colldy Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 (editat) Salut, am o problema cu Hiluxul, l-am spalat ieri ( sper ca asta e motivul ) nu a fost nici o problema. Azi dimineata am ajuns la munca am dat cu spatele sa parchez si vad in bord ABS si check engine lights on, am zis na o fi vreo siguranta. Dupa multa munca de identificat am ajuns la concluzia ca era siguranta 13, din panoul de sub volan. Am schimbat-o si s-a ars iar. Am mai pus una si acum apare doar check engine. Electricienii sunt toti plecati in concediu nu stiu la cine sa o duc. Nu am scos fiecare in parte sa le verific deci nu sunt sigur ca nu mai e vreuna arsa, dar as vrea sa aflu cauza . S-a mai intalnit cineva cu problema asta? Editat August 7, 2018 de Astral "vre-o una"....nu exista in limba romana, iar vreun/vreo nu se scriu niciodata cu cratima ! https://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate