiune pachet.

Eu personal am comandat o data si avea 50kg, l-au pus in doua pachete si m-a costat 30 lire transportul deci nu cred ca a fost scump cu 140 ron, plus ca a venit intro saptamana mi-au trimis si un cod de la firma de curierat (Interlinkexpress) sa vad pe unde imi sunt pachetele. Eu cred ca au cel mai mic tarif la transport din Anglia in Romania

Nu stiu ce vrei sa aduci, ce greutate are si daca se poate inparti pe pachete, trimite un email si intreaba cat te costa transportul.

Din Bucuresti am primit un pachet 2kg si m-a costat 75 ron transportul deci...

Cu respect

Discovery II TD5 2000

Series III 88" 2.25 diesel

Range rover clasic 3.5 V8 carburator.

Link spre comentariu

am dat mail saptamana trecuta si raspunsul primiti a fost 15 lire + tva un colet de 30 de kg, limitat la dimensiuni (ma gandesc ca prin asta au vrut sa zica ca nu poti pune o usa in el :grin: )

pentru mine vreau sa comand niste chestii mici ca si dimensiune si greutate. astept si alti doritori sa ma contacteze si sa vedem fiecare ce vrea si cat costa transportul pana in tara.

Link spre comentariu

Eu am comandat de la ei diferite piese mici si ieftine. In cazul asta, dac vrei, iti trimit pachetul cu Royal Mail, nu cu Interlink si te costa cam 5 lire. Ajunge cam in 7 zile

Nicky

Land Rover Discovery 200 Tdi

http://www.calatorsauturist.ro/

Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea

Link spre comentariu

din punctul meu de vedere topicul se poate inchide. avand in vedere ca se pot trimite piese mici prin Royal Mail problema este rezolvata.

ca si concluzie pentru cine este interesat pe viitor, paddockspares.com pot trimite piese prin:

- curier (interlink) - aprox. 22 de euro (tva inclus) - 30 de kg, cu anumite restrictii la dimensiune.

- posta (royal mail) - aprox 6-10 euro - cu restrictii la greutate si dimensiune.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator fender

Se pot trimite pachete mici prin Airmail Small Packets si de la http://www.land-rover-parts-shop.com/ (RCV Doncaster).

Aveti grija ca incepand cu 1 decembrie 2008, pentru o perioada de 13 luni, TVA-ul in UK este de 15% - http://www.vatchange.com/

Fiti atenti cand cumparati luna asta de la webshop-uri la care TVA-ul este inclus in pret si la cota de TVA cand se adauga la total. Sa nu cumva sa fi ramas pe vechea valoare de 17.5%.

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator fender

Aveti grija ce piese comandati de la paddocks! Ei sunt dealeri Britpart iar Britpart vinde si piese aftermarket (care nu-s originale). Asta e motivul preturilor foarte mici ale unor piese. Problema e ca nu toate piesele sunt de calitate. E la fel cum era la noi piata de piese pentru Dacia. Trebuia sa cumperi filtru de ulei de Buzau, pivoti nu stiu de care s.a.m.d.

In principiu, daca e vorba de o piesa care etanseaza, care prin defectare va lasa in drum, contribuie la siguranta, defectarea ei poate atrage alte defectari majore, e greu de ajuns la ea (demontezi jumatate din masina s-o schimbi) atunci e bine sa cumperi piesa originala sau OEM.

E mai greu sa stii cine e OEM pt. a anume piesa sau cine e fabricantul piesei pe care o ofera vanzatorul, mai ales in cazul paddocks, dar asa e viata, nu toate lucrurile sunt mura-n gura :)

Land Atelier are preturi mai mari, adevarat, dar macar sunt dealeri Bearmarch (implicit pret mai mare + transport + profitul lor). Bearmach vinde piese mai de calitate si n-am auzit pe nimeni din tara sau din UK sa se planga de calitate (nu pot spune acelasi lucru despre Britpart).

La fel si piesele furnizate de AllMakes - ceva mai scumpe, de cele mai multe ori poti alege intre OEM , genuine si aftermarket.

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

daca exista vreun coleg care intentioneaza sa faca comanda de la paddockspares in perioada imediat urmatoare il rog sa imi deie si mie un mesaj. as avea de comandat o chestie foarte mica (atat ca si dimensiuni cat si ca si valoare) - adica doua capace de la janta, in valoare de 5 lire.

Link spre comentariu

salut

am vrut sa iau si eu pese de pe paddock, sau altele cum ar fi

https://www.land-rover-parts-shop.com/

http://www.famousfour.co.uk/new_parts/p ... ander.html

mai ales ca as avea cine sa le ridice. peste 50 de lire comanda am inteles ca ar fi trimiterea gratis in uk.

dar, am preferat sa mi le comande amicul de la service unde me duc cu masina, ca tre luate exact pt ce masina ai, si el imi spune ce pese gaseste si raportu calitate pret. am noroc cu el ca e un domn si nu ma beleste la pret, astfel ca diferenta dintre pesa de pe paddock si cea adusa de el, e undeva de genul de la 2 lire pana la max 10 lire, depinde de pesa.cam cat mar costa de l-as pune pe fratemeu pe drumuri sa mi le trimita.

O marca care mi-a rec a fost Delphi, placute de frana de ex.

Pt curele de distrib mia pus Continental, la fel si filtru de ulei. Ulei motor Liqui moll. ca nah e toat e nemtesti :)

pt bujii marca Beru din titan, 50 de ron bucata. http://www.beru.com/english/produkte/zu ... xtitan.php

din ce am vaz eu, un distribuitor fidel ce vine la el, e Unix. din ce stiu eu au si magazine.

acuma eu nus mecanic, da cum zice amicu, care tocmai ce a iesit pe locu 2 in topu firmelor din Baia mare, nu pune pese ca sa vin dupa 6 luni sa mi-o schimbe, sau mai repede.

dar fiecare face ce vre cu banu si masina lui si depinde ce pesa are nevoie.

eu daca am drum in anglia si vin cu ceva bolid de pe acolo, ti le aduc, daca esti hotarat sa iti iei de acolo. mesj pt bobo

:cl
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare