Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pini bloc lumini

bogdangepeto

Postări Recomandate

Salutare, vreau sa-mi pun modelul nou de bloc lumini, problema este ca nu gasesc o diagrama cu iesirile. Mufele sunt diferite si sigur pinout ul este altul. M-am uitat pe manualul de reparatii dar nu scrie nicaieri ex. (pin1-faza scurta ; pin 2-semnal dreapta etc). In plus vreau s pun si volanul cu comenzi, aici am gasit ceva dar destul de ambiguu.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pini bloc lumini

de ce nu iti pui capul la contributie ca se le identifici singur? Verifici in mufa care e plusul, alimentezi in mana blocul de lumini si te joci cu el pana identifici out-urile ... Dureaza max 30 min

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Re: Pini bloc lumini

Din pacate nu este asa simplu. sunt mai multe fire cu minus si plus. In al 2 lea rand trebuie s stiu si iesirile din mufele masinii. Din manualul de service am aflat care sunt pinii pentru semnal si faza lunga, dar doar atat. Cand am facut treaba asta la ford, le-am luat din manual si a fost super simplu. De data asta cred ca renunt, doar pentru comenzi volan si plasticul care este la contact( la mine a fost pus de fostul prop un alt contact care nu intra exact in carcasa axului volan) este prea mare bataie de cap si cu riscuri mult prea mari de a face un scurt.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare