CYO Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Sal, Ma puteti ajuta sa aleg o bara din cele trei modele? Mie im plac toate si nu stiu spre care sa ma orientez. Multumesc anticipat Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Bara fata Pathfinder??? ultima ... acelasi model am si eu pe Hilux TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Bara fata Pathfinder??? Si eu votez pentru ultima . Aceea protejaza cel mai mult. Daca doresti sa fie doar frumoasa , atunci pune-o pe prima. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Bara fata Pathfinder??? clar ultima vezi ca are miron una pe stoc...daca vrei sa iei nu mai trebuie sa stai 3 luni forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Bara fata Pathfinder??? Cu protectia.... e de discutat. A mea e montata ca la carte, toate suruburile la locul lor, Un accident minor insa a provocat deplasarea barii cu cca 5 cm. Victima (lovita din spate) aproape nu avea nimica, ii stersesem putin vopseaua cu tampoanele) TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Bara fata Pathfinder??? Cu protectia.... e de discutat. A mea e montata ca la carte, toate suruburile la locul lor, Un accident minor insa a provocat deplasarea barii cu cca 5 cm. Victima (lovita din spate) aproape nu avea nimica, ii stersesem putin vopseaua cu tampoanele) S-a indoit bara sau locul de care e prinsa bara? Eu ziceam de protectie mai buna pentru ca are si bulbar-ul sus care protejaza farurile, capota etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Bara fata Pathfinder??? E masina "de strada" ? - daca da, atunci alege primul model Iesi cu ea in padure ? - atunci alege bara din ultimul model, o sa-ti fereasca farurile si masca radiatorului de ceva crengi vrasmase :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Bara fata Pathfinder??? daca te uiti atent , o sa observi dupa forma overfenderelor ca in cele 3 poze sunt 2 modele diferite de Pathfinder. In plus,Bulbarurile ARB cu tzevi in partea superioara nu se mai importa in Europa, pt ca nu sunt friendly cu pietonul, deci ultima poza cade, daca doresti asa ceva trebuie sa-l confectionezi! Deci,in cele din urma, ai 2 bulbaruri diferite la 2 masini diferite...... adica nu ai de ales! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Bara fata Pathfinder??? nu stiu ce sa va spun, dar cred ca barile arb nu mai sunt ce au fost am impresia ca sunt mai subtiri decat au fost facute acum cativa ani daca lovesti teava de sus, se aude ca e relativ subtire, tabla e de cam 2,5 mm, bara de pe gr este cel putin la fel de groasa (cea stoch) dar nu are protectia de faruri si radiator... nu cumva au inceput australienii sa lucreze in china??? care stie? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SFX Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Bara fata Pathfinder??? Este acelasi model de masina. Barile sunt ARB Safari, ASFIR si ARB Deluxe. Se decupeaza bara de plastic stock diferit si de aici parerea ca overfenderele sunt diferite. Practic barile vin diferit pe acelasi model. Prima bara ARB Safari are mai mult plastic pe langa proiectoare, bara Asfir e zdravana ca si bara ARB Deluxe. Neajunsurile sunt ca la ARB Safari si Deluxe nu poti monta scutul motor ASFIR pentruca arata ca un plug mai trebuie o piesa de legatura etc (va spun in cunostinta de cauza). Referitor la ultima care nu se importa.... Eu am cumparat-o in vara si a venit Australia via Germania. :h5 Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Bara fata Pathfinder??? ...Referitor la ultima care nu se importa.... Eu am cumparat-o in vara si a venit Australia via Germania. :h5 Si eu la fel, acum o luna ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Bara fata Pathfinder??? daca te uiti atent , o sa observi dupa forma overfenderelor ca in cele 3 poze sunt 2 modele diferite de Pathfinder. In plus,Bulbarurile ARB cu tzevi in partea superioara nu se mai importa in Europa, pt ca nu sunt friendly cu pietonul, deci ultima poza cade, daca doresti asa ceva trebuie sa-l confectionezi! Deci,in cele din urma, ai 2 bulbaruri diferite la 2 masini diferite...... adica nu ai de ales! Sal, Ai dreptate. Prima bara , ARB deluxe apare tocmai in Ianuarie 2009 , care nu ma deranjaza cum arata , a treia cred ca o mai pot gasi totusi , iar a doua este Safir care nu pare prea rezistenta. Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Bara fata Pathfinder??? E masina "de strada" ? - daca da, atunci alege primul model Iesi cu ea in padure ? - atunci alege bara din ultimul model, o sa-ti fereasca farurile si masca radiatorului de ceva crengi vrasmase ... Salut Koala, Masina e de ....toate , cel mai mult merg in Bucuresti . Pe unde am mai iesit cu ea , am facut bara din fata varza. Asa ca vreau sa-i pun o bara zdravana ,cauciucuri (Cooper STT) care trebuie sa le ridic de la Unimog, Kit inaltare OME , scuturi si....... mai vad Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Bara fata Pathfinder??? Cumpara atunci, sau confectioneaza, modelul al treilea - "ARB cu ochelari" ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Bara fata Pathfinder??? Prima bara - ARB Sahara bar, arata foarte bine, mai ales in poza, dar daca o privesti din lateral bara iese destul de mult in fata masinii. Costa 1500 Euro. Ultima bara -ARB DeLuxe winch bullbar este ok, dar ar fi frumos sa ai si un kit de suspensie pe masina montat ca parca arata un pic disproportionata masina (fiind lunga, daca mai ai si pragurile de fabrica montate pe ea si roti mici, bara pare un pic masiva pentru masina). Eu am pus una zilele trecute pe o Navara D40. Costa 1212 Euro si poti sa o ai in max. 2 saptamani. Se potrivesc farurile de ceata originale ale masinii in ea. La Sahara bar trebuie sa cumperi un kit de proiectoare de ceata IPF, care costa 66 Euro. Toate preturile sunt cu TVA. Ambele tipuri de bara se importa in Europa, si cum spuneam poti sa le ai. Este de asemenea adevarat ca daca iti montezi in parte din fata un scut pentru motor Asfir si pui o bara Deluxe ARB terminatia scutului in fata nu este prea estetica (parca mai lipseste ceva, o componenta, de acolo). Am pus si scutul, de aia stiu. Referitor la ce zice Soimu', exista barile pentru masinile noi, compatibile airbag, care sunt facute intentionat sa intre inauntru la impact (progressive colapsibile mounting sistem) si care dupa un impact minor trebuie schimbate doar acele piese (niste suporti de prindere care au pe ei ceva de genul ca o harmonica). Daca nu ar avea alea, bara nu ar avea aproape nimic dar s-ar putea sa-ti sara airbagul, ceea ce nu e de dorit la o tamponare usoara. La masinile de alta data, barile erau facute fara acest sistem si de aceea par mai tari. In plus depinde si de posibilitatile de prindere ale fiecarei masini, si in functie de asta se proiecteaza barile. Garantat o bara ARB iti ofera o protectie mult mai buna decat bara originala a masinii. Asta nu inseamna ca ARB ul nu se deformeaza, dar sigur radiatorul nu se sparge in conditiile in care s-ar sparge daca ai avea o bara de plastic, si poti continua drumul. Barile ARB au fost concepute sa protejeze vehiculul in cazul impactului cu animale mari (canguri in special) si nu sa reziste cind intri in pomi, stanci, sau alti participanti la trafic. Ca ele rezista oricum si la asa ceva, e alta poveste, dar vor suferi si deformari. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Bara fata Pathfinder??? dpdv estetic ... clar cea din mijloc .... dpdv al clasei masinii ... tot cea din mijloc ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Bara fata Pathfinder??? ...Referitor la ultima care nu se importa.... Eu am cumparat-o in vara si a venit Australia via Germania. :h5 Si eu la fel, acum o luna ... Numai pe comanda privata din Australia........... dureaza cu lunile. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Paul1984 Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Bara fata Pathfinder??? Ce-i drept, la masina asta se cere cel putin un bull-bar adevarat, daca nu o bara cu totu'. Eu am patit-o pe pielea mea. Am intrat din greseala intr-unul cu bara fata si s-a deplasat plasticu' ala nenorocit, s-au rupt clemele si mi-au intrat fix in radiatorul de intercooler, care a inceput sa curga :). Am rezolvat problema cu un tub de POXIPOL pe care il recomand :)) dar nu mi-a venit sa cred ca asa de usor se poate intampla rahatul asta. mentionez ca eu l-am "pupat" pe ala cu 20 km/h! Acuma ma costa vreo 600 euroi nenorocirea de radiator... si sa nu mentionez ca din pct de vedere estetic nu am nimic, nici macar o zgarietura de la ala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate