Dihorul Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 (editat) As fi pus asta la vânzări, dar nu am dreptul din cauza numărului scăzut de posturi. Găsisem o mașina la vânzare. Vad mașina marți, o testez, etc. Il sun după o zi și ii spun omului ca o cumpăr. Ma ia cu da banu" acum și iți dau după fiscalul. II explic ca nu asa cumpăr o mașina. Miercuri îmi spune ca vineri. Scot banii din banca (a zis ca nu vrea transfer), asigurându-ma cu vânzătorul ca se vinde cu perfectarea actelor, vineri o amâna și zice ca luni. Sâmbăta ma suna ca s-a sucit. Asta e anunțul : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?96864-Land-Rover-Freelander-TD-4 Mulțumesc pentru teapa! Grija la acest anunț care vad ca este valabil și acum. Editat Octombrie 19, 2018 de Yonutz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Re: Teapa de la user Cumva este asta? https://forum.club4x4.ro/showthread.php?96864-Land-Rover-Freelander-TD-4 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dihorul Postat Octombrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Re: Teapa de la user Cumva este asta? https://forum.club4x4.ro/showthread.php?96864-Land-Rover-Freelander-TD-4 Da. Fix asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Re: Teapa de la user zi mersi ca nu te-ai pricopsit cu masina aia , Freelander e o teapa prin definitie , te-a ferit D-zeu ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Re: Teapa de la user zi mersi ca nu te-ai pricopsit cu masina aia , Freelander e o teapa prin definitie , te-a ferit D-zeu ... Intamplator, masina o cunosc! Ii stiu si fostul proprietar! Si masina e intr-o stare foarte buna, merita cumparata! Despre vanzator nu ma pronunt, nu-l cunosc! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Re: Teapa de la user Pai daca nu-l stii pe actualul propietar si, din ce se vede deocamdata, exista o probabilitate mare de a avea ceva probleme cu actele -> de ce spui ca "merita cumparata" ? poate fi oricat de buna daca are probleme cu actele NU merita cumparata. still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dihorul Postat Octombrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Re: Teapa de la user UPDATE S-a sucit iarăși. Ne vedem miercuri la fisc (miercurea au program prelungit). Pentru soția mea sper sa fie o mașina buna. Nu am mari pretenții off-road de la ea. Pentru asta exista Hilux, Landcruiser, Patrol ori altele fabricate înainte de 2000. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bbs Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Re: Teapa de la user cand o cauti cu lumanarea....intr-un final o gasesti .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Re: Teapa de la user UPDATE S-a sucit iarăși. Ne vedem miercuri la fisc (miercurea au program prelungit). Pentru soția mea sper sa fie o mașina buna. Nu am mari pretenții off-road de la ea. Pentru asta exista Hilux, Landcruiser, Patrol ori altele fabricate înainte de 2000. Nu te supara! il barfesti pe aici si totusi vrei sa faci afacerea cu el! Poate omul este corect dar nu are timp...poate are datori la fisc amenzi si vrea sa rezolve. Vad ca este pe forum de mult,dar nu am auzit lucruri rele despre el! Eu zic sa mai astepti si nu mai detalia toate cele! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Re: Teapa de la user Pai daca nu-l stii pe actualul propietar si, din ce se vede deocamdata, exista o probabilitate mare de a avea ceva probleme cu actele -> de ce spui ca "merita cumparata" ? poate fi oricat de buna daca are probleme cu actele NU merita cumparata. M-am referit la masina strict din punct de vedere tehnic! Atat! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Re: Teapa de la user M-am referit la masina strict din punct de vedere tehnic! Atat! Eu stiu ca teapa e cand dai banii si nu primesti ce-ai platit. Nu cred ca putem vorbi de teapa inainte de consumarea faptei. 1 Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Re: Teapa de la user Mulțumesc pentru teapa! Eu daca as fi fost vanzatorul in cauza ti as fi raspuns: "Cu placere" Cu ce anume te tapuit, i ai dat banii si nu ti a dat masina? Ti a dat masina si este nasoala? Ti a dat masina si ai constatat ca este furata? Daca nu, si exista alte probleme (mentionez ca nu cunosc nici vanzatorul si nici cumparatorul dar ma zgarie pe creier exprimarea libera de domnisoara lezata) il poti numi asa: Om neserios, probleme cu fiscal, om prea ocupat sa si vanda masina/nu l deranjati ca are treaba, si tot asa. Mai departe, daca tu constati ca te minte si nu este un om de cuvant, si continui sa ti doresti sa cumperi de la el ceva, nu inseamna decat ca meriti o tepa, si mai devreme sau tarziu o vei gasi. Spor la tepe, le meriti, ai profilul perfect pentru a le incasa :B Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Re: Teapa de la user Intamplator, masina o cunosc! Ii stiu si fostul proprietar! Si masina e intr-o stare foarte buna, merita cumparata! Despre vanzator nu ma pronunt, nu-l cunosc! Asa e,cunoastem masina si pe primul proprietar...masina e in mintile ei si merita banii...a fost servisata de un om care stie LR in detaliu...am fost prin primavara cu un prieten sa o cumpere pentru sotie dar nu a luat-o pe motiv ca e prea mare si vireaza mai putin decat un turism.:grin: Nu il cunosc pe al doilea proprietar (la care am fost sa o revad si care a facut cu ea cam 4000 de km in vreo trei ani dupa ce a luat-o de la Gabi) si nici pe actualul. Asa cum zic si antevorbitorii eu nu vad teapa... Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Re: Teapa de la user Ma ia cu da banu" acum și iți dau după fiscalul. II explic ca nu asa cumpăr o mașina. Miercuri îmi spune ca vineri. Fara suparare teapa era daca perfectai actele si apoi refuza sa iti dea fiscalul sau sa mai raspunda la telefon. Sunt foarte multi care au apelat la tot felul de artificii in momentul vanzarii unei masini (de la scos fiscal, scos numere rosii, etc... mergand pe incredere) iar mai apoi cumparatorul s-a razgandit sau a devenit obraznic incercand sa mai ciupeasca un 200-300 E. Procedura de reinscriere la fiscal nu cred ca e tocmai facila :wink: Daca masina e cunoscuta ca fiind ok , poate ca e un plus. Bafta indiferent de decizie. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dihorul Postat Octombrie 15, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Re: Teapa de la user Epopeea s-a sfârșit. Ramane sa caut alta mașina cu proprietar care chiar vrea sa vândă și este parolist. Pentru mine cuvântul dat e cuvânt respectat, chiar dacă pierd. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dihorul Postat Octombrie 15, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Re: Teapa de la user Fara suparare teapa era daca perfectai actele si apoi refuza sa iti dea fiscalul sau sa mai raspunda la telefon. Sunt foarte multi care au apelat la tot felul de artificii in momentul vanzarii unei masini (de la scos fiscal, scos numere rosii, etc... mergand pe incredere) iar mai apoi cumparatorul s-a razgandit sau a devenit obraznic incercand sa mai ciupeasca un 200-300 E. Procedura de reinscriere la fiscal nu cred ca e tocmai facila :wink: Daca masina e cunoscuta ca fiind ok , poate ca e un plus. Bafta indiferent de decizie. Teapa e sa își dea doua întâlniri cu tine, sa iți bagi concediu sa scoți banii din banca și în ultimul moment sa te anunțe ca s-a sucit... Nu cred ca e plăcut pentru nimeni, părerea mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Re: Teapa de la user nu man, teapa e cand dai banul, nu cand l-ai pregatit. Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Re: Teapa de la user Data viitoare scoate banii inainte sa mergi sa cumperi o masina, sau ii faci virament din cont dupa/in timpul perfectarii actelor. Nu trebuie sa ti iei concediu pentru asta. Nu i vina vanzatorului ca tu nu dispui de suma necesara si trebuie sa mergi la banca sa faci credit, programare pentru scos banii sau asa mai departe. Oamenii care stiu ce vor (cu siguranta nu este cazul tau), se duc cu banii in buzunar, sau cu ei disponibili in banca gata oricand pentru a fi transferati, si nu au nevoie de zile de concediu sau intalniri amoroase pentru a finaliza acest aspect. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 (editat) Re: Teapa de la user @Dihorul Masina nu poti spune ca e teapa atata timp cat TRANZACTIA NU S-A FACUT sau vanzatorul a avut de gand sa te pacaleasca in vreun fel ci doar presupui ca nu iti va da fiscalul. De asemenea userul care vinde masina, e membru destul de vechi pe forum si nu am auzit pana acum ca ar vrea sau ar avea de gand sa pacaleasca pe cineva in vreun fel. De asemenea daca ar fi sa analizam activitatea userului in spatiului online nu pare a fi un om neserios. Daca masina e pe numele lui macar la financiar si poate dovedi acest lucru ...chiar ii datorezi nitele scuze (parerea mea). Asta cu concediul ...nu i-o poti imputa vanzatorului ... tranzactiile de genul asta se pot face si inainte sau dupa program in conditiile in care masina a fost vazuta anterior. Un fiscal in programul de lucru se cam face pe loc iar ptr un contract pierzi maxim 10 minute, la una care da repede din degetele. Editat Octombrie 17, 2018 de Astral consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dihorul Postat Octombrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Re: Teapa de la user ...? Poate nu s-a inteles bine. Am avizat membrii de pe forum de neseriozitatea acestui vanzator. Nu ma da pe spate ca e membru de X de ani aici. Eu va spun din experienta mea reala, off-line, cu el. On-line nu stiu cum se comporta si nu e subiect aici. Si ca sa fim bine intelesi. Am vazut masina si dupa o zi am scos banii din banca sa o cumpar in conditiile si la pretul negociat - cu plata numerar asa cum a solicitat. Vanzatorul a dat dovada de o incredibila neseriozitate. Din cauza lui am pierdut doua zile de concediu. Cand vorbesti cu un om si iti dai intalnire, O RESPECTI, nu ii dai mesaj cu cateva ore inainte de intalnire sa confirmi si iti raspunde ca nu mai poate veni... Despre ce vorbim? Mai bine spui ca nu mai vinzi si stim o treaba; nu propui tu ca vanzator doua intalniri - UNDE EL A STABILIT DATA SI ORA DE FIECARE DATA - si nu te prezinti. Daca vedeti in aceata atitudine o chestie OK, suntem departe de o mentalitate sanatoasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dihorul Postat Octombrie 18, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Re: Teapa de la user Data viitoare scoate banii inainte sa mergi sa cumperi o masina, sau ii faci virament din cont dupa/in timpul perfectarii actelor. Nu trebuie sa ti iei concediu pentru asta. Nu i vina vanzatorului ca tu nu dispui de suma necesara si trebuie sa mergi la banca sa faci credit, programare pentru scos banii sau asa mai departe. Oamenii care stiu ce vor (cu siguranta nu este cazul tau), se duc cu banii in buzunar, sau cu ei disponibili in banca gata oricand pentru a fi transferati, si nu au nevoie de zile de concediu sau intalniri amoroase pentru a finaliza acest aspect. Gresit. Ma confunzi cu Becali. Tu cand te duci sa vezi o masina in urma unui anunt pleci cu cascavalul in buzunar dupa tine? Sti tu sigur ca masina este ce vrei fara sa o vezi? Ca are actele OK? Si da, unde lucrez trebuie sa imi iau concediu daca am o traba in cursul orelor de program, nu fac eu regulile si nici tu nu esti in masura sa poti emite pareri despre asta. Inteleg ca iti e prieten, dar sa nu aberam... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Octombrie 18, 2018 Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Re: Teapa de la user ...? Esti complet retardat. Emit pareri pentru ca este un forum. Da, eu cand merg sa vad o masina merg cu banii in buzunar. Daca ai nevoie de doua zile de concediu sa scoti 5 lei din banca cred ca trebuie sa mergi pe jos sau cu bicicleta, nu te califici pentru un vehicol motorizat. In caz ca ai ratat prima parte, esti complet retardat. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 18, 2018 Partajează Postat Octombrie 18, 2018 (editat) Re: Teapa de la user ...? Esti complet retardat. (...) In caz ca ai ratat prima parte, esti complet retardat. De ce e bre, retardat?! Omu' n-a zis ca i-a dat teapa cu masina, ci cu timpul, iar o zicala americana valabila peste tot zice ca "timpul inseamna bani". E irelevant cu ce bani i-a masina (din banca, din donatii sau furt) atata timp cat altul isi bate joc de timpul (banul) tau. Iar despre cat de calificat esti sau nu sa detii un vehicul motorizat functie de provenienta banilor ... :uameni Editat Octombrie 18, 2018 de stelea 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Octombrie 18, 2018 Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Re: Teapa de la user ...? Intradevar ,in ziua de azi timpul e "scump", omul are dreptate, nu e o teapa, e doar neseriozitate din parte omuletului care vinde, dar pana a jigni e cale lunga,sau e voie ca avem rubicon si vreo' mie douasute de comm-uri! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Octombrie 18, 2018 Partajează Postat Octombrie 18, 2018 Re: Teapa de la user ...? Cee lume reaaa!!! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate