hiri Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 Salut, Am nevoie de putin ajutor ... Sunt in cautare de gv1 4 usi. Am condus recent o masina cu cutie automata si ma.gandesc sa caut gv1 cu automata. Am gasit foarte putine info despre acest topic. Masina va face cam 1200km luna asfalt(naveta) si cam 50-100km pe luna iesiri/plimbari pe forestiere etc nimic extrem. As vrea sa stiu pararea posesorilor de gv automata daca au intalnit probleme cu cutia eventual un consum sau orice alta parere este bine venita. O zi faina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bkiss Postat August 14, 2018 Partajează Postat August 14, 2018 Re: Sfat achzitie gv1 automata Salut, Am eu unul, de un an, 15000 km parcursi, de 2.0 16v Automat cu 4 viteze (2 usi)...cu cutie AISIN -sau ce-o fi. Sunt multumit de ea, circul cu ea saptamanal, mai ales in offroad, sau drumuri forestiere. Ceea ce trebuie sa stii, ceea ce eu nu am stiut :), este ca intr-adevar consumul este mai mare, mai ales in offroad si in oras, insemnand minimum 30% mai mult, sau in unele cazuri si 50% mai mult fata de unul care este cu motorizare identica dar cutie manuala. (la drum lung diferenta nu prea este, sau este foarte mica, la peste 75-80km/h) Daca ai nevoie de senzatii tari atunci mergi pe varianta manuala, daca esti mai comod, atunci neaparat cel automat. Nu as dori sa starnesc o discutie inutila legat de AT, mie imi place, si merita. Sufletul cutiilor automate este uleiul bun, deci trebuie schimbat, urmaresti manualul de service a masinii pentru detalii. La cumparare trebuie incercat si observat ca la schimbarea vitezelor sa nu smuceasca, ci sa schimbe lin. - daca m-am exprimat bine. -probabil un mecanic stie mai bine... Toate cele bune!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate