Danny29 Postat Octombrie 22, 2018 Partajează Postat Octombrie 22, 2018 Salutare din nou. Am si eu o intrebare. Barele transversale pentru un freelander 2 odata montate vor incomoda in vreun fel deschiderea trapei. Daca da exista o alta varianta fara a incomoda . Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 22, 2018 Partajează Postat Octombrie 22, 2018 (editat) Re: Montare bare transversale Nu, atata vreme cat barele transversale sunt pozitionate peste cele longitudinale. Editat Octombrie 22, 2018 de Astral Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Danny29 Postat Octombrie 22, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2018 Re: Montare bare transversale Nu le am pe cele longitudinale...modelul e cel.din.poza... deci daca nu le am atunci cele transversale incomodeaza, sa inteleg... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Octombrie 23, 2018 Partajează Postat Octombrie 23, 2018 (editat) Re: Montare bare transversale Pentru a nu incomoda trapa ar trebui ca barele transversale sa fie la minim 6 cm inaltime, partea inferioara. Editat Octombrie 23, 2018 de Astral Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate