Floriin Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Salutari, Cautand pe net sa ved cam ce aditiv de motorina ar fi mai bun pentru motorul meu TD5, am dat de o discutie pe Landyzone, in care mai toti recomandau uleiul mineral pentru motoare in 2 timpi, fata de aditivii "clasici", considerati ineficienti. Discutia respectiva era aici: https://www.landyzone.co.uk/land-rover/diesel-additive-2-stroke-oil.71176/page-7, dar mai erau si altele asemanatoare. Cand am cautat un ulei mentionat de ei acolo pe Amazon, multi spuneau ca il bagau in rezervorul de motorina cu efecte bune vizibile, vezi la https://www.amazon.co.uk/Comma-TST5L-Wheel-Stroke-Mineral/dp/B003BPP4KM Aveti idee daca este o varianta serioasa la aditivi sau este doar vorbarie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoZo Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Re: Aditiv pentru motorina, am vazut recomandari pentru ulei de motor in 2 timpi uleiul nu e aditiv, e ulei. Se pune pentru ca motorul respectiv nu a fost facut sa mearga cu motorina uscata care se gaseste acum in comert. Frontera A Sport 2.0 freelander 2001 td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Re: Aditiv pentru motorina, am vazut recomandari pentru ulei de motor in 2 timpi Subiectul a mai fost discutat aprig pe aici , ar trebui sa folosesti functia search Chestia cu uleiul in motorina este formulata de tot felul de proletari care baga ulei in motorina actuala ce o folosesc sistemele de injectie moderne ce functioneaza la 1000 bar , pt a face sa functioneze "corespunzator" niste pompe de injectie de veche generatie ce merg la...... 200 bar ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Floriin Postat Octombrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2018 (editat) Re: Aditiv pentru motorina, am vazut recomandari pentru ulei de motor in 2 timpi Luigi, sa stii folosesc functia search, doar ca pe forumul asta nu am prea dat de rezultate, pe cand la englezi a mers imediat. Eu am cautat dupa "aditivi", si in afara de cateva mentiuni de Liqui Moly, nimic interesant. Daca ai idee de vreo discutie din trecut, poate o mentionezi aici, pare interesant subiectul. Adevarul ca nu mi-e clar daca pentru motorul meu este o optiune de luat in seama. Mai sap. Editat Octombrie 10, 2018 de Floriin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Re: Aditiv pentru motorina, am vazut recomandari pentru ulei de motor in 2 timpi La Td5 nu strica dar nici minuni nu face... si neaparat sa fie mineral, 0.2 - 0.3% maxim adica vreo 200ml la un plin NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Re: Aditiv pentru motorina, am vazut recomandari pentru ulei de motor in 2 timpi Luigi, sa stii folosesc functia search, doar ca pe forumul asta nu am prea dat de rezultate, pe cand la englezi a mers imediat. Eu am cautat dupa "aditivi", si in afara de cateva mentiuni de Liqui Moly, nimic interesant. Daca ai idee de vreo discutie din trecut, poate o mentionezi aici, pare interesant subiectul. Adevarul ca nu mi-e clar daca pentru motorul meu este o optiune de luat in seama. Mai sap. Fii sincer si spune-mi daca ai citit tutorialul de mai jos : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=626953&viewfull=1#post626953 Nu de alta, dar eu am folosit functia "Cautare avansata" si am gasit discutia la care facea referire Don Luigi, respectiv este o discutie despre "uleiul 2T in motorina", iar eu am folosit pentru cautare cuvantul "ulei". https://forum.club4x4.ro/showthread.php?75061-Ulei-2T-in-motorina!&highlight=ulei Tip : incearca sa folosesti si singularul "aditiv" si o sa mai gasesti ceva discutii pe langa cele gasite dupa pluralul "aditivi".... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Floriin Postat Octombrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2018 (editat) Re: Aditiv pentru motorina sau ulei 2T ? Astral, sincer, tutorialul ala mi-a scapat. Si apreciez ca tu stiind mai bine cum sa cauti, mi-ai oferit un link interesant, iti multumesc. Recunosc ca am lansat intrebarea doar dupa vreo 2-3 ore de cautat. Probabil ca daca mai stateam inca pe atat, nici nu mai postam intrebarea. Maine ma apuc de studii, cu siguranta o sa fiu mai orientat, dar multumesc pentru raspunsurile de pana acum. PS: Am comandat deja de pe amazon uleiul englezesc. sper sa fie ok. Editat Octombrie 10, 2018 de Floriin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Noiembrie 16, 2018 Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Re: Aditiv pentru motorina sau ulei 2T ? Salutare, cum e cu treaba asta, ai studiat ce si cum? Ai trecut la fapte, ai pus aditiv in motorina? Ce modificari ai observat? S-a schimbat ceva in bine sau in rau? A crescut consumul, a scazut? Se "infige" mai bine sau nu? Spune-ne si noua, poate mai intereseaza si pe altii...:wink: LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghitavsl Postat Noiembrie 16, 2018 Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Re: Aditiv pentru motorina sau ulei 2T ? Am incercat o singura data figura cu ulei in motorina dar nu am simtit nicio diferenta. Poate la manuala sa se simta ceva dar la automata eu nu am simtit sa se schimbe comportamentul masinii. Nu am mai incercat de atunci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Floriin Postat Noiembrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2018 Re: Aditiv pentru motorina sau ulei 2T ? Nu am mai apucat caci am dus masina la tinichigiu, ca sa repare partea din spate a sasiului, boala comuna pentru Discovery. Inainte sa imi vina uleiul, am prins o iesire la care am pus un aditiv de la Liqui Moly si acolo s-a simtit diferenta, motorul mergea mai lin si mai vioi. Cand o sa am cateva drumuri cu ulei cu ulei in motorina, o sa imi spun impresiile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate