Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

scurgeri mici de ulei Transmisie, D2, si inca o problema

Savian

Postări Recomandate

Salutare,

PRB 1:

- am ceva scuregeri de ulei pe la transmisie. am dus masina in service, iar marele meu mecanic, a spus ca mai bine completam periodic decat sa dea jos transmisia sa vedem ce are...

sincer nu stiu exact pe unde se scurge uleiul dar m-am hotarat ca vreau sa schimb semeringuri, si alte garnituri cauzatoare de scurgeri.

apelez si eu la voi sa imi spuneti cam ce trebuie schimbat... citeam ceva post pe-aici pe forum atunci cand eram in cautare de informatii daca sa imi iau sau nu D2, si zicea ca daca nu picura nu e Land Rover :))). inteleg dar nu imi place.

va raman foarte recunoscator pt orice informatie in acest sens.

problema 2:

- recent am fost in Croatia cu Land Roverul ( vreo 2600 km in total). la un moment dat pe autostrada mi s-a parut ca nu mai trage bine turbina, sau ca ceva o infunda. acest episod s-a repetat de cateva ori. mentionez ca am mers civilizat 100km/h constant, cu pauze de 15 min la 2 ore. apoi si-a revenit dupa ce am actionat un pic pistonul de la "conserva de langa turbina ( sau m-am obisnuit eu cu treaba asta). am facut o oprire de o noapte la intoarcere, iar a doua zi, dupa primii 50 km am simtit cum incepe masina sa trepideze. eu nu merg cu viteza, dar la peste 1800 rot/min trepideaza cum povestea colegul in postul cu D4. poate ca nu chiar atat de violent dar trepideaza. mentionez ca am revizia facuta proaspat schimburi de ulei si filtrele de la Mann. as vrea sa o duc in service dar as vrea niste pareri inainte.

@Feri. as veni cu ea pana la arad sa o punem pe un tester. esti in arad saptamana viitoare?

va multumesc anticipat pt orice informatii sau idei ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: scurgeri mici de ulei Transmisie, D2, si inca o problema

Si la mine am observat ca pierde ulei prin partea de sus pe undeva , urmeaza sa fac si eu o investitie de genul .Cand ai fost in Croatia cam cu ce viteza ai mers si ce consum ai scos , ma gandesc ca poate tractorul meu e prea lent ,mai mult de 130 nu am reusit sa ii dau si la 130 are 4000 rpm .

LandRover Discovery 2 TD5

Dodge Nitro 2.8 CRD

Link spre comentariu

Si la mine am observat ca pierde ulei prin partea de sus pe undeva , urmeaza sa fac si eu o investitie de genul .Cand ai fost in Croatia cam cu ce viteza ai mers si ce consum ai scos , ma gandesc ca poate tractorul meu e prea lent ,mai mult de 130 nu am reusit sa ii dau si la 130 are 4000 rpm .

Salut,

eu mai mult de 3000 rot/min nu i-am dat niciodata. parca suna prea tare... si al meu e lent. vreau sa ii fac acum niste investigatii mai amanuntite - turbina, debitmetru de aer, injectoare. EGR-ul l-am dat jos dar nu am simtit nicio imbunatatire.

am vazut la cineva ca a facut o modificare la ECU sa intre turbo la 1800. investighez si eu acest aspect...

ca si viteza: 100-110 km/h am mers constant. rar 120 in vreo depasire ceva...

referitor la consum nu a depasit 9.

Link spre comentariu

@Feri. as veni cu ea pana la arad sa o punem pe un tester. esti in arad saptamana viitoare?

As putea Miercuri sau Vineri in rest sunt blocat saptamana asta ...suna-ma si stabilim, vorbim atunci si de scurgeri, ca idee eu unul as lua kitul de garnituri/simeringuri complet pt cutia de transfer ca nu e scump toate simeringurile care se schimba cand e luata cutia de viteze jos macar dupa aia stii o treaba.

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare