Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nesimtirea guvernantilor este strigatoare la cer

Max

Postări Recomandate

Re: Nesimtirea guvernatilor este strigatoare la cer

Probabil cea mai tare faza ar fi daca Societatea Romana de Cum Masa se Cheama ar primi zilnic in plicuri intitulate "SPONSORIZARE" ba un ciorap, ba un chilot (murdari evident), ba o hartie igienica, ba un prezervativ, ba un ambalaj (folosite) ... cred ca au nevoie saracii de bani ... dar noi nu, sa le trimitem cate ceva "din natura"!

sa frecventa in plic ex:103,2-asta nu cai scumpa si inutila :ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 113
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Si eu sunt patit!

Am firma din mai 2005 si undeva prin 2007 mi-a venit hartia cum ca trebe sa platesc de cand am firma xxx lei. Am pierdut-o, da` nici bani nu le-am dat pentru ca eu NU LE ASCULT POSTURILE!!!

Deci, dk vor bani, sa castige din reclame ca restul posturilor de radio!

Or fi posturi nationale, dar (si) taxa asta e cerseala si nu agreez ideea!

OK.

Unde semnez?

Link spre comentariu

Vizitator fender

Ar mai fi de citit ce scrie aici. Mai asteptam 3 zile sa vedem daca apare vreo modificare.

Am primit si eu somatie pentru ultimii trei ani (36 de luni), restul mai din urma fiind prescris. N-am platit. I-am intrebat (fara sa-mi declin identitatea/firma) daca pot primi factura ca sa pot plati pe baza unui document si au raspuns ca da, sa le trimit datele firmei. N-am trimis nimic.

Oricum, mi-au trimis instiintarea fara confirmare de primire. Deci, oficial, n-am primit nimic, nu stiu nimic.

Se vorbea mai sus de dat in judecata. Pe cine? Pe emitentul hotararii, adica pe Guvern?

P.S. Nu-s numai 3 zile. Stadiul propunerii se gaseste la http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck ... 2&idp=9634

Link spre comentariu

ar trebui data in judecata Societatea Romana de Radiodifuziune, intrucat au emis o instiintare de plata, si debitorul CONTESTA atat taxa, cat si cuantumul ei, modul de calcul

in plangere ar trebui invocata prima data o exceptie de neconstitutionalitate, intrucat persoana juridica nu beneficiaza de acest serviciu, neavand radio

astfel, se ataca legea in sine, abia apoi se va intra pe fondul cauzei

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Re: Nesimtirea guvernantilor este strigatoare la cer

Respect maestrului Max.

Nu inteleg un lucru.

Atata timp cat platesc un furnizor de televiziune prin cablu, de ce trebuie sa platesc acesta taxa?

Am semnat petitia online! :fr2

PS. daca se aduna 80 lei lunar de la 200 persoane macar, ar fi de ajutor muuultor copii.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Nu conteaza daca deti un aparat de receptie. Au fost atat de "destepti " sa te puna la plata si daca nu deti. poti avea o firma care sa nu aibe angajati si sa platesti(asa am inteles eu din lege) si tot sa platesti, chiar daca, teoretic, nu ar avea cine asculta.

Lege romaneasca, data la "japca", trecuta pe sest...dar care face efecte mai tarziu.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Vizitator adi torpan

Semnat... 878.. niste GUNOAIE !!! N-o sa vada un ban de la mine ! :ps :fr

Am 2 firme cu aceleasi sediu... asta ar insemna 160 lunar.... GUNOAIE ... pentru ce ?...

Gunoaiele trebuiesc tratate ca niste GUNOAIE ! .... no ca m-am imfuriat.... :fr2

Particip la orice forma de protest !.... :uameni .... :ce :ce :ce :ce

Link spre comentariu

Am semnat si eu petitia la 884 si 887. Desi e greu de crezut ca vom reusi ceva, totusi merita incercat. Cu cit mai multi vom semna, cu atit sansele de reusita vor fi mai mari. Cite taxe asemanatoare ne inrobesc pe noi? Nu credeti ca ar fi mai bine sa ne angajam la stat? Salut!

Link spre comentariu

http://forum.hotnews.ro/index.php?s=7c8 ... 466&st=150

Mai discuta si altii despre astea.....la mine inca nu a venit nimic dar ma astept sa vina si ma gandesc sa NU platesc.......

postul amului asta m-a impresionat

Sambata seara, vin acasa de la niste amici si.. inspiratie proasta, ma uit in cutia postala.

Instiintare de plata de la SRR si BPO Solutions.. Imi cer sa platesc 23 de milioane taxa RADIO !!

1080 de lei pentru 2008-2008, 500 de lei amenda si 720 "despagubiri civile".

Am un SRL micut.. infiintat in noiembrie 2006. Sediul firmei e la sediul avocatului care mi-a facut actele de firma..Ii platesc lumina, cu taxa radio cu tot, in baza contractului de comodat..

Eu car paine cu papucul. Eu sunt patron, eu sunt angajat. De 3 ani ma scol la 4 ca sa distribui paine la 5-6 magazine din Bucuresti. Eu incarc navetele din fabrica, eu le descarc la magazin. Iarna, vara. N-am sambata, n-am duminica. Daca lipses o zi, pierd clientul si mor de foame. Castigul meu pe o luna e 15-18 milioane. Din asta traiesc, din astia platesc impozite, dau 2 milioane la contabila, pun benzina, repar masina..

De unde sa le dau la astia 23 de milioane pentru TAXA RADIO ???? mad.gif

Nici n-am radio in masina, ca mi l-au furat acum 1 an jumate...mai ascult pe la semafoare de la altii..

am semnat si eu petitia de 3 ori...acum suntem 896

am mai dat link-ul pe mess pe la prieteni si pana am terminat de scis postul asta deja s-a ajuns la 899. :h5

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

si mai am o dilema.... :app

am vazut in cimitire cavouri cu bransament electric......sunt sigur ca si voi ati vazut....cu aer conditionat si alte electrocasnice folositoare "locatarilor"

oare si ei platesc taxa asta??? si daca da o platesc pt ca ....locatarii utilizeaza serviciile radio-tv??? :bannana :bannana :bannana

oare ei nu ar fi trebuit sa fie scutiti de taxa???macar asa din respect pe motiv ca oricum au platit o viata intreaga taxe statului.... :uameni

deja scriu prostii...poate postul asta ar fi trebuit sa fie la sectiunea de bancuri- triste

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

906...cu 1 firma :h5 ....

La un moment dat nu am mai platit taxa si m-au cautat firme de recuperatori..URBAN&ASOCIATII ...suma nu era mare ci era vb de principiu...stiu ca taxa era de 25 ron pe luna pina acum....o sa ma uit in factura ENEL...

Taxa o platim ca sa stea la locuri caldute o gramada de incompetenti din TVR si Radio ...platim pentru ceva ce nu ne este necesar!

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

SC ROMANIA SRL

cea mai tare afacere.........

by koala : am editat eu ... am sters si postul dublu ...

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

Domnilor

Cred ca nu se respecta anumite drepturi constiutionale (deci legea ar fi neconstitutionala).

Sa presupunem ca 22 milioane de romania platesc ca si persoane fizice aceasta taxa. De ce mai trebuie platita de persoanele juridice? O persoana juridica nu poate folosi serviciile SRTV decit tot prin salariatii ei. Deci aceasta taxa este dublu/triplu/etc perceputa. Cred ca exista undeva in constiutie sau in codul fiscal ca o taxa nu poate fi perceputa de mai multe ori. Cel mai bine ne-ar lamuri un avocat. Parca era cineva la noi in club.

Cam asta ar fi parerea mea.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Domnilor

Cred ca nu se respecta anumite drepturi constiutionale (deci legea ar fi neconstitutionala).

Sa presupunem ca 22 milioane de romania platesc ca si persoane fizice aceasta taxa. De ce mai trebuie platita de persoanele juridice? O persoana juridica nu poate folosi serviciile SRTV decit tot prin salariatii ei. Deci aceasta taxa este dublu/triplu/etc perceputa. Cred ca exista undeva in constiutie sau in codul fiscal ca o taxa nu poate fi perceputa de mai multe ori. Cel mai bine ne-ar lamuri un avocat. Parca era cineva la noi in club.

Cam asta ar fi parerea mea.

:g :g :bravo

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Uite ce trebuie facut:

1. Taxa deocamdata o platim nu avem ce face.

2. Dam statul in judecata pentru desfiintarea taxei aratand ca este o incalcare a drepturilor cetatenesti - in curand o sa ne puna ca pe vremea lui Voda taxa fumaritului si araciul si taxa pe vant si pe firul de par din nas. Daca nu le dam peste bot acum o sa se intareasca si mai tare si nu o sa mai putem face nimic. Taxa asta are ca scop plata clientelei politice dupa algoritm. Trebuie jecmanit cineva (adica noi toti) ca sa aiba lefuri fata lu cutare si baiatu lu cutare sa stea la birou sa joace solitaire si sa plimbe 3 hartii 3 metri de la un birou la altul pe salarii de sute de milioane lunar.

3. Daca nu iese 2 sesizam Starsbourg-ul Haga si pe ONU si pe Obama si pe mama lu Osama si asa mai departe.

Taxele de acest fel sunt o rusine pentru noi ca societate. Problema este ca daca nu iesim din apatie si nu ne mobilizam, nu facem nimic. De fapt ei (mafia lor) se pi....sha pe noi (poporul). Deci poporul tre sa traga la capatzana la Mafie, alta solutie nu e.

Eu sunt pentru : 1 firma si 3 PF

PE EI , PE MAMA LOR!!!

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare