Max Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Observ ca hotia guvernatilor nu mai are margini. Taxa RadioTV. Aceasta taxa are acum acelasi regim cu taxele datorate statului. In consecinta, nu este necesar un contract intre noi si Societatea Romana de Radiodifuziune. Asa ca , acum fiecare persoana juridica trebuie sa plateasca cate 80 de lei pe luna pt fiecare firma si pentru fiecare punct de lucru. Daca intr-o garsoniera au sediul social 4 firme (ca se mai intampla) se plateste 320 de lei pe luna. Nu conteaza daca ai TV sau radio acolo. O pensiune trebuie sa plateasca cate 80 de lei pentru fiecare camera. Acasa platesc RadioTV si pe persoana fizica , si pe firma. Si nici macar nu ne uitam la programele de cacat a TVR-ului sau sa ascultam radioul lor. Cei de la Electrica nu vor sa incaseze plata curentului decat conditionat cu plata RadioTV. Vom face o petitie la care avem nevoie de 1000 de semnaturi de la agenti economici. Daca doriti si voi, dupa ce stabilim continutul petitiei, o veti putea copia de aici de pe forum, o listati, o semnati, stampilati si o trimiteti pe adresa noastra. Jurista mea se va ocupa de aceasta petitia ca sa ajunga la toate ministerele competente. Hai sa facem o chestie mare de care sa se auda. Trebuie sa facem ceva pentru ca , altfel o sa ne puna taxa si pe aerul pe care il respiram si o sa fim toti cu contoare pe nas. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer E o taxa de care nu stiam. Am aflat de curand, cand au inceput sa vina harti de la firme de "recuperare" in numele radioului public. Se pare ca fiecare firma ce exista in romania este OBLIGATA de LEGE sa plateasca o taxa catre radioul public. Poti sa nu ai contract de electricitate.. si sa tot platesti. Aberant. http://www.srr.ro/despre/legi/taxaradio.htm http://www.srr.ro/despre/legi/anunt-taxa-radio.htm ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer Semnez. 2 firme + PF "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer Pt a fi mai exact, sublinierile imi apartin Art.11 Persoanele juridice cu sediul în România, inclusiv filialele, sucursalele, agenÅ£iile ÅŸi reprezentanÅ£ele acestora, precum ÅŸi reprezentanÅ£ele din România ale persoanelor juridice străine, au obligaÅ£ia să plătească o taxă pentru serviciul public de radiodifuziune. Art.12 ObligaÅ£ia de plată a taxei radio pentru toate persoanele juridice nu este condiÅ£ionată de deÅ£inerea receptoarelor radio. Art.13 Persoanele juridice se pot încadra într-una din următoarele categorii de plătitori: * persoane care nu au salariaÅ£i; * persoane juridice care intră sub incidenÅ£a dispoziÅ£iilor art.103 din Codul fiscal, cu modificările ÅŸi completările ulterioare; * persoane juridice cu sediul în România, inclusiv filialele acestora, precum ÅŸi sucursalele, agenÅ£iile ÅŸi reprezentanÅ£ele acestora, precum ÅŸi reprezentanÅ£ele din România ale persoanelor juridice străine. Pentru subunităţile fără personalitate juridică ale acestora (punctele de lucru) nu se plăteÅŸte taxa pentru serviciu public de radiodifuziune. Pentru fiecare categorie de plătitori sunt stabilite cuantumurile lunare ale taxei pentru serviciul public de radiodifuziune, în anexă la HG nr.977/2003. Art.14 Taxa lunară pentru serviciul public de radiodifuziune se încasează de către societăţile mandatate să factureze ÅŸi să încaseze această taxă. Art.15 Persoanele fizice ÅŸi juridice care îşi asigură din alte surse energia electrică ÅŸi nu au contract de furnizare a energiei electrice încheiat cu societăţile mandatate, vor plăti taxa direct Societăţii Române de Radiodifuziune. Art.16 Pentru neplata la termen a taxei lunare pentru serviciul public de radiodifuziune persoanele juridice si juridice obligate la plata acestei taxe plătesc penalităţi pentru fiecare zi de întârziere. Penalităţile se determină în conformitate cu metodologia de calcul pentru întârzierea la plată a facturii de energie electrică a societăţilor mandatate, prin efectul legii, să factureze ÅŸi să încaseze taxa pentru serviciul public de radiodifuziune. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer Art.2 Prin receptor radio se înÅ£elege orice aparat care poate recepta programele de radio, respectiv: radio la domiciliu, maÅŸina personală, telefonul mobil, calculator, iPoduri sau orice alte aparate de natura celor care pot recepta în orice mod programele radio, precum ÅŸi abonamentele la cablu TV. Deci, verifica cineva daca eu ascult cu telefonul mobil, radio actualitati? :P Este fantastic ce pot sa faca astia. Poate face cineva un calcul ca sa se vada cati bani se strang din taxa asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer si eu am primit hartia azi NU AM DE GAND SA PLATESC NIMIC problema este ca or sa inceapa executarea silita...si o sa am o gramada de probleme cu idiotii !!! inca stau si ma gandesc cum sa actionez chestia cu petitia.. e un fasss ce, credeti ca ei nu stiu ca nu ne convine??? credeti ca trebuie "anuntati" ??? treaba buna ar fi sa fie atacata in instanta si desfintata iar daca are cineva un model de plangere impotriva ei, scurtati timpul si postati-o pe forum, iar fiecare firma pe care o stiti sau o aveti, DE INDATA CE PRIMESTE INSTIINTAREA, sa trimita plangerea ... sa bombardam instantele cu plangeri, o sa le sufocam si or sa fie presati de jos in sus domnii guvernanti in arad sunt mai mult de 30.000 firme daca 10.000 de plangeri se inregistreaza in instanta.... sunt cam blocati, va trebui facut ceva..nu? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer legea e de mai multi ani eu am facut scandal la vremea respectiva dar nici macar cei care trebuie sa plateasca nu au vrut sa auda -nu-i adevarat- au zisdesi era publicate in monitor semnez si eu cu cel putin o firma zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer Am gasit op cifra, nu cred ca este exacta 770.000 firme in romania. Daca sunt 10 Ron pe fiecare, inseamna ~2.000.000 Euro pe luna...24 mil pe an.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer si eu am primit hartia azi NU AM DE GAND SA PLATESC NIMIC problema este ca or sa inceapa executarea silita...si o sa am o gramada de probleme cu idiotii !!! inca stau si ma gandesc cum sa actionez chestia cu petitia.. e un fasss ce, credeti ca ei nu stiu ca nu ne convine??? credeti ca trebuie "anuntati" ??? treaba buna ar fi sa fie atacata in instanta si desfintata iar daca are cineva un model de plangere impotriva ei, scurtati timpul si postati-o pe forum, iar fiecare firma pe care o stiti sau o aveti, DE INDATA CE PRIMESTE INSTIINTAREA, sa trimita plangerea ... sa bombardam instantele cu plangeri, o sa le sufocam si or sa fie presati de jos in sus domnii guvernanti in arad sunt mai mult de 30.000 firme daca 10.000 de plangeri se inregistreaza in instanta.... sunt cam blocati, va trebui facut ceva..nu? Ii dam in judecata. Asta i-am spus si eu juristei. Ca sa nu mai pierdem vremea cu petitii. Ea a spus ca totusi, sa incepem cu o petitie si dupa aceea sa facem alte demersuri. Chestia nasoala e ca nu vor sa ne ia banii Renelul pentru curentul consumat si na lasa fara el. :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer Aceasta taxa este o sursa de oxigen ptr. fiecare guvernare. Nu va fi huiduita de nici un partid. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer pentru cei care sunt "arsi" ...trebuie platit sa nu ramana fara curent (asta e si ideea ..nu? sa te oblige sa platesti, legand o taxa de o utilitate vitala) dar DE INDATA, trebuie actionat in judecata CU CAT MAI MULTE PLANGERI CONCOMITENT petitia chiar e 0 barat nu are NICI O VALABILITATE JURIDICA o petitie faci cand primaria NU STIE ca e infundat canalul...nu o faci la guvern ca sa spui ca nu vrei sa platesti o taxa pe care ei au instituit-o prin lege....e o aberatie petitia asta hai ca o sa caut si eu un model de plangere, sa vad una bine argumenata, si ... PE EI FRATILOR forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer e veche, stiu de ea de cel putin 4 ani ...semnez + inca cativa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer Sa speram ca se va misca ceva. Eu incerc ceva pe felia mea. Conteaza si lupta MEDIA.. asa ca pana una alta nu strica ceva mailuri trimise la presa. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer e curios ca platind serviciile unui furnizor de programe tv mi se imputa aceasta taxa...mai dureos si mai ciudat este ca o platesc firmele... :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer Saptamana trecuta am primit si eu o instiintare pe numele bunicului care are un PF.1400 LEI de plata plus penalizari.De unde nu stiu,ptr ca el este pensionar si sunt scutiti de taxa radio-tv.acum 3 ani am facut o cerere, cu documentatia de rigoare,am alergat ca nebunul ,am stat la cozi,si tot am primit hartia.Un incompetent nu mi-a inregistrat cererea cu toate ca am cerut un nr de inregistrare spre norocul meu,altfel eram bun de plata.Anul acesta am primit alta hartie ptr ca ,spun ei,trebuie facuta cerere in fiecare an,poate mosul intinereste si ii revin puterile. Am fost la electrica sa achit factura si mi-au spus ca ei nu au legatura cu aceasta taxa,doar o incaseaza si ca pot plati doar curentul.Asa am si facut(radio+tv-80 ron,curentul 50-70 ron-pe luna)si nu are nici radio nici tv cand taie si sudeaza fiare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer Acum cateva minute, un mail trimis de mine catre Nasul, a fost citit integral pe post la emisiunea care are exact acest subiect. A fost specificat si Club4x4. Multumim lui Aztec pentru sprijin. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer E o porcarie taxa asta ! Atat de rau m-a indignat taxa aceasta incat de la aparitia ei si pana in prezent nu am platit un leu si nu voi plati niciodata. Mi s-a parut a fi una din cele mai aberante taxe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer Scuze ptr acest post doamnelor, domnisoarelor si domnilor Max cauta pe net ca exista o petitie online (pe care am semnat-o si eu) si care are destul de multe semnaturi ... Si mie mi-au trimis astia somatii, judecata samd ... La somatie am raspuns oficial (am stampila de la registratura, nu glumesc)ca atunci cand ne-o dau pe Zana Surprizelor sa ne faca o m _ _ e de mai multe ori mie si angajatilor mei atunci vad si ei ceva bani, sponsorizare de la niste oameni satisfacuti! Alfel de ce sa le dau bani? Pe mine nu m-a enervat suma ci ma enervat la culme faptul ca mi-au cerut TAXA ptr una din firmele mele infintata in 2004 incepand cu 2003!!! Legea aia tampita pe care se bazeaza ei si cer taxa, eu un abuz clar (ca multe altele)! Probabil se va gasi un dement, mai nebun decat mine care le va trimiti intr-un "plic" taxa sub forma de TNT cu ceas! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer pai da linku nene...sa semnam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer http://www.petitieonline.ro/petitie/imp ... 02038.html Ma gandeam eu ca sunteti nerabdatori ...asa ca l-am cautat si iata-l! :h5 are 819 semnaturi ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer 820 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer Semnata.. Max.. esti 821 din cate vad.. am fost inaintea ta... :) ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 18, 2008 Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer Probabil cea mai tare faza ar fi daca Societatea Romana de Cum Masa se Cheama ar primi zilnic in plicuri intitulate "SPONSORIZARE" ba un ciorap, ba un chilot (murdari evident), ba o hartie igienica, ba un prezervativ, ba un ambalaj (folosite) ... cred ca au nevoie saracii de bani ... dar noi nu, sa le trimitem cate ceva "din natura"! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 18, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer ... ba un chilot (murdari evident)... Chiloti cu urme de frana. :grin: :grin: :grin: :bannana :bannana :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer 822... Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate