nellorunner Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Turbina..... Am vorbit si eu cu cineva de la Bucuresti destul de priceput in domeniul trubinelor pentru ca vroiam sa montez si eu la LJ-ul meu. Si i-am povestit despre DAGTOYOTA ca are si merge bine etc., si era foarte curios cum a facut controlul geometriei variabile, pentru ca a spus ca mecanic (fara control electronic) nu prea isi da seama cum. L-am intrebat si eu pe DAGTOYTA dar a spus sa vorbesc cum mecanicul lui (cel care a montat turbo). Din ce am citit poate fi controlata si cu un actuator pe baza de presiune fara control electronic. http://www.honeywell.com/sites/ts/tt/tu ... Tworks.htm (o explicatie cat de cat simpla) Acelasi lucru l-am facut si eu si DAGTOYOTA. Cat despre comanda electronica...se poate rezolva.Am vorbit cu un electronist (auto) si mi-a spus ca se poate face. Lucru care de fapt l-a facut si Mihai. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Turbina..... Astept detalii, sa ma apuc si eu de modificari. Sper sa rezolvi ceva cu turbina... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Turbina..... Astept detalii, sa ma apuc si eu de modificari. Sper sa rezolvi ceva cu turbina...Normal ca am sa rezolv. Am sa/i montez o turbina VERITABILA de 2,7 Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Turbina..... Credeam ca intre timp ai aflat si tu ca turbina originala de pe motorul tau scoate sub 0,5 bar... deci la 0,9 cit zici tu ca "abia" scotea cea de la mine e... cam dublu. Eu cred ca ti-am dat deja toate explicatiile, daca tu ai alte pareri esti liber sa le spui oricui e dispus sa ti le asculte/creada. BAI FRATE TU ESTI BATUT CU PARUL RAU DE TOT. Am zis ...ca am reglat turbina sa bage cel mult 0.9. Asta pt ca sa nu o zapacesc. Adica sa o menajez. Daca o faceam sa lucreze la 1.5- 1.7 ...dupa cum lucreaza la prietenii mei, atunci in 2-3 zile ii zburau mucii prin intercooler. Asta e problema. Cum dracu la mine la 0.9 s-a f...t, iar altii cu 1,7 merg la concursuri? Acum ai priceput man? Cat despre CT20 sunt total convins ca e cea mai de kkt turbina din cate au fost inventate. Din pacate Toyota stie doar sa faca masini nu si turbine. Bai nene, tu chiar nu vrei sa intelegi nimic? Nu vrei sa intelegi ca 0.9 este enorm??? Hai las-o balta ca eu nu mai imi pierd vremea sa scriu aici, abereaza tu cit vrei. Pune-ti turbina de vapor si scoate 10 bari. Pa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Turbina..... nello, spune-mi si mie cum fac sa functioneze geometria Pai inlocuiesti waste/gateul care momentan este pe vacuum , cu unul care este actionat pe presiune. Si nu cum zice mesterul...p... ca tragi un vacuum. (care este constant) Iar presiunea o iei de pe galeria de admisie. Oricum nu scoti randament maxim de la turbina....dar oricum e mai buna ca aia originala si mult mai buna decat s-o faci sa functioneze pe vacuum. Nu uita ca tre sa-i pui si un manometru si sa-i reglezi parghia. Si o faci sa lucreze la cat vrei tu. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Turbina..... Credeam ca intre timp ai aflat si tu ca turbina originala de pe motorul tau scoate sub 0,5 bar... deci la 0,9 cit zici tu ca "abia" scotea cea de la mine e... cam dublu. Eu cred ca ti-am dat deja toate explicatiile, daca tu ai alte pareri esti liber sa le spui oricui e dispus sa ti le asculte/creada. BAI FRATE TU ESTI BATUT CU PARUL RAU DE TOT. Am zis ...ca am reglat turbina sa bage cel mult 0.9. Asta pt ca sa nu o zapacesc. Adica sa o menajez. Daca o faceam sa lucreze la 1.5- 1.7 ...dupa cum lucreaza la prietenii mei, atunci in 2-3 zile ii zburau mucii prin intercooler. Asta e problema. Cum dracu la mine la 0.9 s-a f...t, iar altii cu 1,7 merg la concursuri? Acum ai priceput man? Cat despre CT20 sunt total convins ca e cea mai de kkt turbina din cate au fost inventate. Din pacate Toyota stie doar sa faca masini nu si turbine. Bai nene, tu chiar nu vrei sa intelegi nimic? Nu vrei sa intelegi ca 0.9 este enorm??? Hai las-o balta ca eu nu mai imi pierd vremea sa scriu aici, abereaza tu cit vrei. Pune-ti turbina de vapor si scoate 10 bari. Pa 0,9 este enorm pt ciiiineeeeeeeeeeeeeeee? Pt turbina, pt motor? Cum dracu e enorm 0,9 daca cacatul ala de turbina, pe masina originala lucreaza undeva la 1,2-1,4bari ,sau poate chiar mai mult. Sau ti-e mila de motorul meu ca primeste prea mult aer ...fata de 0.4-0.6 cat ii dadea CT-ul 20. M-am lamurit cu meseria si teoriile tale de 2 bani. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Turbina..... Discutati un pic mai cizelat. Va rog eu. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Turbina..... Am avut Golf 2 TD iar manualul de reparatie scria ca turbina baga 0,75 bar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Noiembrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Turbina..... Am avut Golf 2 TD iar manualul de reparatie scria ca turbina baga 0,75 bar Golf 2= vechea generatie de turbine. Ia vezi de curiozitate cat baga la un Golf 5... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 24, 2008 Partajează Postat Noiembrie 24, 2008 Re: Turbina..... Golf 4 TDI de 130CP merge cam la 0.9-1 bar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate