ddr Postat Septembrie 15, 2018 Partajează Postat Septembrie 15, 2018 (editat) Salut am să vă postez poze cu reparația la Terrano 2 plecând de la o problemă cu rulmentul de ambreiaj la sablarea șasiului:old Editat Septembrie 16, 2018 de Astral :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddr Postat Septembrie 15, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2018 Re: Reparație Terrano 2 :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddr Postat Septembrie 15, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2018 Re: Reparație Terrano 2 :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddr Postat Septembrie 15, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2018 (editat) menționez ca am doua nissan-uri terrano 2 și din doua am făcut unul ,pe cel cu motorul de 3,0 tdi,iar cel de 2,7 urmează la anul pentru ca ii trebuie o caroserie noua deoarece cea veche este lovita și uzata moral dar si lipsa financiara își spune cuvântul:ang2 Editat Septembrie 16, 2018 de Astral :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddr Postat Septembrie 19, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Re: Reparație Terrano 2 :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddr Postat Septembrie 19, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2018 (editat) Re: Reparație Terrano 2 eu in prim plan Editat Mai 19, 2019 de ddr :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddr Postat Septembrie 19, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2018 (editat) Re: Reparație Terrano 2 cu vecini si prieteni mei la mutarea șasiului dintr-o curte in alta Editat Septembrie 19, 2018 de ddr :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdangepeto Postat Septembrie 22, 2018 Partajează Postat Septembrie 22, 2018 Re: Reparație Terrano 2 Frumos! Asa a fost facut si al meu. Al meu are pusa o caroserie de Anglia. Din ce am inteles are tratamentele pentru umezeala/rugina mult mai bune. Pe interiorul usilor are o ceara foarte groasa. A ramas doar sasiul original. Evident caroseria a fost modificata pentru a avea volanul pe stanga. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddr Postat Septembrie 24, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2018 (editat) Re: Reparație Terrano 2 rulment de ambreiaj praf la fel si furca Editat Septembrie 24, 2018 de ddr :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddr Postat Septembrie 24, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2018 Re: Reparație Terrano 2 :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddr Postat Septembrie 24, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2018 Re: Reparație Terrano 2 ambreiaj venit de la reconditionat :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddr Postat Septembrie 24, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2018 Re: Reparație Terrano 2 :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddr Postat Septembrie 24, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2018 (editat) Re: Reparație Terrano 2 re etansare pompa de apa Editat Septembrie 24, 2018 de ddr :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddr Postat Septembrie 24, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2018 (editat) Re: Reparație Terrano 2 curatire senzor turatie Editat Septembrie 24, 2018 de ddr :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Re: Reparație Terrano 2 Terrano acesta a avut noroc cu un om ca dumneata, ca sa il readuca la viata! Sa ai spor in tot ceea ce faci, pt ca faci bine ... PS . Nu pot sa nu remarc ce macara faina ai , pare solida si cu inaltimea corespunzatoare pt lucrul la o masina 4x4, inalta 1 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Re: Reparație Terrano 2 Salut, daca poti sa ma ajuti cu o informatie . Unde se afla senzorul de turatie ? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddr Postat Octombrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Re: Reparație Terrano 2 Terrano acesta a avut noroc cu un om ca dumneata, ca sa il readuca la viata! Sa ai spor in tot ceea ce faci, pt ca faci bine ... PS . Nu pot sa nu remarc ce macara faina ai , pare solida si cu inaltimea corespunzatoare pt lucrul la o masina 4x4, inalta Multumesc domn Luigi :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddr Postat Octombrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Re: Reparație Terrano 2 Salut, daca poti sa ma ajuti cu o informatie . Unde se afla senzorul de turatie ? Multumesc senzorul de turatie la motorul de 3,0 tdi se afla deasupra fuliei motorului ,ca sa ai acces sa il schimbi trebuie sa dai jos radiatorul de apa la motorul de 2,7 tdi se afla pe carcasa cutiei de viteza deasupra ambreiajului :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cneazu Postat Octombrie 12, 2018 Partajează Postat Octombrie 12, 2018 Re: Reparație Terrano 2 F tare proiectul. Doar pasionații ar putea face asa ceva. O întrebare: unde gasesc seria de șasiu poansoanata? Am înțeles ca undeva pe partea pasagerului? Dacă e acolo și doar acolo nu o mai am, pentru ca s-a lucrat la rugina... Mașina mea e un Terrano 2 din 2002, 2.7 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Octombrie 12, 2018 Partajează Postat Octombrie 12, 2018 Re: Reparație Terrano 2 Parca sub usa soferului este, cam la mijloc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddr Postat Octombrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Re: Reparație Terrano 2 în dreptul stâlpului din parte dreapta :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cneazu Postat Octombrie 18, 2018 Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Re: Reparație Terrano 2 în dreptul stâlpului din parte dreapta Atunci cu peria de sarma voi actiona...e pe șasiu nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Octombrie 19, 2018 Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Re: Reparație Terrano 2 Atunci cu peria de sarma voi actiona...e pe șasiu nu? Pai sigur , doar e serie de sasiu. Cat ar fi de ruginit , da nu se duce asa usor. La ce iti trebuie seria ? Vrei sa o vinzi ? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate