Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Apartenenta la grup ?

Vizitator koala

Postări Recomandate

Cum iti dai seama, plimbandu-te pe strada, ca omul din fata ta este "sahist" ? ... sau ca e "filatelist" ? ... sau ca aduna cutii de chibrituri / dopuri de pluta / etc. ? ... nu poti sa faci asta, este pur si simplu imposibil sa determini, dintr-o singura privire, ce pasiune are cel ce merge linistit inaintea ta ...

... la "noi", e oarecum altfel ... vezi masina preparata si-ti sare imediat in ochi ... are roti "cramponate" si e "inaltata" ... are troliu ... are bullbar si proiectoare ... are snorkel ... cateodata mai atarna si cateun hilift, pe te miri unde ... poate mai are si-un portbagaj cu roata de rezerva "cocotata" ... in sfarsit, o masina din aceasta e altfel si-ti sare in ochi !!! ... nu ai cum sa n-o vezi, iti poate place sau nu, e doar chestie de gust, dar de observat, sigur o observi !!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

... aseara stateam la semafor, pe Barbu Vacarescu ... eram pe banda 1 si din spate, langa mine [ pe banda 2 ] a venit o masina preparata ... am remarcat-o imediat, mi-a umplut oarecum campul vizual periferic si am intors imediat capul sa ma uit ... o Toyota LandCruiser120, model nou, culoare albastru inchis, cu bara ARB si snorkel ... avea pe ea inscripitionat numele clubului de offroad din care soferul facea parte, ce sa mai vorbim, o masina buna, preparata frumos ...

... evident ca m-am uitat insistent, incercand sa-i prind omului privirea, sa pot sa-l salut ... stiti cum e cand te intalnesti in trafic cu o alta masina de teren, mai aprinzi un far, mai dai drumul la un proiector, mai apesi pe claxon, faci un semn cu mana, ceva, orice ... lumea asta e relativ mica, masinile se cam stiu si asa e frumos, sa te saluti chiar daca nu te cunosti personal ... si motociclistii, care sunt o alta categorie aparte, se saluta intre ei chiar daca nu se cunosc ! ...

Ei bine, stiti cum facem noi cateodata la semafor, atunci cand mai vine cate un cersetor si-ti bate in geam ? Cand ne uitam cu privirea "tinta" inainte, asteptand "sa se faca verde" si fara sa intoarcem capul, ca si cum cersetorul acela n-ar exista ? ... Asa a procedat si soferul Toyotei, s-a uitat fix in fata, fara sa intoarca nici macar o secunda capul, desi in mod evident m-a observat [ el venind din spate, iar eu stationand pe banda alaturata ] ... s-a facut verde si a plecat ca din pusca ...

... am ramas cu un gust amar in gura si cu o mare sila in suflet ! ...

PS : Nu fac public numele clubului [ nu vreau sa fac reclama, nici macar negativa ], si nici numarul masinii [ insa stiu cine este omul ] ... cine moare de curiozitate, poate sa ma contacteze prin PM ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 81
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator koala

Re: Apartenenta la grup ?

Mai oameni buni, hai sa ne intelegem ... cat de mult te costa sa ridici mana, in semn de "Salut" ? ... ce 'reaku, eram la semafor, nu avea nimeni nici timp si nici loc pentru "socializare" ... e vorba de un simplu gest, atat ! ... pe care il faci, sau nu ...

Link spre comentariu

ce nu intelegi nea ricardo

dumneata esti unu dinala care are masina preparata dar nu se da in concursuri si nu intra "in fata" pe sportul asta

deci ce rost are sa socializeze cu tine, cand esti un amarat de pasionat de masini si iesiri, DAR NU STII CE E CU OFFROADUL CA SPORT

si daca tot te desconsidera asa, nu e mai bine sa nu te cunoasca... ca e cea mai sigura cale sa-si mentina parerile si sa ramana in continuare "un adevarat"

pt ca la asta se reduce totul (pt unii cel putin) la cat de "adevarat" este el... si cu cat mai putini termeni de comparatie, cu atat mai bine....

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vizitator nanuk

am patit si eu asa, dar de la un baiat cu nissan patrol alb.asta e.nici motociclistii nu mai saluta toti.

@soimu : ai dreptate doar partial,are cam putine proiectoare pe masina......in Bucuresti masina de fita este asa :

Mitsubishi L200 rosu cu cate proiectoare enorme incap pe bara nichelata din bena, bara,troliu si AT.am vazut o gramada asa.bine,nu erau toate rosii.

Link spre comentariu

Vizitator koala

de azi incolo, cine nu-l saluta pe Koala ma-sa-i curva! Sa nu ziceti ca nu v-am zis :ha:

... "si tac-su labagiu" ... asta ca sa fie vorba completa ! :ha: :ha: :ha: ...

... PS: nu sunt prea multe 120-uri echipate asa. Omul nu e baiat rau dar poate era concentrat sau avea probleme acasa.

... Vezi de ce n-am dat nume, numar de masina si altele ? ... poate o fi cum zici tu, nu vreau sa arunc cu pietre ...

Link spre comentariu

Ahaaaaa,

acum inteleg eu, dimineata mi-ai vazut masina si vazand ca nu sunt in-tr-ansa ai insistat sa ma saluti....de aia mi-ai dat sms... :ypu

eu te-am salutat domnul meu de fiecare data cand te-am vazut :h5 si incerc sa ii salut pe toti care ar putea avea aceleasi pasiuni, preferinte, teluri si apartenente ca si mine....si cand merg cu motorul salut si motociclistii desi pe cei mai multi nu ii cunosc.

si in caz ca nu va vad sau sunt prins cu altele in timp ce conduc va transmit acum anticipat un manunchi de salutari :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5 :h5

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

Vizitator koala

... Mitsubishi L200 rosu cu cate proiectoare enorme incap pe bara nichelata din bena, bara,troliu si AT.am vazut o gramada asa.bine,nu erau toate rosii.

Daca n-au si o sfoara groasa, infasurata rar pe teava aia, nu e tacamu' complet :P ... am vazut si eu cativa d-astia, da' a clar ca n-ai cu cine :ha: :ha: :ha: ...

Link spre comentariu

Nu te necaji Koala, ca si eu ii salut pe multi, primul, si aprind IPF-urile cu xenon, si aia vin din fata si nu ma vad si nu raspund la salut. Adevaru e ca e destul de greu sa observi in trafic un Landcruiser 100 cu bara, snorkel si portbagaj ARB. La fel cred ca e si cu Patrolul tau.

Do everything prepared!
Link spre comentariu

Nu te necaji Koala, ca si eu ii salut pe multi, primul, si aprind IPF-urile cu xenon, si aia vin din fata si nu ma vad si nu raspund la salut. Adevaru e ca e destul de greu sa observi in trafic un Landcruiser 100 cu bara, snorkel si portbagaj ARB. La fel cred ca e si cu Patrolul tau.

De... cine va pune sa va luati masini mici?!... :uameni

Poate ar trebuii sa va puneti pe masini placute cu inscriptia: "TRECETI PE LANGA, NU PESTE!..." :P

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

dupa parerea mea exista doua categori !!!

Oameni care conduc masini si "Oameni" care sunt condusi de masini !!!

nu va bateti capul, pleava de samanta se va separa intr-o zi !!!

ah !!! opulenta asta !!!

p.s.ma bucur ca mai exista oameni care fac parte din prima categorie din care cunosc personal o parte si pe viitor sper sa mai cunosc si alti !!! :h5

cu respect

kato

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Cred ca toti am avut parte de asemenea atitudine :bleah eu as mai adauga o categorie de posesori de masini foarte bine preparate cu o atitudine net superioara fata de niste "ignari" de offroaderi :wink: :) Vanatorii "jmekeri" si plini de bani. Din start precizez ca nu-i includ pe toti vanatorii in categoria asta - dar cei de pe forumul nostru afara de vanatoare le au si cu offroadul. Am intalnit cativa asemenea vanatori care exact cum a descris si Koala nu coboara atat de jos sa ne bage in seama, iar daca maretiile lor totusi ne observa - pastreaza o distanta ca intre rege si iobag (neintelagand de cele mai multe ori ca prin asemenea atitudine se inscriu mai mult in categoria iobag decat rege) :bleah Chiar de curand am avut o asemenea intalnire vomigena - se intampla pe o straduta din Bucuresti eu cu Galloperul - sigur nu e un L-200 dar e cam greu sa nu-l observi, omul cu un Patrol ca al lui Koala (de alta culoare) - avea pe masina cred ca mai multe decat are Ricardo si toate ARB - deci intruneste conditiile de sus :) :) Nu era in masina - tocmai coborise. Nu avea cum sa nu ma observe �a s-a dat la o parte sa trec! Ca raspuns la toate icercarile mele de al saluta a fost o privire din aia plina de scarba si siktir de parca avea un cacat atarnat de nas :bleah Nu avea nici o emblema de club de offroad dar mai multe idiciu demonstrau ca era Majestatea sa vanatotul :bleah

Probabil faptul ca acesti domni inarmati pana in dinti trebuie sa faca nitel offroad cand se duc sa MACELAREASCA niste animale NEVINOVATE si LIPSITE DE APARARE - le da motivul sa se creada zeii offroadului!!!!!!!!!!!!!

Na ca nu m-am putut abtine dar prea mult a copt buboiul si trebuia evacuat, acu astept sa dati cu pietrele.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

http://www.dtrn.ro/forum/viewtopic.php?t=4173&highlight=&sid=85f3e785999148c6ef25538463bd4a06

:ha: :ha: :ha: :ha: :1 :1 :1 :1 :bravo :bravo :bravo :bravo :ypu :ypu :ypu :bannana :bannana :bannana

tzine sa fie?tzine mama are ims de armata cu steag pe el?

ete p.la :D sa mori tu ca nu stii cine e?

si apropos de semnatura matale: unde stau eu (in militariul medgidiei) vis-a-vis e metalica s.a. ca sa vezi.... )

Link spre comentariu

Se pare ca unii nu pot vedea cele doua fete ale monedei cu detasare , domnul Koala ve ma aminititi cand imi raspuneati in felul urmator :

unii ma cunosc destul de bine, altii ma cunosc mai putin, tu nu ma cunosti absolut deloc, asa ca dragul meu, nu prea stiu cum sa-ti spun fara sa doara prea tare ... ma doare-n cur de ce simti tu vis-a-vis de mine !

Probabil ca si cel de la stop a gandit la fel.

Asta apropo de apartenenta la un grup sau altul.

viewtopic.php?f=11&t=3302

Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l.

Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l.

Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l.

Link spre comentariu

Se pare ca unii nu pot vedea cele doua fete ale monedei cu detasare , domnul Koala ve ma aminititi cand imi raspuneati in felul urmator :

unii ma cunosc destul de bine, altii ma cunosc mai putin, tu nu ma cunosti absolut deloc, asa ca dragul meu, nu prea stiu cum sa-ti spun fara sa doara prea tare ... ma doare-n cur de ce simti tu vis-a-vis de mine !

Probabil ca si cel de la stop a gandit la fel.

Asta apropo de apartenenta la un grup sau altul.

viewtopic.php?f=11&t=3302

Adevarul e ca in topicul acela tu ai inceput cu fite de superioritate avansata

Daca pe un asemenea forum nu ai raspuns la o intrebare simpla atunci probabil ca pentru intrebari complicate trebuie sa dai si acatiste .

Expresii de genul aceste le privim ca si niste jigniri.

Asa ca sa nu exageram... :grin:

Link spre comentariu

Eu consider ca a fost un strigat de ajutor , poate prost formulat dar in nici un caz aer de superioritate .

Sunt prea batrin pentru aere de superioritate .

Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l.

Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l.

Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l.

Link spre comentariu

Vizitator koala

Domnu' Ionescu Marin, imi amintesc mult mai bine ce spuneati dumneavoastra, tot la acelasi post :

Cred ca acesta este ulimul meu post , si nu ma voi referi punctual la cineva .

...........................................

4. Daca aceasta este ospitalitatea oferita de acest forum atunci va doresc sa aveti parte de aceiasi ospitalitate oriunde veti merge.

Multumesc pentru ospitalitate

In continuare, sa stiti ca fata de dumneavoastra nutresc aceleasi sentimente, placute si calde ...

Ca atare, va doresc "Sarbatori Fericite !" si numai bine, ca de figuri suntem satui cu totii ... la buna vedere !

PS : Spre deosebire de dumneavoastra, omul ala cu Toyota chiar "are in spate" ceva antecedente offroad ... asa ca ironiile acestea nu va prind absolut deloc ! ... da', cine sunt eu sa judec lucrurile astea ? ...

Link spre comentariu

@koala jos palaria domnul meu, mare lucru sa fii om, mare rau sa fii si domn!

Hai ca a iesit si cu rima :grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Mai oameni buni, hai sa ne intelegem ... cat de mult te costa sa ridici mana, in semn de "Salut" ? ... ce 'reaku, eram la semafor, nu avea nimeni nici timp si nici loc pentru "socializare" ... e vorba de un simplu gest, atat ! ... pe care il faci, sau nu ...

io zic ca de individie nu ti-a raspuns ala..:) i-am vazutara si eu, mai tarzior, pe deneunu, pe la sinaia... sa tragem un uachi pe saitu lor sa vedem unde au fost? :))

Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :)
Link spre comentariu

Vizitator koala

Nu cred ca a fost vorba de invidie ... masina lui e mai scumpa decat a mea iar el e patron, nu un amarat de magazioner ca mine :ha: ... asa ca pe ce 'reaku sa fie invidios ? ... poate pe faptul ca eu sunt foarte frumos si foarte tanar ? :ha: :ha: :ha:

... ori avea ceva necazuri ingrozitoare si nu-i ardea de nimic ...

... ori nu saluta decat de la patroni de IMM-uri "in sus" :ha: ...

Link spre comentariu

@koala asta cu apartenenta la grup, am vazut-o doar la soferii de autocare. Culmea, la ei nu contraza cit de noua e masina sau cite proiectoare are sau cite etaje etc. Se saluta chiar si daca nu sunt de aceiasi natie. Oare ce au supt cind erau mici??? De la ce li se trage???

ps: poate omul cu care te-ai intilnit tu, tocmai venea de la amanta. In momentele alea, ai vrea sa nu te intilnesti cu nimeni, si daca te intilnesti te faci ca nu te vede. Poate deaia statea nemiscat, sa nu cumva sa-i zboare musca de pe caciula :ha: :ha: :ha:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare