sierrafery Postat August 14, 2018 Partajează Postat August 14, 2018 Ia uitati ce a reusit un englezoi hotarat sa faca... din ce am vazut pe aici ca a facut cu Bursucul poate @grigsilviu ar fi si el in stare :grin: http://www.discovery-6.com/Thumbnails/IMG_0403_small.JPG NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 15, 2018 Partajează Postat August 15, 2018 (editat) Re: D2 6wd ma indoiesc ca o sa mai fie si inmatriculata.Oameni buni avem dar autoritatile sunt pe alta planeta. Editat August 15, 2018 de Astral Ajunge un singur i .... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mike870 Postat August 27, 2018 Partajează Postat August 27, 2018 Re: D2 6wd Depinde unde mergi cu ea la omologat :) se poate omologa ca limuzina , e un hummer in iasi facut ceva de genul , chiar am sa intreb un amic d ela registru sa vad cum l-au omologat ! LandRover Discovery 2 TD5 Dodge Nitro 2.8 CRD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 Re: D2 6wd Dupa cum arata fanta de pe plafon cel mai probabil ca si taxi :) Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 28, 2018 Autor Partajează Postat August 28, 2018 Re: D2 6wd Poza era ca fapt divers ca mi se pare interesant vehiculul nu intentionam sa creez o dezbatere cum se poate inmatricula asa ceva in RO.... la englezi e mult mai simplu. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate