Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noul Rexton G4 - pareri ?


u2_2
 Share

Recommended Posts

Dupa experinta pozitiva cu Korando 1998, cumparat in 2009 si utilizat fara nici cea mai mica problema pana saptamana trecuta cand l-am vandut, ma bate un gand sa-mi iau un Rexton.

 

Eu doar l-am condus la test drive si pot spune ca mi-a cam placut.

 

Are cineva? Ceva experiente?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

pai Andy eu sunt i Suedia de ceva vreme... multam de invitatie.

Lasand locatia la o parte am cumparat un Rexton G4 anul trecut in noiembrie. Foarte reusita masina, chiar daca unele review-uri o dau de submotorizata. Comoda si incredibil de bine insonorizata. Sasiu separat si trage 3 tone. Cea cu suspensie independenta pe puntea spate. Cutia automata MB in 7+2 trepte, motorul de 2,2 diesel.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Salve băieți, are cineva  idee dacă punțile de la W (cu spate independentă)  sânt aceleași cu G4 ?  Sau măcar unele piese din cadrul lor, de ex. fuzetele față  ?

Dacă știe cineva, v-aș ruga un răspuns direct la 0744 979116 că ... cam arde :))

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...
  • 2 weeks later...

Salutare,

 

dupa 3000 km indraznesc eu sa dau cateva opinii. Pur personale;  masina e foarte comoda la condus, nu ezita, sta surprinzator de bine in curbe chiar si la viteze mai mari. Da, motorul este o idee mai mic decat ar trebui/putea sa fie dar...depinde mult de varsta si experienta. Mie mi se pare suficient daca vrei o deplasare megaconfortabile, impreuna cu familia si bagaje consistent.

Trage binisor, dar nu grozav. Nu are modul de tractiune, deci nu stie sa decupleze senzorii si sa gestioneze luminile pe spate. Instalatie si carlig montade de dealer, nu de fabrica.

Destul de enervanta la clopotzei de tot felul pentru tot felul de chestii: lane assist, incarcare telefon...etc. Chestie de obisnuinta pana la urma.

A, era sa uit: un consum megadecent: 8.5 - 8.7 in afara, 10 - 11 in oras. Dar motorul se mai "lasa"si cred ca dupa 10k va si si mai bine. Start/Stop de cacao, daca asculti muzica pe usb la repornire pierde lista si melodia sarind la "origine". Enervant dar...comparativ cu plusurile...merge.

 

termeni de comaparatie in batatura proprie si personala: Land Rover Freelander 2 2010, Mitsubishi Pajero 2007. Ambele automate ca si Rexton...

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use