adamu Postat Noiembrie 19, 2008 Partajează Postat Noiembrie 19, 2008 va salut!sunt nou pe forumul Pasiunilor Comune!!!trebuia sa intru demult pe acest forum,dar...niciodata nu e prea tarziu.pasiunile mele sunt pescuitul,tenis de masa,inot,schi,cainii,dar marea pasiune este desigur...:N O R O I U L ! ! ! noroiu,nisipul,apa,iarba,pamantul,natura.am avut foarte multe jeepuri,de toate felurile si marimile,dar pasiunea mea sunt samuraiele,cu care era sa si mor de vreo 2-3 ori,si pasiunea mea cea mai mare sunt motocicletele.motocrossul,enduro si endurocrossul.am 2 motociclete noi,cu care particip si la curse,una am achizitionat-o acum 2 saptamani,de care sunt foarte mandru si fericit!asta e mica mea prezentare si...o sa ma vedeti des pe forum!promit. :hi salut pe domnul Sorin Pintea,singurul pe care il cunosc dupa nume pe aici! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: nou pe forum.PREZENTARE. multam` pentru primire.sunteti multi pe-aici!credeam ca n-o sa vad nici un replay,dar uite,ba ,frate!!!!mersi .ceaules!!! :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate