ionut73 Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Apartenenta la grup ? ... ori avea ceva necazuri ingrozitoare si nu-i ardea de nimic ... eu zic ca era de la criza economica :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 23, 2008 Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Apartenenta la grup ? @koala : " ... poate pe faptul ca eu sunt foarte frumos si foarte tanar ? :ha: :ha: :ha: " Dati-mi voie sa va corectez: se spune ..sunt frumos , tanar si modest. :ha: Saptamana trecuta , intr-o dimineata , v-am vazut masina in fata unei banci , in zona Podul Marasesti si am tras un claxonat din acela strasnic de probabil ca imi lua cateva puncte vreun politist daca ma prindea. slp Eram constient ca nu ma cunoasteti , ca sunt cu o masina mica si nu ati face legatura cu forumul , chiar daca m-ati vedea si de asemenea am vazut ca nu sunteti la masina , dar am considerat ca e frumos sa incerc sa va salut . Dar cand ma gandesc la fizionomiile multor colegi de trafic (vizibile in interminabilele noastre asteptari la semafoare) , cand ai senzatia ca acum coboara din masina sa te macelareasca in o mie de bucati desi masina lui e in lateralul tau si nu are nici o problema cu tine , explicatiile pentru astfel de comportamente vin de la sine. Eu ma tot gandesc de ce isi fac rau singuri si nu lasa masinile acasa daca e asa greu , ei nu-si dau seama ca acest consum psihic le afecteaza sanatatea? :uameni :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
felics Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? Potoliti-va mai oameni buni! Sunt eu ala cu Toyota care nu saluta,care e patron,care se intorcea de la amanta cu o ditamai musca pe caciula, care e "mai superior"ca ashtilantzi,care e vanator,care ...gura ma-sii care l-a scos in drum la acea ora. E adevarat ce-am facut! Crestea-mi-ar hemoroizi in gura cu care n-am putut saluta si eu ca omu civilizat! Circumstantele mele atenuante erau urmatoarele: -trebuia sa ajung la serviciu repede sa semnez niste acte; -pustoaica mea de 12 ani era gripata rau de tot ,avand si puroi in gat; si...voi n-ati avut niciodata starea aia de cacat in care nici Charlize Theron sa nu te intereseze? In alta ordine de idei va multumesc pentru impresiile pe care le aveti despre masina mea si despre faptul ca am ceva "offroad in spate". Draga Koala, afla ca nu te invidiez pentru frumusetea si tineretea ta pentru simplul motiv ca aceste doua lucruri sunt trecatoare.Si inca ceva: simt cumva in tonul tau o aversiune pentru clubul ORAR? Daca da,de ce? Si mai afla ca, orice impresie ti-am lasat,Nissan-ul tau arata foarte bine. Altfel,mai ales dupa ce-am iesit cu voi acum doua saptamani la Luana Fest, sunteti niste oameni OK care stiu sa se distreze si cu care eu m-am simtit forte bine. Bad point: -refulati cam mult cand nu e cazul si intindeti rahatul fara sa asteptati si parerea celui infierat,mai ales ca personajul e si el membru al acestui forum. In rest va iubesc neconditionat doar si pentru faptul ca avem acelasi hobby. Si acum,pentru ca amanta mea e nerabdatoare sa ma revada, va urez, Bafta in exces, Felicscscs Fiecare vrea ce face! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? ... -pustoaica mea de 12 ani era gripata rau de tot ,avand si puroi in gat; si...voi n-ati avut niciodata starea aia de cacat in care nici Charlize Theron sa nu te intereseze? Imi pare tare rau, si eu am o fetita de 5 ani ... mi-e draga ca lumina ochilor si stiu cum ma simt cand e bolnava ! Sincer, acum ca stiu in ce stare sufleteasca te aflai, mi-e rusine ca am deschis acest topic ... iarta-ma, te rog ! ...Draga Koala, afla ca nu te invidiez pentru frumusetea si tineretea ta pentru simplul motiv ca aceste doua lucruri sunt trecatoare.Si inca ceva: simt cumva in tonul tau o aversiune pentru clubul ORAR? Daca da,de ce? Si mai afla ca, orice impresie ti-am lasat,Nissan-ul tau arata foarte bine... Am patruzeci si ... de ani, nu-s nici frumos si nici destept ! Nu am o aversiune fata de niciun club, sa stii ca ti s-a parut, crede-ma ! Multumesc de aprecieri, cu greu ascund bani de nevasta ca sa mai pot pune cate ceva pe masina mea :ha: o seara buna, Ricardo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? Toata istoria asta imi aduce aminte de cum m-am cunoscut eu cu un membru al forumului........ Ne-am contrat noi pe un topic........dupa care ne-am impulit vartos in PM-uri de mai aveam un pic si ne bateam (bine......n-ash fi avut nici o shansa hihihi).......dupa care unul dintre noi a recunoscut ca a gresit. Au urmat schimburi de amabilitati.......priviri d-alea a la Scarlet O'hara inspre Rhet Buttler..........ne-am imbatat muncitoreste .......si am sfarsit prin a fi buni prieteni. Ia luati-va voi idila si mergeti si imbatati-o Hai sanatate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
felics Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? Nu e cazul sa-ti ceri iertare. N-ai de ce. Poate ca nu mi-ar fi fost nici mie greu sa ridic o mana sau sa cobor un pic geamul pentru o vorba. In rest s-auzim doar de bine! Sa te bucuri mult de copil! Fiecare vrea ce face! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
felics Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? Toata istoria asta imi aduce aminte de cum m-am cunoscut eu cu un membru al forumului........ Ne-am contrat noi pe un topic........dupa care ne-am impulit vartos in PM-uri de mai aveam un pic si ne bateam (bine......n-ash fi avut nici o shansa hihihi).......dupa care unul dintre noi a recunoscut ca a gresit. Au urmat schimburi de amabilitati.......priviri d-alea a la Scarlet O'hara inspre Rhet Buttler..........ne-am imbatat muncitoreste .......si am sfarsit prin a fi buni prieteni. Ia luati-va voi idila si mergeti si imbatati-o Hai sanatate Bine ca esti tu betiv :x Fiecare vrea ce face! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? sunt sigur ca ai vrut sa zici "boem" :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? Sunt placut surpins de acest topic. E limpede ca cel care l-a deschis depinde, ca si mine, de oameni. Imi plac oamenii si am nevoie de ei in orice actiune. Despre apartenenta la grup...e mai complicat! Poti saluta, poti zambi, dar ca sa devii parte a unui grup doar timpul o poate decide. Este un sentiment pe care eu l-am descoperit foarte tarziu in viata. Reticenta fata de cei noi este un sentiment pe care eu mi l-am reprimat demult. Pt mine toti oamenii au nota 10 din prima. Sunt un idealist si prefer sa raman asa indiferent cat de prost par. Nu ma saluti? Te mai salut eu de 1000 de ori pana imi spui sa nu o mai fac :ha: Ce o sa faca omul? O sa ma bata ca il tot salut? hehehe.... Cat despre contactul fizic...eu cred ca este necesar intre barbati daca este depasita o anumita limita. Demonstreaza multe si regleaza rangul fiecaruia in cadrul grupului. Da, stiu, este o parere "animalica"! Desi mi-am cam luat-o din prima pe aici, cred ca a fost greseala mea, sunt bucuros sa vad atat de multi oameni indragostiti de fiare, sudoare, noroi, libertate si pasiune. Stiu ca inca nu fac parte din grup, dar ma bucur ca am nimenit aici si sper ca nu voi dezamagi indiferent de situatie. Cat despre problemele falimiliale...eu nu le las sa se vada. De ani de zile incerc sa zambesc fiecarui om care mi se uita in ochi. Asta dupa ce ani de zile...saream la bataie daca faceai asta. E drept ca am invatat hard way sa fiu OM! Nu ANIMAL! :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? Toata istoria asta imi aduce aminte de cum m-am cunoscut eu cu un membru al forumului........ Ne-am contrat noi pe un topic........dupa care ne-am impulit vartos in PM-uri de mai aveam un pic si ne bateam (bine......n-ash fi avut nici o shansa hihihi).......dupa care unul dintre noi a recunoscut ca a gresit. Au urmat schimburi de amabilitati.......priviri d-alea a la Scarlet O'hara inspre Rhet Buttler..........ne-am imbatat muncitoreste .......si am sfarsit prin a fi buni prieteni. Ia luati-va voi idila si mergeti si imbatati-o Hai sanatate Ce-ati facut voi, ma? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
felics Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? sunt sigur ca ai vrut sa zici "boem" :grin: :grin: :grin: Pai nu e tot aia? Fiecare vrea ce face! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? sunt sigur ca ai vrut sa zici "boem" :grin: :grin: :grin: Pai nu e tot aia? ba da......dar suna mai elevaNt :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? Toata istoria asta imi aduce aminte de cum m-am cunoscut eu cu un membru al forumului........ Ne-am contrat noi pe un topic........dupa care ne-am impulit vartos in PM-uri de mai aveam un pic si ne bateam (bine......n-ash fi avut nici o shansa hihihi).......dupa care unul dintre noi a recunoscut ca a gresit. Au urmat schimburi de amabilitati.......priviri d-alea a la Scarlet O'hara inspre Rhet Buttler..........ne-am imbatat muncitoreste .......si am sfarsit prin a fi buni prieteni. Ia luati-va voi idila si mergeti si imbatati-o Hai sanatate Ce-ati facut voi, ma? :ha: Da tu ce te bagi mai in instrumentele noastre de......beligeranta? Iete la ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? @ bullbar. Nici nu sti cat de mica e lumea. Noi doi ne-am intanlit ultima data aseara. Chiar am vorbit. Te las sa fierbi sau... Sa zic asa.. pe la 12.30 stateam langa Fred. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? @ bullbar. Nici nu sti cat de mica e lumea. Noi doi ne-am intanlit ultima data aseara. Chiar am vorbit. Te las sa fierbi sau... Sa zic asa.. pe la 12.30 stateam langa Fred. Stiu ca lumea e mica! Oare nu eu ti-am zis ca daca faci un parts in baia mare va ajunge imediat sa miroasa in ultimul cotlon din Giugiu? Noroc man! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? @bullbar - esti de la BGS sau de prin bransa lor? ca vad ca pui mare pret pe bataie si pe muschi :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? Nici vorba!! Ai descrierea mea clara pe acest topic. Sunt ziarist. De altfel, nici nu ma ajuta fizicul sa fiu smardoi. Dar atunci cand e problema de agresivitate, indiferent cum este ea exprimata, o contrez cu agresivitate mai mare. Asta pt ca NICIODATA si SUB NICIO FORMA nu voi fi agresiv, din start, cu cineva. Repet: imi plac oamenii! Daca insa singurul mijloc prin care ma pot face respectat este violenta fizica, atunci... Si nu uita: sexul si forta ne domina inca viata! hehehehehe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? Sunt ziarist. La GARDIANUL? Sau ATAC LA PERSOANA? de-astea cu bataie? :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? Sunt ziarist. La GARDIANUL? Sau ATAC LA PERSOANA? de-astea cu bataie? :ha: :ha: Vrei un CV? Am fost red sef la ATAC! red sef la INTERESUL PUBLIC! Sunt sef departament anchete la ZIUA. Am o emisiune la B1 si o firma de consultanta pt probleme juridice, campanii electorale etc. www.petreniteanu.ro iti ofera o mica imagine despre ultimele mele iesiri....in rest tasteaza pe gugal numele meu si vei avea toate istoria mea. Sper ca atitudinea ta este una binevoitoare, nicidecum una sarcastica! Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? Sunt ziarist. ATAC LA PERSOANA? :ha: :ha: fostul. bine ai venit. prezentarea e recomandat sa o faci la sectiunea "prezentare membrii". pe aici sau in teren/noroi/pe munte nu conteaza profesia...doar pasiunile comune, si in mod special offroadul. :h5 app...frumos patrol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? @bogdan4x4 : corect romaneste este "impulat" :ha: :ha: :ha: ei,si uite asa s-au lamurit lucrurile.dupa mine tot mai adevarata este lovitura data de marele maestru cu maini de aur si piesele de aro - ims. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? Am fost red sef la ATAC! quote] bai ce nas fin am :grin: cum te-am simtit ca esti la de-astea cu bataie :ha: @Koala - scuze de off topic da' nu m-am putut abtine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? @bogdan4x4 : corect romaneste este "impulat" :ha: :ha: :ha: ei,si uite asa s-au lamurit lucrurile.dupa mine tot mai adevarata este lovitura data de marele maestru cu maini de aur si piesele de aro - ims. :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: impulit impulat impulinat impulizat impulezat.......... prutenilor huo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? frumos patrol. chiar frumos nici nu vreau sa ma gandesc ce se distreaza acum veveritzarii care si-au frecat creierii sa se prinda care e masina aia puternica ce merge peste tot pe unde Samuraiele sau "acel gen de masini" nu au ce sa caute. :grin: citat din bullbar Este nevoie de drujbe, masini puternice, grele. Nici vorba de Samurai-uri sau acel gen de masini fara sa socotim ca le vom tracta. Nici macar rubiconurile nu prea fac fata acolo. Satele despre care eu va vorbesc sunt in zonele judetelor alba, hunedoara...aveti membri in grup care sunt de acolo asa ca puteti sa aveti o a doua opinie in legatura cu sate precum ursici sau mai sus de el. Eu detin masina puternica si am prieteni in zona cu masini asemenea asa ca nu se pune problema de a ramane pe acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Noiembrie 25, 2008 Partajează Postat Noiembrie 25, 2008 Re: Apartenenta la grup ? Toata istoria asta imi aduce aminte de cum m-am cunoscut eu cu un membru al forumului........ Ne-am contrat noi pe un topic........dupa care ne-am impulit vartos in PM-uri de mai aveam un pic si ne bateam (bine......n-ash fi avut nici o shansa hihihi).......dupa care unul dintre noi a recunoscut ca a gresit. Au urmat schimburi de amabilitati.......priviri d-alea a la Scarlet O'hara inspre Rhet Buttler..........ne-am imbatat muncitoreste .......si am sfarsit prin a fi buni prieteni. Ia luati-va voi idila si mergeti si imbatati-o Hai sanatate D-aia te iubesc eu Bogdane :ha: :ha: :ha: hai sa dezleg misterul - eu am fost ala cu impulirea vartoasa :ha: :ha: :ha: dar tre sa recunosc ca mi-a prins bine si am ajuns sa-l respect pe Bogdan si mai mult dupa acel duel - omul stie sa-si impuna si sa-si apere pozitiile :rsp :rsp si cu argumente bine cantarite nu muschi si barbi si.... salutare :h5 Haideti sa luam exemplu acestei intamplari si sa o sfarsim printr-o buna prietenie cum s-a intamplat in cazul meu si al lui Bogdan. Peace !!!!!!!!!!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate