Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nesimtirea guvernantilor este strigatoare la cer

Max

Postări Recomandate

Re: Nesimtirea guvernantilor este strigatoare la cer

Oricum javrele astea politice dupa ce o sa daramam noi taxa asta o sa inventeze alta taxa ca sa ne mai arda putin.

De aia tre sa actionam rapid sa le dam cu ranga-n dinti de cate ori incearca sa ne traga pe mosor.

DE FAPT NE TRAG PE SFOARA. NOI FRAIERII PLATIM, NOI SUNTEM TURMA OBIDITA. ORWELL - FERMA ANIMALELOR este cred un bun exemplu.

FOUR LEGS GOOOOD, TWO LEGS BAAAAD!!

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 113
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

M-am mai documentat putin inclusiv la avocati.

Nu platiti nimic. Nu este venit la bugetul de stat si orice somatie nu este titlu executoriu.

Conturile voastre din banci nu pot fi accesate decit cu hotarire judecatoreasca definitiva.

Este ca orice alt furnizor care zice ca ai sa-i platesti ceva.

Deci domnilor asteptati citatia....... daca va veni vreo data.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Eu zic sa nu platiti nimic. Nu este o taxa fiscala, nu se varsa la bugetul de stat. Este o taxa, care trebuie data unei societati de stat. Mai mult, nu am contract cu societatea asta pe nici o firma, si daca nu ma insel, nici voi. Din moment ce eu nu am contract cu ei, automat inseamna ca nu le-am solicitat serviciile, asa incit ma doare fix in spit de scrisorile care mi le trimit. Luata in ansamblu, taxa e mai mult decit neconstitutionala, este ilegala. Principiul pe care se bazeaza ma ingrijoreaza pe mine. Nu vad legatura intre faptul ca am o firma sau mai multe si faptul ca din acest motiv eu trebuie sa-i dau unei societati de stat bani ... pentru ce??? De ce??? De ce sa nu le dea bani si cei care lucreaza la stat si au salarii peste 2.000. Sunt convins ca aia la sfirsit de an, ies mai bine ca si mine cu banii in buzunar. Asta inseamna, ca au mai multi bani. Pai atunci, de ce plm nu le ia si lor??? Rahat cu mac.

Eu zic sa nu platiti. As fi curios cum o sa procedeze. O sa ne oblige sa ne constituim noi in parte civila ca sa nu ne actioneze pe fiecare in instanta separat??? Sau ne cheama in ordine alfabetica pe stadion :ha: :ha: :ha:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

M-am mai documentat putin inclusiv la avocati.

Nu platiti nimic. Nu este venit la bugetul de stat si orice somatie nu este titlu executoriu.

Conturile voastre din banci nu pot fi accesate decit cu hotarire judecatoreasca definitiva.

Este ca orice alt furnizor care zice ca ai sa-i platesti ceva.

Deci domnilor asteptati citatia....... daca va veni vreo data.

pai... de aia te da in judecata pt ca sa obtina unt titlu executoriu impotriva ta

obligatia ta este prevazuta prin o lege, deci ei factureaza, tu nu platesti, te vor da in judecata si incep executarea silita

trebuie sa ii atacam noi, si e mai urgent mai ales pentru cei care au curentul pe fira... ca nu pot plati

deci... nu poti sta degeaba, trebuie trecut la ofensiva

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

obligatia ta este prevazuta prin o lege, deci ei factureaza, tu nu platesti, te vor da in judecata si incep executarea silita

Mie imi trimit regulat somatii (fara confirmare de primire) prin care imi explica ce si cum. I-am sunat la tel, si le-am explicat ca nu imi da voie legea sa platesc, daca ei nu imi dau o factura, asa ca dupa ce s-a consultat cu colegu, m-au invitat politicos sa trec pe la ei, sa-mi dea o factura proforma pe baza careia sa le fac plata, dupa care urmau sa-mi dea ei factura adevarata. Eu nu am primit facturi de la ei, doar somatii.

Link spre comentariu

iaca un model de actiune pentru instanta impotriva somatiei pentru nepalta taxei radio-tv

nu e cea mai buna, dar pentru cei care trebuie sa plateasca curentul, este un model ok

va rog foarte mult, daca sunteti revoltati, toata lumea sa faca si sa trimita o plangere la judecatoria de care apartine, este singura masura prin care FACEM CEVA, restul e bla bla

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

iaca un model de actiune pentru instanta impotriva somatiei pentru nepalta taxei radio-tv

nu e cea mai buna, dar pentru cei care trebuie sa plateasca curentul, este un model ok

va rog foarte mult, daca sunteti revoltati, toata lumea sa faca si sa trimita o plangere la judecatoria de care apartine, este singura masura prin care FACEM CEVA, restul e bla bla

http://www.urbaniulian.ro/2008/10/30/pr ... a-saturat/

Link spre comentariu

@soimu

Hai sa vedem daca vor putea sa dea in judecata 600.000 firme. Si mai ales de unde vor avea bani sa plateasca atitea trimiteri in instanta. Parca eram in criza financiara, nu?

@srevni

Acesta este principiul de functionare al societatilor de recuperari creante. De a te face sa platesti ceva indiferent cit si cum prin o gramada de metode : adrese, somatii, telefoane, rugaminti, amenintari, etc. In functie de cit au recuperat au un comision.

In concluzie ramin la parerea mea.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

@srevni

Acesta este principiul de functionare al societatilor de recuperari creante. De a te face sa platesti ceva indiferent cit si cum prin o gramada de metode : adrese, somatii, telefoane, rugaminti, amenintari, etc. In functie de cit au recuperat au un comision.

Eu le primesc direct de la studioul radiotv teritorial Cluj. Chiar ma intrebam odata, in judetele in care nu au studiouri, ce fac??? Acolo nu percep taxa??? Ca una doua ma mut :ha:

Eu merg pe ideea ca atita vreme cit nu am un contract scris cu ei, prin care se specifica clar de ce servicii voi beneficia, si cit am de plata, nu le dau nimic punct. Nu pot sa ma oblige prin nici o lege sa platesc ceva ce eu nu am solicitat in mod expres.(punct)

Link spre comentariu

Vizitator koala

1.) Statul nu trebuie sa plateasca taxa de timbru asa ca, daca vor, pot sa dea in judecata la gramada, pe toata lumea ... ia interesati-va la vreun avocat specializat in asta ...

2.) Nu vad insa de ce nu platiti "curentul" in avans ... la banca ... prin operatiune bancara, cu OP, numar de cont si tot tacamul ... platesti pe un an de zile inainte o suma oarecare, si apoi "te reglezi" dupa cateva luni facand la fel, o plata anticipata ... ce, nu se poate ? ... eu asa fac la telefon, ca sa nu ma duc lunar la posta ...

3.) Societatile alea de recuperare creante o sug cu mare gratie si eleganta ... nu au ce sa va faca, ii ignorati cu desavarsire si va vedeti de treaba voastra ...

4.) Banii din cont nu ti se pot opri decat in urma unei hotararari judecatoresti, definitive ... pana atunci, ura si la gara ! ... asa, amenintari si somatii poate sa trimita oricine, vezi cazu' celebru de acum cu Max si baiatu' ala :ha: ...

Link spre comentariu

4.) Banii din cont nu ti se pot opri decat in urma unei hotararari judecatoresti, definitive ... pana atunci, ura si la gara ! ... asa, amenintari si somatii poate sa trimita oricine, vezi cazu' celebru de acum cu Max si baiatu' ala :ha: ...

Aici cred ca gresesti. Atata timp cat aceasta taxa are regimul taxelor catre stat ( pe asta mizeaza ei de zic ca nu este necesar un contract direct intre consumator si SRR) atunci ei pot oricand sa iti puna poprire pe cont.

Link spre comentariu

Vizitator koala

... taxele catre STAT se duc la buget, intr-un cont comun ! ...

... daca banii astia [ despre care vorbim ] trebuiesc platiti in contul unei societati comerciale, atunci nu cred ca se aplica regula de care zici tu ...

Link spre comentariu

de parca celelalte taxe ar fi ok .... renunta sa-i mai urasti si-ti va fi mai bine.... arde-i si tu cu metodele tale...si recupereaza-ti banii ...

..... cica exista posibilitatea de a plati 60% din aceste taxe r-tv , incepand cu al 2-lea punct de lucru ...

acum 1 luna mi-am tras bransament 380V la un teren, care va fi al 2-lea punst de lucru , evident ca si tine mi sa parut o nedreptate , sa fiu scurt...: am bransamentul am curent, am contoarele puse...contractul semnat...dar mi-l vor da in decembrie ptr ca e plecat la televizine spre a fi aprobat de ei... mi-au spus sa revin in DECEMBRIE sa-mi ridic contractul ..... in forma finala

... nu te mai enerva....... cred ca nu stii cat platesc astia cu restaurantele sau hotelierii.... taxe pe fiecare tv ....

sau .. ti se pare firesc sa nu poti sa-ti pui o mica reclama pe pravalia ta propietate ...????? deci nu conteaza forma propietatii ... orice reclama se taxeaza de primarie ...

( puteau sa faca si astia o chestie ca in limita a 10mp de reclama de pravalie sa nu fie taxata..., am fi stiut si noi ca acolo este un magazin, frizerie, coafor, sau alte ateliere , aaaa...esti coca-cola sau nu stiu ce bautura... si vrei sa-ti faci reclama in toata tzara..plateste frate ..... ca idee... in 96 plateam pe o reclama de 10mp , echivalentul a 20ron . urmatorul an au facut 60ron per total ......al 3-lea an 80ron/mp ... acum chiar nu mai stiu cat este ... ptr ca le-am dat jos ....

cand imi platesc taxele cu ordin de plata ..( mai ales alea intarziate cu penalitati ) scriu cu creionul in josul ordinului ...: ''' sa aveti parte de ei cum am avut si eu """

ce s-or distra tutele alea de pe la trezorerie.......

sfat ... : nu te mai enerva... ai acum ocazia ca prin votul tau ... sa se rezolve si problemele tale ... :uameni

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Vizitator koala

... zise lipoveanu, om batran :ha: ... parc-ai fi mos bah Luciene, asa esti de resemnat ... mai da-i 'reaku cu taxele lor ! ...

Link spre comentariu

resemnat ..... ba deloc .... dar ma consider un castigator .... cand stau colo frumos in barca la pescuit ... si altii in salile de judecata .... si ca sa ajungi in sala de judecata treb sa mai faci drumul pana acolo..sa reusesti sa parkezi.... plus un drum acasa ..... binenteles ca esti stresat... nici de nevasta nu-ti mai arde.... in schimb, cand vii de la pescuit dupa 2 zile ... ti se face un dor de ea.... iar a 2- zi ce faci ..??? suni prietenii sa vezi cand e urmatoarea iesire ... deci resemnat ....nu .... poate o fi altul cuvantul .... dar oricum nu merita sa te lupti cu ei ..... sunt convins ca o vor face altii care se pricep mai bine ..

Link spre comentariu

... taxele catre STAT se duc la buget, intr-un cont comun ! ...

... daca banii astia [ despre care vorbim ] trebuiesc platiti in contul unei societati comerciale, atunci nu cred ca se aplica regula de care zici tu ...

Mie asa mi-au scris pe somatia de plata.

Link spre comentariu

Eee ... cu mine au castigat procesul (fara ca eu sa primesc vreo instiintare) ... prima infatisare ... am facut recurs ... :F

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vizitator koala

@lipoveanu : ... bah, sa stii ca poate ai dreptate ! ... nu m-am gandit la treaba asta cu nevasta si cu cele 2 zile de repaus :ha: :ha: :ha: ...

@Max : ... sa stii ca m-ar mira ca banii aceia sa se duca la Bugetul de Stat, ala e un cont "la gramada", si nu se evidentiaza in niciun fel destinatia finala a banilor ... Radio-ul nu mai pupa nimic din banii aia, daca se duc la Trezorerie ... ma rog, poate gresesc eu ! ...

Link spre comentariu

@Max : ... sa stii ca m-ar mira ca banii aceia sa se duca la Bugetul de Stat, ala e un cont "la gramada", si nu se evidentiaza in niciun fel destinatia finala a banilor ... Radio-ul nu mai pupa nimic din banii aia, daca se duc la Trezorerie ... ma rog, poate gresesc eu ! ...

Eu sunt convins ca banii nu merg toti la radioTV. Ce fac aia cu 400 de milioane de euro din taxa de la firme, plus o alta gramada mai mica de la persoane fizice, plus 67.000.000 Ron de la bugetul statului , plus incasarile din reclame si sponsorizari?

Iti dai seama ca si SRR ca si Loteria nationala sunt tzatze de supt pentru guvernanti. Sa ma scuze fraierii care inca mai cred ca ei pot castiga la Loto si care cred ca numerele alea sunt alese aleator si transparent. :P

Link spre comentariu

tu crezi ca pe cei de la loto i-i intereseaza ca pe castigator i-l cheama vasile gh. sau parpandele ion ...????

ei i-si trag banu inainte .... si anume

50% din incasari merg la buget ....

aproximativ 15% sunt costuri cu salariatii

inca vreo 10% alte cheltuieli...aparatele..cladirile etc..

din restul de 25% se face fondul de castiguri... ptr cele cateva categorii ...1.2...

premiul cel mare se acumuleaza din cele cateva procente de la mai multe extrageri ...

acum...zi si tu ..te intereseaza cum i-l cheama pe castigator si din ce oras.... poate doar de curiozitate....

si la aparatele astea de pe strada ( pacanele) au contor ... si 50 % merge direct la finate...

ceva este 100% sigur ... daca nu joci, nu vei castiga niciodata ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link spre comentariu

semnez cu multe P.F. si P.J.

Hai sa incepem demersurile sa stabilim formularul sa incepem cu strangerea de semnaturi si sa vedem ce-o iesi

-mai ales ca TVR-urile difuzeaza reclame din care incaseaza gras, si noi mai platim ca fraierii

-de ce nu pot si TVR-urile sa supravietuiasca ca si alte posturi, sau hai sa zicem o mica sustinere din partea statului dar nu asa hotie, ai nu ai plateste si mai ales la firme......

PATROL GR Y60 4,2D SWB

MERCEDES G 280 de vanzare

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare