kbinder69 Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Va salut sunt din Sibiu,am un Frontera Sport din 1993,incepator in ocupatia asta,totusi am fost la RedBullRomaniacs 2007 cu masina pe post de Rescue-Car. :D LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 bine ne-ai gasit :W daca tot esti antrenat ,te asteptam si la itilnirea noastra :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Bine ai venit...se mareste gasca din Sibiu :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 despre ce intilnire este vorba? LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 despre ce intilnire este vorba? uitate aici http://www.club4x4.ro/viewtopic.php?t=363&start=0 poate ma cauti si vb mai multe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Iulie 2, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2007 O sa-mi trec nr.de tel.la lista sa pot fi gasit daca credeti ca va pot ajuta(in limita timpului disponibil in afara serviciului),m-am inscris si ptr.un loc de cort ptr.intilnirea de la Sibiu LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Bine ai venit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Bine ai venit,ne vedem la Sibiu :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Iulie 2, 2007 Partajează Postat Iulie 2, 2007 Bine ai venit si ma bucur ca se ingroasa randul Fronteristilor I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Bine ai venit si ma bucur ca se ingroasa randul Fronteristilor wellcome !!! Cred ca trebuie deja sectiune pentru "Frontera" :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Bun venit in gasca!!! :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 3, 2007 Partajează Postat Iulie 3, 2007 Bun venit pe forum... :D Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate