Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sistemul OPTIM de tracțiune integrală ?!

Cuslea_FM

Postări Recomandate

Re: Sistemul OPTIM de tracțiune integrală ?!

Dupa ce incerci sa ne explici cum functioneaza apa calda si coada la pruna, acu vrei sa faci instructie si cu adminii si moderatorii?

Daca vrei sa afli ceva, pune mana si citeste! Iar unde nu pricepi, pune intrebari punctuale ca sa ti se poata raspunde pertinent!!

Pana atunci, topicul va fi mutat la "diverse"!

Eu doar am încercat ÎNTR-UN MOD CÂT SE POATE DE RESPECTUOS ȘI DE CIVILIZAT să inițiez o discuție despre un subiect referitor la care aș fii vrut să aflu cât mai multe detalii...

Dacă acesta este însă modul în care mi se răspunde, atunci, asta e...

Oricum, e cam rușinică la șoriciul obrazului...

Asta spune multe despre mentalitatea și educația majorității românilor rămași pe meleagurile autohtone... și, încep să le dau dreptate celor care susțin că românul își cam merită soarta...

Editat de Cuslea_FM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu doar am încercat ÎNTR-UN MOD CÂT SE POATE DE RESPECTOS ȘI DE CIVILIZAT să inițiez o discuție despre un subiect referitor la care aș fii vrut să aflu cât mai multe detalii... dacă acesta este însă modul în care mi se răspunde, atunci, asta e... Asta spune multe despre mentalitatea și educația majorității românilor rămași pe meleagurile autohtone...

Lasa jignirile colective deoparte daca vrei sa mai faci parte din comunitatea asta! Sa stii ca nu suntem toti inapoiati si needucati, nici cei ramasi in tara, nici cei care au ales alte meleaguri!

Sau, poate te superi si ne parasesti! E strict alegerea ta!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Am stat deoparte la discutia asta, desi am urmarit-o de la bun inceput. Cumva am stiut ca se va ajunge la asa ceva.

@TeddyBear a fost foarte inspirat cand a ales termenul "jignire colectiva".

PS. Pentru initiatorul topicului, @Giorgel este unul din membrii care au adus valoare acestui forum.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Sunt curios cât va mai dăinui acest post și inițiatorul lui pe acest forum.

Am început să număr......

Recunosc faptul că am oprit numărătoarea la 5, din cauza unei necesități natural fiziologice. Am dormit.

E cazul să continui sau mă opresc din numărat, înțelegând că manifestările de genul "Cu cine semeni tu așa idiot ? Cu mă-ta sau cu tac-tu ?”, cel puțin, sunt acceptate pe acest forum?!

Sau să mă fac că nu am văzut nimic și eventual să dorm in continuare?!

Sau să emigrez, eventual, pentru a trece în tabăra celor civilizați și să nu mă mai număr printre românii "rămași"!?! De acolo îmi voi permite și eu să jignesc pe oricine, oricând, individual sau colectiv că, na, așa merg lucrurile, evident.

N-am suficientă voință să nu mai accesez acest forum, zilnic, din pură curiozitate și dorință de informații specifice, drept pentru care rog un administrator să aibă bunăvoința să-mi interzică accesul, pe viață, în cazul în care nu se va face acest lucru în privința inițiatorului acestui topic.

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

Recunosc faptul că am oprit numărătoarea la 5, din cauza unei necesități natural fiziologice. Am dormit.

E cazul să continui sau mă opresc din numărat, înțelegând că manifestările de genul "Cu cine semeni tu așa idiot ? Cu mă-ta sau cu tac-tu ?”, cel puțin, sunt acceptate pe acest forum?!

Sau să mă fac că nu am văzut nimic și eventual să dorm in continuare?!

Sau să emigrez, eventual, pentru a trece în tabăra celor civilizați și să nu mă mai număr printre românii "rămași"!?! De acolo îmi voi permite și eu să jignesc pe oricine, oricând, individual sau colectiv că, na, așa merg lucrurile, evident.

N-am suficientă voință să nu mai accesez acest forum, zilnic, din pură curiozitate și dorință de informații specifice, drept pentru care rog un administrator să aibă bunăvoința să-mi interzică accesul, pe viață, în cazul în care nu se va face acest lucru în privința inițiatorului acestui topic.

N-ai fost atent: userul a fost banat! Drept urmare, topicul va fi inchis, consider ca e total inutil!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare