gonzo Postat Octombrie 14, 2018 Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Salut, vreau sa pun la LRF2-ul meu distantiere de 3.8...pareri contra !!!! ...pro.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 26, 2018 Partajează Postat Octombrie 26, 2018 Re: Distantiere roti Salut, vreau sa pun la LRF2-ul meu distantiere de 3.8...pareri contra !!!! ...pro.... In primul rand ar trebui sa pui o poza cu jentile pe care le ai pe masina acum. Eu am renuntat la jantele originale pe 17' si am pus jante ASA,cu buza si et-. Nu mai am nevoie de flanse,cred ca e mai simplu si mai ieftin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 27, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2018 Re: Distantiere roti modelul asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Octombrie 28, 2018 Partajează Postat Octombrie 28, 2018 (editat) Re: Distantiere roti Exact la modelul asta de jAntE am renuntat eu, ca nu mi-au placut. Da, ai nevoie musai de distantiere dar masoara bine inainte. Cum ai ajuns la dimensiunea de 3,8? Editat Octombrie 28, 2018 de Astral JANTE, nu jenti, nu genti sau alte vuitoane ! La naiba, suntem pe un forum auto, totusi !!! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gonzo Postat Octombrie 28, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2018 Re: Distantiere roti Exact la modelul asta de jAntE am renuntat eu, ca nu mi-au placut. Da, ai nevoie musai de distantiere dar masoara bine inainte. Cum ai ajuns la dimensiunea de 3,8? Jantele imi plac , sunt ok, iar de 3.8...asa am gasit o oferta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Noiembrie 3, 2018 Partajează Postat Noiembrie 3, 2018 Re: Distantiere roti Pune un poloboc(sau cum i-o spune),cu masina pe teren drept la aripa in partea superioara si masoara distanta dintre janta si instrument. Asa o sa vezi exact de cat trebuie sa fie distantierele,astfel incat sa nu iti iasa roata din oala si sa nu o murdaresti de fiecare data cand treci printr o balta. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate