Suzuki4x4 Postat Octombrie 1, 2018 Partajează Postat Octombrie 1, 2018 (editat) Bună tuturor, dețin un Suzuki Grand Vitara 1.9 ddis din 2007, tracțiune permanenta 4x4 si de cand l-am cumpărat (vreo 3 luni) trosneste sub ea in următoarele situații : când dau cu spatele sau după ce schimb viteza din a 3-a in a 2-a și eliberez pedala de ambreaj, sau când se forțează in general. Pe partea electrica am o eraore in bord DF025. Am fost la nenumărate service-uri din Sibiu dar nimeni pana acum nu m-a putut rezolva cu niciuna din probleme, primind in schimb anumite păreri că pe partea mecanică este fie din cutia de transfer, fie din grupul diferential fata. Mentionez ca un mecanic mi-a dat jos cardanul mic și cât timp am mers asa cu ea, nu mai trosnea. Ma poate ajuta careva cu o idee sau un mecanic bun va rog? Editat Octombrie 1, 2018 de Suzuki4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Octombrie 1, 2018 Partajează Postat Octombrie 1, 2018 Re: Trosnituri sub mașină si ceva probleme electrice.. Salut, Am avut si eu o asemenea "trosnitura" care se manifesta la miscari bruste. A fost tamponul de la cutie (GV 2008 - benzina). ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suzuki4x4 Postat Octombrie 1, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2018 Re: Trosnituri sub mașină si ceva probleme electrice.. Salut, Am avut si eu o asemenea "trosnitura" care se manifesta la miscari bruste. A fost tamponul de la cutie (GV 2008 - benzina). Multumesc pentru răspuns, tamponul la cutie l-am schimbat recent, e mai moale ce e drept, nefiind original, dar din păcate trosniturile nu provin de acolo.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate