Compteam Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Buna seara, Am intentia sa cumpar un motor pentru Nissan Patrol SWB Y61 3.0 l automat, mai nou de anul 2003. Al meu a fost din seria 2000 si a crapat. Eduard Petrescu 0742.188.199 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Re: Cumpar Motor Nissan Patrol y61 3.0 l --- masina este din 2000 Iti trebuie tot motorul sau anumite componente? Stiu un 3.0 din 2005 pe care proprietarul l-a dezmembrat pentru ca....nu se stie ce avea:ha:, a pus un M57 in locul ZD30-ului si pe acesta il are in garaj, demontat. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Compteam Postat Octombrie 11, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2018 Re: Cumpar Motor Nissan Patrol y61 3.0 l --- masina este din 2000 Salut, L-as fi vrut pe tot....fara accesorii.... Dar daca nu stie ce avea, parca nu m-as arunca Am gasit la un mecanic unul, el spunand ca e ok.... eu nu l-am auzit mergand inca, poate dupa montaj pe masina... Preventiv ar fi bun catch can si valvele respective de boost control ? Sincer, nu stiu din ce an este, poate e tot din lotul maret 2000-2002. Se poate sa imi dau seama dupa seria lui? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 11, 2018 Partajează Postat Octombrie 11, 2018 (editat) Re: Cumpar Motor Nissan Patrol y61 3.0 l --- masina este din 2000 Iti trebuie tot motorul sau anumite componente? Stiu un 3.0 din 2005 pe care proprietarul l-a dezmembrat pentru ca....nu se stie ce avea:ha:, a pus un M57 in locul ZD30-ului si pe acesta il are in garaj, demontat. hmm, avea un apetit maxim pt turbine .... Editat Octombrie 12, 2018 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Octombrie 12, 2018 Partajează Postat Octombrie 12, 2018 Re: Cumpar Motor Nissan Patrol y61 3.0 l --- masina este din 2000 Salut, L-as fi vrut pe tot....fara accesorii.... Dar daca nu stie ce avea, parca nu m-as arunca Am gasit la un mecanic unul, el spunand ca e ok.... eu nu l-am auzit mergand inca, poate dupa montaj pe masina... Preventiv ar fi bun catch can si valvele respective de boost control ? Sincer, nu stiu din ce an este, poate e tot din lotul maret 2000-2002. Se poate sa imi dau seama dupa seria lui? Catch tank-ul e un moft care functioneaza cel mai bine cand blochezi de tot valva EGR. Preventia se face cu boost controller si monitorizarea EGT mereu la drum. Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Compteam Postat Octombrie 21, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2018 Re: Cumpar Motor Nissan Patrol y61 3.0 l --- masina este din 2000 Montat noul motor. Vedem cat tine si asta.... Se poate inchide, Multumesc celor care au raspuns, Edi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate